Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Φουλάρει για Λούκας Ερναντές η Παρί

Η Παρί Σεν Ζερμέν «ανεβάζει ρυθμούς» ώστε να κάνει δικό της τον Λούκας Ερναντές της Μπάγερν Μονάχου


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Σύμφωνα με διεθνή Μέσα, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει αρχίσει να κινείται αποφασιστικά για την αγορά  του Λούκας Ερναντές από την Μπάγερν Μονάχου.

Παρά το γεγονός ότι η γερμανική ομάδα στην αρχή ήθελε να κρατήσει τον Γάλλο, τελικά οι εξελίξεις με τον Kιμ Μιν Τζαέ, φαίνεται πως έχουν κάνει τους «Βαυαρούς» να αλλάξουν στάση. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μάλιστα επιθυμεί να γίνει κάτοικος Παρισιού και να αγωνιστεί στην Παρί.

 Ο 27χρονος αμυντικός αγωνίζεται στην Μπάγερν Μονάχου από το 2019, έχοντας συνολικά 107 συμμετοχές με δύο γκολ και οκτώ ασίστ. 

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Γάλλος έπαιξε σε 11 αγώνες στους οποίους πέτυχε ένα γκολ και μία ασίστ.

Έκανε ντεμπούτο στην εθνική του ομάδα το 2018 με την οποία έχει καταγράψει 33 συμμετοχές.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ