Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ποδόσφαιρο γυναικών: Ανανέωσε και η Παυλοπούλου με την ΑΕΚ

Στα «κιτρινόμαυρα» θα παραμείνει και τη νέα σεζόν η 19χρονη

Η Γεωργία Παυλοπούλου θα παραμείνει στο ρόστερ της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, καθώς υπέγραψε και ανακοινώθηκε από την Ερασιτεχνική. 

Αναλυτικά: 

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με την Γεωργία Παυλοπούλου. Η 19χρονη (04/12/2004) αθλήτρια θα παραμείνει και για τη νέα σεζόν στο δυναμικό της Γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου του Συλλόγου.

Η Γεωργία Παυλοπούλου, που αγωνίζεται ως κεντρική αμυντικός, είχε συμμετοχή σε όλα τα ματς του πρωταθλήματος και βοήθησε, προκειμένου να φθάσει η ομάδα στη κατάκτηση του τίτλου και στην άνοδο στα «σαλόνια» της Α’ Εθνικής.

Γεωργία, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν!». 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ