Πρόστιμο, ύψους 915.000 ευρώ, είναι πολύ πιθανό να επιβληθεί στον Νεϊμάρ, αφού δεν έχει εξασφαλίσει ειδική περιβαλλοντική άδεια, προκειμένου να χτίσει βίλα στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.
Στα social media αναρτήθηκαν καταγγελίες, που ενεργοποίησαν τις αρμόδιες Αρχές, οι οποίες εξέτασαν τις καταγγελίες, διαπίστωσαν περιβαλλοντικές παραβάσεις, με αποτέλεσμα να διακοπούν οι εργασίες για την κατασκευή της βίλας.
Από το γραφείο του δημάρχου υπήρξε η εξής δήλωση: "Το επόμενο βήμα θα είναι η αξιολόγηση των παρατυπιών που διαπιστώθηκαν κι η έκδοση προστίμου το οποίο, σύμφωνα με εκτιμήσεις για τη περιβαλλοντική ζημιά που προκλήθηκε θα ανέρχεται περίπου στα 915.000 ευρώ".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

