Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαρίστησε τους φιλάθλους της για την ανταπόκριση στα διαρκείας και ταυτόχρονα τόνισε πως «τελειώνει» οριστικά το φαινόμενο της χρήσης καπνογόνων και κροτίδων
Αναλυτικά οι ανακοίνωση της ΠΑΕΚ ΑΕΚ:
Αγαπητές/οι φίλες και φίλοι της ομάδας μας,
Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα ήθελε, αρχικά, να σας ευχαριστήσει για την ιδιαίτερα αυξημένη ανταπόκρισή σας στην διάθεση των φετινών εισιτηρίων διαρκείας για την OPAP ARENA, που αποδεικνύει την αναγνώριση στο έργο του Ματίας Αλμέιδα και των ποδοσφαιριστών μας, οι οποίοι οδήγησαν την ΑΕΚ στην κατάκτηση του Νταμπλ έπειτα από 45 χρόνια!
Παράλληλα, όμως, με αυτή την απίστευτη ανταπόκριση, η οποία έχει ξεπεράσει ακόμη και την αντίστοιχη της περσινής χρονιάς – ρεκόρ, γινόμαστε αποδέκτες και του εντονότατου προβληματισμού πολλών κατόχων διαρκείας της ομάδας μας στο πλαίσιο της διαδικασίας ανανέωσης της κάρτας τους. Αιτία είναι η επαναλαμβανόμενη χρήση πυρσών και κροτίδων από μέρος οπαδών μας κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν.
Τα φαινόμενα αυτά:
α) είναι επιβαρυντικά για άτομα με συγκεκριμένα προβλήματα υγείας.
β) είναι επικίνδυνα για την υγεία των μικρών παιδιών που βρίσκονται στις εξέδρες.
γ) συχνά δημιουργούν αγωνιστικό πρόβλημα στην ίδια την ομάδα μας, είτε στο αναπνευστικό σύστημα των ποδοσφαιριστών μας, είτε στον ρυθμό του παιχνιδιού εξαιτίας των διακοπών που προκαλούνται, κυρίως μετά την επίτευξη γκολ.
δ) επιφέρουν αλλεπάλληλες ποινές εις βάρος της ΠΑΕ ΑΕΚ από την αθλητική δικαιοσύνη.
Για όλους αυτούς τους λόγους, πρωτίστως υγείας, αλλά και αγωνιστικούς, η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ οριστικά αυτό το -άκρως προβληματικό- φαινόμενο της χρήσης καπνογόνων και κροτίδων, από το πρώτο κιόλας παιχνίδι της νέας σεζόν, με δεδομένη και την επιστροφή της ομάδας μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στις οποίες το πλαίσιο ποινών είναι πολύ αυστηρότερο.
Η αρχή έγινε ήδη με τον εντοπισμό και την απαγόρευση εισόδου στο γήπεδό μας του υπαίτιου για τη ρίψη της φωτοβολίδας στον αγώνα-φιέστα της ομάδας μας με τον Βόλο.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ, σίγουρη για την ανταπόκρισή τους, καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να σταθούν αρωγοί της προσπάθειας αυτής, ώστε να απολαύσουμε χωρίς προβλήματα τους αγώνες της ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη και κάθε παιχνίδι στην OPAP ARENA να είναι γιορτή.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Όλοι μας οι παίκτες αλλά και αρκετοί αντιπάλοι φέτος (ανατρέξτε στιθς δηλώσεις τους) μιλήσαν πολλές φορές για τη τρομερή μας έδρα. Όπως κάποτε λέγαμε ότι θα χάνετε 2-0 από την Δεκελέιας. Σας αρέσει δεν σας αρέσει την έδρα την κάνει η φωνή αλλά και τα καπνογόνα.
Εχεις καταλαβει οτι το γηπεδο πλεον ειναι διαφορετικο απο το παλιο;δεν ειναι οσο ανοιχτο ηταν για να φευγουν οι καπνοι αμεσα.Οσα εχετε αναψει ενα χρονο δεν τα αναψαμε 30χρονια .Κουρασατε.Αφηστε τα κινητα και τα καπνογονα και ματωστε τα λαιμουδακια σας.
Εγώ δεν άκουσα κανέναν να λέει για καπνογονα.....
Ετσι ε? θα βγενουν ενας ενας εξω μαζι με τα καπνογονα τους αυτοι που δεν θα ακουσουν τον Τιγρη
Διαβασα κ τα 110 σχολια μέχρι στιγμης κ ενω καταλαβαινω τη διψα των νεων που βραζει το αιμα τους κ θελουν να προβαλλονται σε σελιδες ουλτρας κ χουλιγκαν, δυστυχώς δημιουργειται προβλημα γιατι το στεγαστρο δεν αφηνει τον καπνο να φυγει. Δεν ειπαμε να γινουμε ολντ τραφορντ που εκλανε ο σερ αλεξ κ τον ακουγαμε....αν φωναζει κ συμμετεχει ολο το γηπεδο, γινεται φανταστικη ατμοσφαιρα. Γουσταρα πολυ οταν αναβε ενα καπνογονο στη σκεπαστη, ψηλα στο κεντρο
Αν υπήρχε κάποιο μέτρο από την αρχή αντί για αλόγιστη χρήση καπνογόνων, βεγγαλικών κλπ., π.χ. με ένα ωραίο coreo, 10-15 καπνογόνα στο ένα διάζωμα της "21" και 10-15 καπνογόνα/βαρελάκια στο άλλο διάζωμα, μόνο στην αρχή κάθε ημιχρόνου - ότι δηλαδή βλέπουμε στα περισσότερα γήπεδα της Γερμανίας, Ιταλίας, Γαλλίας, Ολλανδίας, Βελγίου κλπ. και σε έδρες που δεν τις λες ούτε "εκκλησίες", ούτε "θέατρα ¨- και η εικόνα θα ήταν πιο όμορφη και δεν θα υπήρχαν όλες οι άσχημες, δυσάρεστες συνέπειες που... ΣΥΝΕΧΕΙΑ απαριθμούνται και στην ανακοίνωση της ΠΑΕ. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε το αυτονόητο, ότι όταν ανάβουν συγχρόνως εκατοντάδες καπνογόνα σε όλες τις θύρες του γηπέδου, δεν ευθύνονται μόνο οι οργανωμένοι. Μερικοί κάνουν σαν μικρά παιδάκια που δεν έχουν ξαναδει καπνογόνο στη ζωή τους και το μόνο που τους νοιάζει είναι να βγάλουν σελφι με το καπνογόνο στο χέρι για να ποστάρουν στο fb..
Επίσης, δεν βλέπω να γίνεται αναφορά στην ανακοίνωση για το - τουλάχιστον - απαράδεκτο φαινόμενο, κάποιοι να καταλαμβάνουν με τον τσαμπουκά θέσεις που κάποιο άλλοι συνοπαδοί έχουν διαρκείας.
Τωρα σας ενοχλουν και τα συνθηματα. Μεγαλωσατε και κακογερνατε μερικοι.
Μαλον κακομεγαλωνης εσύ....
Εσύ έχεις μείνει ακόμα στην εποχή της διχόνοιας, τότε που το παρεάκι σου έβριζε το Ντέμη και κατηγοριοποιούσε τους οπαδούς. Άκουσε κάτι, η ΑΕΚ δεν έχει ανάγκη ούτε από καπνογόνα, ούτε από τοξικά συνθήματα, ούτε από σπασμένα καθίσματα και καταστροφές. Όποιος θέλει βανδαλισμούς να κλείνει ραντεβού έξω από το γήπεδο και να κάνει το κομμάτι του. Πλέον η ΑΕΚ είναι σωματείο με πρόεδρο, διοίκηση, κανόνες, οι εποχές της αναρχίας παρήλθαν (δυστυχώς για εσάς, ευτυχώς για όλους... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εμάς).
Αν θες το δικό σου παιδί φίλε μου να μεγαλώνει κ να γαλουχηθεί με μίσος για τον αντίπαλο κ όχι με αγάπη για την ομάδα κάνε το.....μετά αν έχουμε κ άλλον Άλκη μην αρχίζεις την κλαψα...ναι ξέρω δεν θα σώσουμε εμείς τον κόσμο μπορούμε όμως να βάλουμε λιθαράκι στο δικό μας σπίτι για κάτι καλό ...είναι ντροπή να βάζεις μια οικογένεια να συμμετέχουν σε εν χορό μπινελικια για υποστήριξη της ομάδας κ ούτε μαγκιά είναι....
Πιστευω οτι με κομφετι και μπουρμπουληθρες αφρου θα τρομαζουν περισσοτερο οι αντιπαλοι.
Δλδ αυτοί πρώτη φορά παίζουν μπαλα; Δεν έχουν ξαναδεί σε γήπεδο καπνογονα και βεγγαλικά, μόνο εμείς είμαστε οι (προνομιουχοι);
Εγώ νομίζω αυτό που ξεχωρίζει την καυτή έδρα από την επαναλαμβανομενη είναι ο παλμός της, η φωνή, το σολντ αουτ και ότι έχει συμμετοχή ενεργή στο ματς. Εμείς μάλλον τους βοηθάμε.
Όταν προηγουμαστε αντί να τους πνιξουμε με το μομεντουμ στο 10λεπτο, περιμένουμε 10 λεπτά να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ καθαρίσει η ατμόσφαιρα, να συνηδητοποιησουν τι έχει γίνει, ενδεχομένως να πάρουν εντολές και μετά να ξεκινήσουμε.
Έτσι λοιπόν ναι, πιο πιθανό είναι να τρομάζουν με μπουρμπουληθρες...
Ώπα. Δεν το είχαμε καταλάβει ότι όλο αυτό γίνεται για να τρομάξουν οι αντίπαλοι. Αν είναι έτσι, αλλάζει. Να τα κάψουμε όλα τότε. Πυρομάνια. Μπορούμε να πετάμε και σακουλάκια με άρωμα ψόφιας αγελάδας στον πάγκο τους να τους διαλύσουμε την ψυχολογία.
Πόνος είναι μπρο, θα σου περασει
Ναι ρε φίλε δεν βλέπεις όλοι θέλουν να παίξουν Μαδρίτη Βαρκελώνη Μάντσεστερ Λίβερπουλ κτλ τρέμουν Ζάγκρεμπ, Βελιγράδι και Σπλιτ......
Αν εχω ροστερ Λιβερπουλ τοτε θα πηγαινω σιδερωμενος και με παπιον. Μπεσα,
και αφου δεν εχουμε ρόστερ Λίβερπουλ να παμε με τα κουρελια η και ξεβρακωτη!! ωραια λογικη!! τα ρασα δε κανουν τον παπα
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ επισημη ανακοινωση για το θεμα! Ελπίζω στο πρωτο περιστατικο να υπάρξει και άμεση "δραση" ωστε να αποδειχθει η προθεση που υπαρχει για εξάλειψη του φαινομένου και να λειτουργήσει αποτρεπτικά σε όσους σκοπευουν να ασκήσουν το "σπορ"
Με το παράδειγμα του καφρου με τη φωτοβολίδα και τη δική μας αρωγή η νέα χρονιά θα είναι απολαυστική ούτε ο Καζαντζίδης ποσω δε μάλλον ούτε ο Μπάμπης ο σουγιάς θα παίζουν Μ ε τις ζωές όλων μας
Λοιπόν ΑΚΟΥΣΤΕ καλά τι εντυπωσιάζει στο γήπεδο και κάνει την ΔΙΑΦΟΡΑ με την υπόλοιπη Ευρώπη για κόσμο δεν θα τολεγαν γιατί ίσως η Αργεντινή είναι πολυ καλύτερη... Η ΦΩΝΗ..... Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ.... μένω Γερμανία και γενικά έχω παει σε πολλα μέρη γυρω... Η ΦΩΝΗ τους τρελενει, δεν μπορουν να χωνέψουν πως 90 λεπτά υπάρχει παλμος κ πως σε κάποια σημεία όπως ΧΕΡΙΑ πχ όλοι μαζί... Οργανωθητε λοιπόν σε συνθήματα για όσοι περισσοτεροι μπορούμε κ οχι μονο 21 κ επίσης σε συνθήματα που μπορουν να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ συμμετέχουν παιδια κ οικογένεια... Οχι μπινελίκια στην αντίπαλη ομάδα κ τρομοκρατικά κ ναρκωτικά.... Τα παδια σας τα ίδια ακουνε κ ΥΩΘΕΤΟΥΝ.... Αντε επιτέλους ας γυρίσουμε στην υποστήριξη ομάδας κ οχι στα εν χορό οργανωμένα βρισίδια, ντρέπομαι να βλέπω οικογένεια να μην μπορεί η αν συμμετέχει να ακουει κ φωνάζει κάτι εναντίον του αντιπάλου κ οχι να δείχνει αγάπη κ υποστήριξη στην ομάδα... ΦΩΝΗ ΛΟΙΠΟΝ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ....
φιλε καλα τα λες αλλα 90 λεπτα δεν φωναζει ουτε το πεταλο .οσο για τις αλλες θυρες ασχολιαστες..... απλα λενε γκοοοοολλλλ οταν μπαινει και να φωναξουν και 1-2 ΑΕΚ ΑΕΚ σε ολο το ματς
Λογικο δεν είναι αν τα συνθήματα στα 80' απο τα 90' ειναι μπινελικια να μην συμμετέχει ο απλος φίλαθλος και ο οικογενειαρχης?
Δηλαδη θα παω αύριο το παιδι μου το 5χρονο-10χρονο στο γηπεδο και στα 80 λεπτα θα ακουει "γαυροι μνια γμω τον Πειραιά" τις μανες σας τα αδελφια σας κλπ ή "παοκ μπινε μιζερε πτνς γιε" και αναλογα συνθηματα? Την ΑΕΚ ήρθε να υποστηρίξει και να αγαπησει, οχι να μισήσει τους αλλους! Και αυτα τα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ συνθήματα δεν λέγονται μόνο με αγώνες τους συγκεκριμένους αντιπαλους τουλάχιστον, αλλα σε καθε αγωνα...
Και δεν ειναι θεμα φλωρου ξεφλωρου οπαδου... Το βρισίδι δεν ειναι μαγκια... Μαγκια είναι να μην σταματήσεις 90 λεπτα να φωνάζεις για την ομαδα σου!
Συμφωνώ φιλε μου, πρέπει να αλλαξει η νοοτροπία μας! Εχει χαθει η έννοια του φιλάθλου! Ο φίλαθλος μιας ομαδας πηγαίνει στο γηπεδο για να ΔΕΙ την αγαπημένη του ομαδα, να την ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ με συνθήματα, να ΧΑΡΕΙ μαζι της! Δεν πηγαίνει για να τρομοκρατησει τον αντίπαλο προκαλώντας πρόβλημα υγείας και στον διπλανο του παράλληλα, δεν πηγαίνει για να βριζει τον αντίπαλο του, το σοι του κλπ, δεν πηγαίνει για να προκαλεί πρόβλημα ακομα και στην ιδια την ομαδα ειτε αγωνιστικά είτε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ οικονομικά!
Γενικα μερικοί ζουν σε αλλη εποχή!
Αυτό με τα μπινελίκια είναι πολύ σοβαρό. Δεν μπορώ να πάω τα παιδιά μου στο γήπεδο γιατί πολύ απλά δεν γίνεται να ακούν επί 90' βρισίδι.
Συμφωνω απολυτα φιλε μου και το χαρακτηριστικο του κοσμου της ΑΕΚ ηταν η φωνη και το τραγουδι συνεχομενα. Το καλο με την Γερμανια ειναι η χωρητικοτητα των γηπεδων, χωρανε ολοι δηλαδη, εδψ βλεπεις το πεταλο απεναντι απο την 21 να ειναι ολοι καθιστοι και το στομα να χαμογελα μονο με ενα κινητο στο χερι κλπ κλπ. Θυμαμαι παλια γιατι παω απο τελη δεκαετιας 80 στην ΑΕΚΑΡΑ και εως και το τελευταιο παιχνιδι στο οακα πηγαινα στους οργανωμενους και ημουν κιολας και με πιανει μια... ΣΥΝΕΧΕΙΑ στεναχωρια. Οσο για τα καπνογονα δεν υπαρχει χρηση υπαρχει καταχρηση και εχει καταντησει μια λαλακια πλεον. Καλα και σεβαστα τα επικριτικα σχολια καποιον συνοπαδων , αλλα οσοι γραφουν ανοιγουν το στομα τους λιγακι, βοηθανε και τους υπολοιπους η μηπως φοβουνται μην χασουν κανενα στιγμιοτυπο με το κινητο? οταν παιζαμε με τους Ρωσους στο οακα και αποκλειστηκαμε, ο παρατηρητης του αγωνα - Αγγλος - οταν τον ρωτησαν για την συμπεριφορα του κοσμου, αυτος απντησε πως ειχε πολυ καιρο να απολαυσει μια τετοια ποδοσφαιρικη ατμοσφαιρα και το χαρηκε (δεν υπηρχαν καπνογονα) και ερχομαστε στην τωρα στην Αγια Σοφια και καθε αλλο παρα γη[πεδο θυμιζει... δες το βιντεο απο τον επαναληπτικο κυπελου με το γαυρο οταν ειμασταν Β' και διαβασε αποθεωτικα σχολια απο οπαδους ομαδων απο ολο τον κοσμο, απο το πεταλο εως την 15 και απο την 32 εως την 6 ειοναι συνεχομενα ολος ο κοσμος στον αερα με φωνη και τραγουδι, τωρα ουτε ολοι χωραμε , ουτε ολοι εχουμε την οικονομικη δυνατοτητα και επισης, ολοι απο κερκιδες οργανωμενων εχουμε περασει σε καποια ηλικια, Καλο ειναι να κρινουμε καποιους αλλους για τα στραβα τους, μονο ομως οταν και εμεις ειμαστε ενταξει αναλογα και αυτο που γινετε δεν εχει προηγουμενο στα σχολια. Οσον αφορα τους τζαμπατζηδες ειναι θεμα, ολοι μεσα θελουμε να ειμαστε αλλα δεν εχουμε δικαιωμα να στερουμε το παραμικρο απο αυτους που πληρωσαν . Κλεινοντας να πω οτι αποψη μου ειναι οτι τα δυο πεταλα επρεπε να δωθουν σε οργανωμενους , ωστε να υπαρχει ωραια ατμοσφαιρα στο γηπεδο και απο την αλλη να πουληθουν ακομα πιο ακριβα διαρκειας σε καποιους που εχουν την δυνατοτητα να τα ' αγορασουν. Τελος παντων, ας σταματησει αυτο την διχονοια μεταξυ μας και να θυμαμαστε, οτι ηλιθιοι υπαρχουν παντου, "αρουραιοι " υπαρχουν παντου και κυριως ο σεβασμος του διπλανου μας εχει να κανει με τον δικο μας αυτοσεβασμο.
Πώς να το καταλάβουν αυτό που λες φίλε μου, κολλημένα μυαλά είναι, δεν αξίζει καν να τους απαντάμε, χάσιμο χρόνου.
Δε γίνεται οι λίγοι να αποφασίζουν για τους πολλούς παιδιά.... Καλώς ή κακώς οι περισσότεροι δεν τα θέλουμε τα καπνογόνα.
Επίσης πρώτα είμαστε ΑΕΚ και μετά ανήκουμε στο ομαδικό κίνημα. Όποιος κατάλαβε..
Έτσι φίλε. Φωνή, τραγούδι, κορεό, σημαίες, κίτρινες φανέλες όλοι, χαρτάκια αν θέλετε να γίνει πανικός στην είσοδο αλλά μέχρι εκεί . Ας δοκιμάσουμε πρώτα όλα τα αλλά και τος καλές πρακτικές που βλέπουμε σε αλλά γήπεδα και ας αφήσουμε τα καπνογόνα για ώρα ανάγκης σε ένα σκάφος
Επίσης να αντικαταστήσουμε τα σπασμένα καρεκλάκια οπωσδήποτε.Στον αγώνα της εθνικής που είχε κενές θέσεις το πέταλο φαινόταν χάλια.Κριμα για καινούριο γήπεδο.
Μακάρι να γίνει κάτι, να πάμε και εμείς στο γήπεδο που υγεία μας δεν επιτρέπει έκθεση σε τοξικές ουσίες αλλά και τοξικους οπαδούς!
Τα πράγματα είναι εξαιρετικά απλά . Όταν τίθενται θέματα υγείας συνανθρώπων και κάποιοι συνειδητά αδιαφορούν υπάρχουν προφανώς ποινικές ευθύνες. Στο πρώτο καπνογόνο, μαζική επιστροφή διαρκείας, μήνυση κατά παντός υπευθύνου, μήνυση στην ΠΑΕ. Τα πάντα έχουν δρομολογηθεί. Ούτε μισό καπνογόνο φέτος. Επίσης ούτε μισός τσαμπατζής. Το γήπεδο έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να μπορεί να εκκενωθεί με ασφάλεια εφόσον οι θεατές δεν είναι περισσότεροι από τους... ΣΥΝΕΧΕΙΑ προβλεπόμενους. Φέτος σε οποιαδήποτε παρέκκλιση θα υπάρχει άμεση παρέμβαση εισαγγελέα για έκθεση των θεατών σε κίνδυνο. Περιμέναμε 20 χρόνια για να ζήσουμε αυτό που ζούμε. Δε θα επιτρέψουμε σε κανένα φασίστα και σε κανένα αλήτη να το χαλάσει!!!!
ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΣΚΕΠΗ ΠΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ !
Για όλα υπάρχει λύση. Πείτε την ΠΑΕ να σας φτιάξει μια κλειστή γυάλινη κατασκευή γύρω γύρω και καθήστε εσείς που γουστάρετε ατμόσφαιρα και να ρουφάτε αυτό το πράγμα να το ευχαριστηθείτε. Όταν με το καλό τελειώσει το ματς, σας ανοίγουμε.
Καλημέρα για να μην παρεξηγηθώ, είμαι στα 39 μου με άπειρες εκδρομές κτλπ, είναι πολύ ωραία τα pyro-show δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλο μου έχω ανάψει και εγώ πολλάκις πυρσό. Αλλά πίσω στο 2015 σε ένα ματς που είχε ασθμα ένας κύριος στην 35 δίπλα μας το έκοψα μαχαίρι. Πως τα φέρνει η ζωή? Ο γιος μου 7 ετών παιδικό άσθμα , ε ρε παίδες δεν μπορώ να τον πάρω γήπεδο μαζί μου... γκάχα μπάχα... ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ . & - σε άπειρα εκτός με φωνή κάναμε τα γήπεδα " έδρα μας " χωρίς να ανάψουμε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τίποτα... παλμό και φωνή 90 λεπτά και ελα πες μου αν είναι έδρα μετά.
Δηλαδή την έδρα την κάνει το καπνογόνο και όχι η φωνή; Όχι το τραγούδι και οι ιαχές 100 λεπτά χωρίς σταματημό; Και φυσικά κοιτάμε μόνο την πάρτη μας όχι ότι κάνουμε κακό σε ομάδα και πάνω απ' όλα σε ανθρώπους που έχουνε προβλήματα υγείας. Τους λέμε αφού δεν είστε υγιείς σπίτι σας. Στο 9 χρόνο κοριτσάκι που του πήραμε το 30 καπέλο λέμε μείνε σπίτι σου γιατί είσαι πελάτης κι εμείς που μας βάζεις τσάμπα είμαστε μάγκες. Και πόσο είπαμε ήταν τα πρόστιμα που πληρώσαμε φέτος για καπνογόνα;... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Μια μεταγραφή (ας πληρώσει ο κάβουρας λεφτά έχει λέτε). Εγώ θα πω ένα με δύο διαμερίσματα τα οποία θα μπορούσαν να σωθούν σε αστέγους ή φαγητό και ζεστή για όλο το χρόνο σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Αλλά τι λέμε τώρα κάναμε την υποχρέωση μας προς την κοινωνία βρίσκαμε τους πολιτικούς τους καναλάρχες και πήγαμε χαρούμενοι για ύπνο. Όταν λες είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ πρέπει να το δείχνεις με πράξεις Μόνο ΑΕΚ
Σε όποιον δεν αρέσει αυτό έχει και την επιλογή να μην πάει ξανά στο γήπεδο, σας νοιαζουν τα καπνογόνα και όχι η υγεία του διπλανού σας, για μένα και νομικά πρέπει να υπάρχει δίωξη... Για να γλεντησετε πρέπει να πεθάνει ο διπλανός... Καλά κάνει λοιπόν η διοίκηση και εφαρμόζει αυτά τα μέτρα και να γίνουν και πιο αυστηρά ακόμα..
Θα πω και εγώ την άποψη μου μιας που την λενε όλοι! Καταρχας για τις κροτίδες συμφωνώ, ειναι οτι πιο άχρηστο υπαρχει και δεν προσφερει τίποτα, ουτε καν σε ατμόσφαιρα! Απο εκει και περα η υπέρμετρη χρήση των καπνογονων και των πυρσών είναι όντως επιβλαβές σε ολα οσα ανέφερε η ΠΑΕ και εχει απόλυτο δίκαιο (και οι φιλαθλοι που διαμαρτυροντε γι αυτα)!
Το να υπάρξει καθολική απαγόρευση χρήσης τους ειναι μεν τραβηγμένο γιατι οσο να 'ναι φτιάχνουν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ατμοσφαιρα αλλα επειδη στην Ελλάδα είμαστε, ακομα και αν η ΠΑΕ πει ότι θα γινει μερική και αυστηρή χρήση των συγκεκριμένων σε ορισμένη ποσότητα, δεν θα την ακολουθήσει κάνεις, οπότε ειναι αναγκασμένη ουσιαστικά να τα απογορευσει εντελώς!
Δεν γίνεται λοιπόν να πάρει ημίμετρα γιατί ο Έλληνας δεν εχει οπαδικη παιδεία και θα κανει του κεφαλιού του γιατι νομίζει ότι έτσι κάνει την καλύτερη ατμόσφαιρα και μπαινει και σε εναν άτυπο διαγωνισμό με τους οπαδούς άλλων ομάδων, χωρις να τους νοιάζει ο υπόλοιπος κόσμος!
Θα μπορουσε πχ να γίνεται χρηση μόνο στις θυρες των οργανωμένων και σε ορισμένη παλι ποσότητα αλλα και παλι δεν θα το ακολουθήσει κάνεις!
Απο εκει και περα νομίζω μια χαρα ατμοσφαιρα κάνεις και χωρις αυτα, πχ ακομα ενα ωραιο κορεο δεν κάναμε ολη την χρονια! Και οταν λεω κορεο δεν εννοώ να σηκώσουμε ενα πανι, αλλα ολο το γηπεδο το "χαρτόνι" της καθε θέσης! Μπορούμε να φτιάξουμε χορογραφία της εξέδρας! Δημιουργήστε
Χίλια ΜΠΡΑΒΟ, είχα να πάω στο γήπεδο απο το ΑΕΚ ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο. Έφυγα στο ημίχρονο ( έχω ένα αναπνευστικό πρόβλημα) παρ ότι είχα πληρώσει 60€ και ήμουν μέσα στην τρελή χαρά που η ομάδα ...κένταγε !
Καλά κάνει η ΠΑΕ. Δεν μπορεί να βρεθεί το μέτρο με περιορισμένο αριθμό καπνογόνων, κι επιτέλους είναι αντιδημοκρατικό οι λίγοι να αποφασίζουν για τους πολλούς. Οι πιο πολλοί (συντριπτικό ποσοστό) δεν θέλουν καπνογόνα. Βέβαια αν δεν υπάρξουν έλεγχοι και κυρώσεις σε όσους δεν συμμορφώνονται, μια τρύπα στο νερό θα γίνει.
Από την στιγμή που δεν μπορεί να μπει ένα όριο (και πως να γίνει άλλωστε αυτό πχ μέχρι 10, γιατί ο καθένας θα λέει να ανάψω και εγώ ένα),τότε η μοναδική λύση είναι η ολική απαγόρευση.Δεν είναι ανάγκη να μπαίνουν αυστηρες ποινές για να μπορούμε να πειθαρχουμε.Σεβασμος στους υπολοίπους και στην ομάδα.
Να υπάρχει ένα μέτρο όχι αποπνικτική ατμόσφαιρα με τα βεγγαλικά γιατί δεν θα λέγανε για καυτή έδρα ,δεν ξέρω παιδιά άποψη μου.
Δεν χρειάζονται τα καπνογόνα.
Είναι καλύτερα χωρίς.
Είμαι παλιός οπαδός. Μεγάλωσα στη σκεπαστή.
Καλά θα κάνει η ΑΕΚ, αν τα απαγορεύσει.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΠΑΕ ... ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Η ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ 1ο ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ , ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΥΡΣΟΥΣ .... ΗΤΑΝ .... ΣΑΝ ΝΑ ΤΡΩΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ... ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΔΡΑ ... ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΒΕΙ Η ΠΑΕ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΟΦΗ ΩΣΤς ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΠΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
Σίγουρα πάντως αυτοί που βγάζουν πολλά λεφτά από τα εκατοντάδες κσπνογόνα που πουλάνε, θα αντιδράσουν σφόδρα. Με πιάνεις;
Παιδιά την έδρα την κάνουν οι φωνές 90 λεπτά ασταμάτητα
Τώρα με τα καπνογονα από την στιγμή που βλέπουμε ότι δεν μπορεί να φύγει ο καπνός δημιουργούμε πρόβλημα σε ανθρώπους με αναπνευστικά, σε μικρά παιδιά και στον ρυθμό της ομάδας που ποτέ δεν μπόρεσε να βάλει φέτος 2 γκολ σε ένα πεντάλεπτο
Οργάνωση καλή για κορεο γιατί ένα κάναμε φέτος για τον Μίμη και εκτός του σεντονιου το υπόλοιπο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δεν το έλεγες και κάτι εξαιρετικό
Από εκεί και πέρα να πω κι εγώ το δικό μου παράπονο που 350 ανθρώπους στη 47 μας έχουν γραμμένους κανονικά και μας στερούν το δικαίωμα που έχουν οι άλλες 25.000 και από την στιγμή που το λάθος είναι της πάει ας μας πάνε σε μια θύρα εκτός πετάλου για κάτι παρόμοιο σε σχέση με αυτό που είχαμε και για να το πάρουμε στηθηκαμε στο οακα παρέα 12 ατόμων από της 2 το βράδυ και αναγκαστικά πλέον θα κάτσουμε σε διαφορετικές θέσεις και διαφορετικές θυρες
Θα έπρεπε να το κοιταξει αυτό λίγο η παε!!!!
το Μέγαρο μουσικής θα είναι ποίο καυτή έδρα
Γίνε επιτέλους ΑΝΘΡΩΠΟΣ.....
Ποτέ δεν είναι αργά.
///Αν θέλεις νά πετάξεις κάτι,στό κάθε γκόλ πού θά βάζει η ΑΕΚ, πέταξε κομφετή η πούπουλα!!
Όποιος είναι πραγματικά ΑΕΚ
Σεβεται τα άτομα με συγκεκριμένα προβλήματα υγείας.
Σέβεται την υγεία των μικρών παιδιών που βρίσκονται στις εξέδρες.
Σέβεται την υγεία των ποδοσφαιριστών μας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Σέβεται την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών για ρυθμό του παιχνιδιού
Ούτε κάνει κακό με αλλεπάλληλες ποινές από την αθλητική δικαιοσύνη.. τα λεφτά αυτά θα μπορούσαν να γίνουν δράσεις για παιδιά για ανθρώπους που έχουν ανάγκη..
Ο σεβασμός είναι παν γιατί όπως λέμε
Άλλη
Εντελώς
Κατάσταση
Τέλεια! Θα πάρω διαρκείας και στην ΑΕΚ Τέννις πλέον! Παρακαλώ πολύ την ΠΑΕ να βάλει και υποχρεωτικό dress code κοστούμι για να δείχνει πιο όμορφο το γήπεδο.
Μερικοί απλά δεν έχετε ντιπ μυαλό στο κεφάλι σας . Τι δεν κατάλαβες ; Τους πνευμονολόγους και τος εξετάσεις μας θα τος πληρώσεις εσυ; Τα πνευμονια τπυ παιδιού μου θα τα καθαρίσεις εσυ; Έχει και η ανοησία όρια
Μετά από κάθε ματς φέτος πήγαινες στον γιατρό να φανταστώ?
είναι επιβαρυντικά για άτομα με συγκεκριμένα προβλήματα υγείας.
β) είναι επικίνδυνα για την υγεία των μικρών παιδιών που βρίσκονται στις εξέδρες.
γ) συχνά δημιουργούν αγωνιστικό πρόβλημα στην ίδια την ομάδα μας, είτε στο αναπνευστικό σύστημα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ των ποδοσφαιριστών μας, είτε στον ρυθμό του παιχνιδιού εξαιτίας των διακοπών που προκαλούνται, κυρίως μετά την επίτευξη γκολ.
δ) επιφέρουν αλλεπάλληλες ποινές εις βάρος της ΠΑΕ ΑΕΚ από την αθλητική δικαιοσύνη.
Από αυτούς τους λόγους που δεν πρέπει να γίνεται χαμός από τα καπνογόνα ποιον δεν καταλαβαίνεις ?
Κακό στην υγεία κάνουν και ότι τρώμε που είναι τα περισσότερα επεξεργασμένα και τίγκα στο συντηρητικό!! Οπότε η λύση να σταματήσεις το φαι!! Επίσης κακό στο αναπνευστικό των ποδοσφαιριστών κάνει και το καυσαέριο της Αθήνας, οπότε να σταματήσουμε τα αυτοκίνητα και να κινούμαστε όλοι με ποδήλατα, όπως σε Δανία και Ολλανδία.
Το θεμα ειναι οτι μισοι απο αυτους που κραζουν την ατμοσφαιρα του πεταλου τραβανε βιντεακια ολη την ωρα..
Εντωμεταξύ αυτο με τα καπνογόνα έχει προκυψει τώρα έτσι ; Στο ΟΑΚΑ δεν ενοιαζε κανέναν. Ξαφνικά όλοι έγιναν τζαμπατζήδες που μας παιρνουν τι θέση. Στο ΟΑΚΑ απλά πηγαινατε πιο δίπλα.
Αλλά μερικοί για να δικαιολογήσετε τα 200€ παραπανω που δίνετε για διάρκειας θα κάνετε και παραπονα ότι το νερό στο γήπεδο δεν είναι evian.
Κ αυτή έδρα είναι η φωνη..... Οχι οι φωτιές που δεν βλέπεις τίποτα.... Καυτή έδρα για την ΟΜΑΔΑ οχι για την παρτι μας για να κοκορευομαστε..... Να μην μπορεί να παιξει ο αντίπαλος οχι η ομάδα..... ΦΩΝΗ ΛΟΙΠΟΝ πιο οργανωμένη με ωραίους στίχους για ΟΛΟΥΣ!!!
Κ αυτή έδρα είναι η φωνη..... Οχι οι φωτιές που δεν βλέπεις τίποτα.... Καυτή έδρα για την ΟΜΑΔΑ οχι για την παρτι μας για να κοκορευομαστε..... Να μην μπορεί να παιξει ο αντίπαλος οχι η ομάδα..... ΦΩΝΗ ΛΟΙΠΟΝ πιο οργανωμένη με ωραίους στίχους για ΟΛΟΥΣ!!!
Και σε ποιον δεν αρέσουν τα καπνογόνα και οι κροτίδες άραγε;και όμως περισσότερο μας αρέσει η ομάδα να μην τρώει τιμωρίες,προπάντων πρέπει να σκεφτόμαστε την υγεία των ποδοσφαιριστών και τον συνανθρώπων μας γιατί κάποιοι άνθρωποι με άσθμα και γενικά με πνευμονικές ασθένειες θέλουν να παρακολουθήσουν τον έρωτα τους/μας που είναι η σε ΑΕΚΑΡΑ μας,δεν σταματαει ο ρυθμός του αγώνα μετά από ένα γκολ,και δεν βαζουμε πιο πάνω τις υπερπαραγωγές των καπνογόνων από την ομαδάρα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μας.μπορούμε και με διαφορετικό τρόπο να κάνουμε ομορφιές μέσα στο ναό.για μένα σωστή κίνηση της ΠΑΕ.
Κ αυτή έδρα είναι η φωνη..... Οχι οι φωτιές που δεν βλέπεις τίποτα.... Καυτή έδρα για την ΟΜΑΔΑ οχι για την παρτι μας για να κοκορευομαστε..... Να μην μπορεί να παιξει ο αντίπαλος οχι η ομάδα..... ΦΩΝΗ ΛΟΙΠΟΝ πιο οργανωμένη με ωραίους στίχους για ΟΛΟΥΣ!!!
Μακάρι αν και δε το πιστεύω. Οποίος θέλει βεγγαλικά και καπνογόνα και κροτίδες μπορεί να τα ανάβει σπίτι του. Είναι και θέμα υγείας και φοβούνται ναι παιδιά. Εντελώς αποτρεπτικό. Σε μας υπήρχε ασυδοσία τέρμα. Κάναμε επίθεση και έριχναν βεγγαλικά τα οποία έσκαγαν πάνω από την μεγάλη περιοχή. Τέρμα μπετό. Τα κορεο που κάνουμε και δεν κάνουμε είναι τα χειρότερα της Ευρώπης. Το μόνο καλό ήταν το πανό για τα παιδιά ψηλά. Τίποτα άλλο. Όλα τα αλλά κιτς. Με τόσα λεφτά που χαλάνε στα βεγγαλικά και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ καπνογόνα θα μπορούσαν να δείχνουν εκπληκτικά κορεο. Επίσης για να μην τα ρίξω όλα στους οπαδούς και η διοίκηση θα πρέπει να βοηθήσει στην δημιουργία κορεο με διάφορους τρόπους.
Εχει τοσους τροπους να κανουμε ωραια ατμοσφαιρα. Δεν χρειαζονται κροτιδες και καπνογονα.
Κορεο χαρτακια σημαιες κινητα φωτα.
Πάντως και φέτος και στο ΟΑΚΑ ειναι μετρημένες οι φορές που μου έγινε σοβαρός έλεγχος. Ακόμα και το 2018 στο ΟΑΚΑ που υπήρχε τεράστιος φόβος για προβοκάτσια, ακόμα και σε ματς με την ΠΑΕ να βγάζει ολη τη βδομαδα ανακοινώσεις προσέχουμε πολύ, η αστυνομία έξω από το γήπεδο έκανε αγγαρία. Έχω μπει και στα 2 γήπεδα με σακίδιο και έχει ελεγχθεί 1-2 φορές και αυτές βιαστικά.
Εγώ πάντως όσων αφορά τα καπνογόνα δεν σύμφωνο πολύ απλά σε όλους αεεσει η ατμόσφαιρα του ΓΗΠΕΔΟΥ γιατί μιλάμε για ποδοσφαιρικό γηπεδο σε πολλές χώρες τα καπνογόνα είναι ένα είδος του σόου που κάνουν οι φίλαθλοι και ένας τροοος πανυγηρισμου ΗΜΑΡΤΩΝ ΠΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΤΕΝΝΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΙΦΟΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΘΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΓΑΤΕ ΞΑΙ ΘΑΥΜΑΖΑΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑ ΠΥΡΑΚΤΩΜΕΝΕΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΙΩΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΦΙΕΣΤΑ ΚΑΙ ΔΤΑ ΝΤΕΡΜΙ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΜΑΔΑ ΕΣΕΙΣ ΛΛΟΙ ΦΤΙΑΧΝΕΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΣΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΕΚΕΝΙΝΤΑΙ ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΤΙΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ DNA ΕΜΡΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΙΩΘΙΥΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΝΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΕΡΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΖΥΛΕΥΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑΖΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΑΝΣΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΞΑΝΟΥΝ ΑΠΛΣ ΕΜΡΘΣ ΣΒΑΒΟΥΜΡ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΙ ΦΙΑΣΤΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ. ΜΟΝΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΥΑΥΜΑΣΜΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΑΟ!!
Ναι υπερβολή τα πάρα πολλά καπνογόνα. Μην το πάμε στο άλλο άκρο όμως!! Δεν είναι κακό να ανάψουν 10-20 καπνογόνα στο πέταλο. Τώρα αν είσαι βλάκας και το πετάξεις μέσα ή προκαλέσεις πρόβλημα στην ομάδα θα υποστείς και τις ανάλογες συνέπειες.
Φίλε μπήκα στον κόπο να σου απαντήσω για κάτι προφανές. Τα καπνογόνα είναι 100% παρωχημένα.. δε γίνεται να θες στην εποχή μας να κάνεις "ατμόσφαιρα" με έναν τρόπο που η ακμή του ήταν πριν 40 χρόνια.. και σαν οπαδός είσαι πίσω, όταν θες να κάνεις ότι γινόταν στη σκεπαστη τα 80s-90s. Και αν είμαστε μάγκες σαν ΑΕΚ τζηδες, ας φέρουμε οι πρώτοι στην Ελλάδα την ατμόσφαιρα της Ευρώπης
Αρχικά δεν ισχύει αυτό που λες. Τα καπνογόνα αυτή τη στιγμή βρίσκονται στα "καλύτερα" τους σε όλα τα γήπεδα. Δεν θεωρώ τόσο μεγάλο πρόβλημα τα καπνογόνα όταν δεν ανάβουν όσα άναψαν μαζί στα εγκαίνια. Μεγάλο πρόβλημα προσωπικα θεωρώ τα βαρελάκια καπνού , φυσάς τη μύτη σου και βγάζεις μαύρο και κίτρινο από μέσα. Όσο για την ατμόσφαιρα της Ευρώπης θες να μας εξηγήσεις τι εννοείς; Μήπως εννοείς τα πανάκριβα κορεο που κάνουν;
Πες τα ρε φιλε..Μιλανε για ευρωπη και δεν εχουν ιδεα τι ανοδο εχουν οι ultras και τα καπνογονα και στις πιο προηγμενες χωρες τις ευρωπης.
Στην κυριολεξια ομως δεν εχουν ιδεα.
Οταν λες ατμοσφαιρα ευρωπης,σε ποιες χωρες αναφερεσαι?
Σκεψου καλα πριν απαντησεις,γιατι αν παρακολουθεις ευρωπαικο ποδοσφαιρο θα ξερεις τις χωρες που δεν αναβουν καπνογονα.Στα δαχτυλα ενος χεριου ειναι μετρημενες.
Άσε κάνουμε ατμόσφαιρα με τα κασκόλ και τα κινητά όπως έγινε στο τελευταίο αγώνα και ήταν φανταστικά.
ENOBAKARE Εισαι η τρανη αποδειξη οτι ειναι ανικητη..... Πολλες φορες αναρωτιομαστε μεταξυ μας, τι μυαλα κουβαλανε μερικοι που κανουν τα γνωστα καφριλικθα στο γηπεδο και εκτος. Οριστε, το σχολιο σου ειναι ενα δειγμα απο τα "μυαλα" που κυκλοφορουν. Ανικητη και ατρωτη μαζι η βλακεια.
Σιγα τι ειπε ρε συ.10-20 στο πεταλο ειπε κ αυτα στο πεταλο.
Πως μιλας σε καποιον που δεν τον ξερεις?εσυ εισαι απο αυτους που τραβανε βιντεακια φανταζομαι αραχτος στη θεσουλα σου.
Ρε καλα σου εκανε ο ,Vikernes...
Euronymous911 Εσυ δικηγορος επαγγελεσαι? Καπνογονα στο σπιτι σου με τους συγγενεις σου.
Επειδη το πας σε προσωπικο επιπεδο και στην ουσια με λες βλάκα για να μην πω τιποτα αλλο!! Βλεπεις καπου να υπερασπίζομαι την υπερβολη της 1ης αγωνιστικής ή αυτα που οδηγούσαν σε διακοπή και κόβαν τον ρυθμο της ομαδας; Παν μέτρον Άριστον φιλε!! Επισης δεν μπορεις να κρινεις καποιον βριζοντας τον απο ενα σχολιο χωρις καν να τον γνωριζεις!! Στην 39 εχω διαρκειας, τελευταια σειρα πανω!! Ελα να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε αποψεις και μετα πες με οτι θες!!
Enobakare Σωπα που θες και γνωριμιες. Ετσι ζητας ραντεβου με οποιον κριτικαρει σχολια σου? Χαλαρωσε ρε βαρυμαγκα. Καπνογονα ξα αναβεις αν γουσταρεις στο σπιτι σου και στο δωματιο των παιδιων σου. Αφου εισαι τοσο ανετιλας. Ανικητος και ατρωτος εισαι. Οπως ακριβως το εγραψα.
Όχι δακρυγόνα και καπνογόνα στο γήπεδο. Δεν χρειάζονται! Βρείτε άλλους τρόπους, πετάξτε κορδέλες, πετάξτε χαρτάκια, δεν ξέρω κι εγώ τι. Ε ρε κολλήματα που έχετε μερικοί!
Όχι φίλε, ΜΗΔΕΝ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ. Τα 10-20 εύκολα θα γίνουν 30-40 και μετά 100 και πάει λέγοντας. Κι αν δε σε νοιάζει για τον διπλανό σου που μπορεί να έχει αναπνευστικό πρόβλημα ή για αυτήν την ελάχιστη μεν υπαρκτή δε πιθανότητα για ατύχημα (έχουν γίνει και τέτοια) τουλάχιστον νομίζω σε νοιάζει η ομάδα σου. Ε, το καπνογόνο καμία απολύτως βοήθεια δεν προσφέρει στην ομάδα σου, ίσα ίσα της δημιουργεί πρόβλημα καταστρέφοντας τον ρυθμό με τις διακοπές, χώρια τις τιμωρίες! Μόνο στον εγωισμό σας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ προσφέρει το καπνογόνο, για να ανεβάσετε φώτο και βίντεο στο ίντερνετ. Μακρυά λοιπόν και μακάρι τα βίντεο να λειτουργήσουν για τα πάντα!
ΥΓ: Στην φιέστα, εκτός του περιστατικού με την ναυτική φωτοβολίδα, υπήρχε κάποιος στην 19 που "πυροβολούσε" με ευθείας βολής στον αέρα. Το ότι αυτού δεν του "ξέφυγε" δεν σημαίνει ότι αυτόν δεν θα έπρεπε να τον "δουν" οι κάμερες...
Πιο είναι "άκρο" ρε φίλε; Να έρθω στο γήπεδο και να μην κινδυνεύω να πνιγώ αν έχω μια ευαισθησία ή αναπνευστικό πρόβλημα;
Δυο εγχειρησεις στα πνευμονια εχω!! Μια δεξια μια αριστερα!! Παω γηπεδο τοσα χρονια και φετος στον Ναό!! Δεν κινδύνεψα ποτε απο καπνογόνο!! Απο δακρυγόνο ομως κοντεψα να πεθανω!! Και ξαναλεω, η υπερβολική χρηση (οπως στο πρωτο ματς και σε κανα δυο ακομα) κατακριτέα!!
Ημίμετρα και δη στην Ελλάδα δεν υπάρχουν! Η τα κόβεις μαχαίρι ή ανεχεσαι κακώς τον κάθε λογής καφρο! ΕΥΓΕ στην ΠΑΕ!
Σε μαυρισαν αλλα ετσι ακριβως ειναι. Μερικα καπνογονα δεν εβλαψαν ποτε κανεναν. Τα 1000 ειναι που προκαλουν προβλημα..
για να καταφερεις να αναψεις αυτα τα 10 καπνογονα που λες, πρεπει να επιτρεψεις να μπαινουν 0. Αντιστοιχα για να καταφερεις να μπαινουν ελαχιστοι τσαμπατζηδες πρεπει να προσπαθησεις να μην αφησεις κανεναν. Γενικα αν αφηνεις γιολο οτιδηποτε να μπαινει μεσα, παντα θα γινει στο μεγιστο και χειροτερο βαθμο
Θεωρείς ότι μπορούμε να συνεννοηθούμε για να ανάψουν 10-20? Δεν υπάρχει περίπτωση.
Πρέπει να βρούμε άλλους τρόπους ώστε να δημιουργείται ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο!
Ok και εγώ συμφωνώ ότι 10 πυρσοί στο πέταλο δεν ενοχλεί σε τίποτα... Αλλά ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι σε μεγάλα ματς οι 10 πυρσοί δεν θα γίνουν 250?? Πως μπορείς να το ελέγχεις αυτό? Γιατί αν δει ο ανόητος τον διπλανό να ανάβει θα σου πει γιατί να μην ανάψω και εγώ? Αυτός γιατί ανάβει??
Για να δούμε πως θα πάει και αυτή η μάχη του αυτονόητου
Gp aek πως να παει ρε φιλε..... μια βολτα στα σχολια εδω θα καταλαβεις οτι καποιοι το εχουν ακατοικητο. Η βλακεια δεν καταπολεμαται με παραινεσεις. Ο βλακας εχει τη δικη του κοσμοθεωρια. Αφου επιβιωνει και αναπνεει αυτος με τα καπνογονα, αρα ολοι μπορουν να τα ανσπνεουν. Για αυτους ατμοσφαιρα γηπεδικη χωρις καπνογονα και κροτιδες, δεν υφισταται. Στα μεζεα τους η υγεια του υπολοιπου κοσμου και παικτων, ο ρυθμος της ομαδας, τα προστιμα που πληρωνει η ΠΑΕ....
Να θυμίσω στο τελευταίο αγώνα champions league στο ΟΑΚΑ ότι κάποιοι είχαν πετάξει μολότοφ στους οπαδούς του Άγιαξ , ευτυχώς που δεν κάηκε κανένας γιατί ακόμα θα ήμασταν τιμωρημένοι.
Βασικά, ευτυχώς που δεν κάηκε κανένας.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΑΕ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΤΕΛΟΣ Η ΦΩΝΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΓΡΑΒΑΤΑΚΙΔΕΣ
NO PYRO NO PArty!!
Εντελώς φιλικά στο λέω, είναι κρίμα για σένα να βλέπεις ΑΕΚΑΡΑ και να χρειάζεσαι τα "pyro" για να κάνεις "party".
Και εγώ εντελώς φιλικά στο λέω
Pyroshow υπάρχουν σε όλες τις κερκίδες του κόσμου
Και επειδή μαζεύτηκαν όλοι οι δόκτορες εδώ μέσα,ο δεύτερος αδερφός που έφυγε από την ζωή ήταν δίπλα μου,δεν ήταν από τα καπνογόνα να ξέρεις αλλά από τα δακρυγόνα της ε.α με την εκτεταμένη χρήση τους... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Και αν θελουμε να κάνουμε κριτική τότε να πούμε γιατί το υπερσύγχρονο γήπεδο μας δεν διαθέτη ούτε ένα επιδεινωτη ούτε μπόρεσε να έρθει έγκαιρα το διασωστικό καθώς δικαίωμα να ανοίξουν οι θύρες δεν εχει κανείς
Συμφωνώ στην αλόγιστη χρήση πολλών καπνογόνων
Διαφωνώ με τον τόνο της ανακοίνωσης και τις ισοπεδωτικές απόψεις συνοπαδων γεννημένων το 1950 και πίσω
Φιλικά
Καλα κανεις και τους τρολαρεις πραγματικα.Νομιζουν οτι βρισκονται ισπανια και αγγλια και βλεπουν μπαρτσελονα ή αρσεναλ
Πολυ απλα αν δεν συμμορφωθεις την επομενη φορα που θια κανεις κατι απαγορευτικο θα πας να κανεις παρεα σε αυτον που πεταξε την φωτοβολιδα με τον Βολο!!ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΘΕΡΜΕΝΟΜΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΑΠΕ
Εσύ που πάτησες dislike τι?Τσαμπατζης είσαι και θίχτηκες?Μακάρι να βρει την λύση ο τίγρης και να μην έχουμε τέτοια φαινόμενα.
Γιατί εκτός ότι ενοχλούν τίθεται και θέμα στατικότητας
εξυπνάκια εσύ με το dislike
γαύρος είναι , μην ασχολείσαι. ΑΝ δεις έχουν όλα τα σχόλια από ένα dislike και πάνω . Βρήκε την ευκαιρία σε ένα "αμφιλεγόμενο" θέμα να μπει να μαυρίσει τους πάντες.
Για να σταματήσει το φαινόμενο των τζαμπατζήδων χρειάζεται διπλό τουρνικέ...το πρώτο να γυρίζει μηχανικά και το δεύτερο με το σκανάρισμα της κάρτας 'η του εισιτηρίου. 'Ετσι δεν θα μπορόυν να στριμόχνονται και να περνουν δύο με ένα εισιτήριο...Υπ' όψιν τιμωρία έδρας στα Ευρώπικά ματσ προβλέπεται όχι μόνο για τα καπνογόνα αλλά και για όρθιους στις σκάλες και το κλείσιμο εξόδων διαφυγής
ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΟΥΡΝΙΚΕ ΝΑ ΣΚΑΨΟΥΝ ΤΑΦΡΟ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΦΙΔΙΑ
ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ
Συμφωνω κι επαυξανω με την υπαρξη ενος δευτερου λακου με πιρανχας για να μην μεινει τιποτα!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
υγ. καλα ο φιλος απο πανω δεν πρεπει να εχει πατησει ποτε στο γηπεδο αλλιως θα ηξερε οτι δεν υπαρχει χωρος για διπλο τουρνικε!!τι αλλο θα διαβασουμε !!!
ακριβως αυτο. Γενικα 2 επιπεδα ελεγχου εισητηριου. Οπως ΟΑΚΑ (ξερω λιγοτερος διαθεσιμος χωρος εξω απο το γηπεδο, αλλα αν θελει η ΠΑΕ μπορει να βρει καποιο τροπο)
Να το δούμε και να μην το πιστέψουμε...
Η ΠΑΕ έχει λάθος στα παρακάτω δύο: Α) είναι επιβαρυντικά για άτομα με συγκεκριμένα προβλήματα υγείας, β) είναι επικίνδυνα για την υγεία των μικρών παιδιών που βρίσκονται στις εξέδρες. Τα καπνογόνα είναι επιβαρυντικά ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ αλλά ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. Απόλυτα σωστή κίνηση έστω και αν χάνεται μια μαγεία των παιδικών μας χρόνων.
Δεν εχω επισκεφτει το Ναο μας , ειμαι απο μακρια αλλα ειναι θετικο το μετρο . Ειναι καιρος να θεραπευτουν οι ¨ παιδικες ασθενειες ¨ του πρωτου χρονου λειτουργιας και επιτελους καιρος να μαθουμε να σεβομαστε πρωτα τον εαυτο μας και τους συνανθρωπους μας ειτε εχουν ειτε δςν εχουν προβλημα , να αλλαξουμε επιπεδο ... προς το καλυτερο !
Η ΠΑΕ πρέπει επίσης να βρεί τρόπο για αποκλεισμό των τζαμπατζήδων…
Δεν μπορεί να δίνουμε (όσα δίνει ο καθένας) από το υστέρημα μας και να μην μπορούμε να πάμε στις θέσεις μας επειδή τα σκαλιά είναι γεμάτα τσαμπατζήδες που μπήκαν «λαδώνοντας» τον εκάστοτε σεκιουριτά!!!
Μακάρι να γίνει επιτέλους.
Στο συγκεκριμένο θέμα περισσότερο μας ενδιαφέρει το ΠΩΣ παρά το ΤΙ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΥΤΗ Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΟ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ
Σωστή ανακοίνωση αναμφίβολα αλλά τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να τελειώσει το ζήτημα αυτό μένει να τον δούμε και να το διαπιστώσουμε . Επίσης με δεδομένο ότι η παε προχώρησε σε αυτή την ανακοίνωση βάση και των παραπόνων και καταγγελιών που έκαναν οι κάτοχοι διαρκείας καλό θα ήταν να μας ενημερώσει και τις προθέσεις της για τα υπόλοιπα παράπονα που έχουν εκφράσει οι κάτοχοι διαρκείας και τι προτίθεται να κάνει για αυτά . Όπως τους ελέγχους στις θύρες και τα τουρνικέ για... ΣΥΝΕΧΕΙΑ υπεράριθμους τσαμπατζήδες , για τα προβλήματα θέασης σε αρκετά σημεία του γηπέδου που αντιμετώπισε η παε με μια σειρά νέου τύπου πλεξιγκλάς μόνο σε ένα μέρος του κάτω διαζώματος και όχι περιμετρικά ή τουλάχιστον περιμετρικά εκτός του πέταλου των οργανωμένων κλπ
Μόνο πράξεις...
Μακάρι να γίνει. Και για όσους θέλουν να κάνουν το σόου τους με επίδειξη καπνογόνων, εύχομαι να βρουν μέρος και άτομα που να τους ανέχονται.
να το δω και να μην το πιστέψω
ΜΠΡΑΒΟ!
ΦΟΡΤΣΑ ΑΕΚΑΡΑ!!!
Μακάρι να τα καταφέρουν αλλά δεν πιστεύω να μπορέσουν..Η διοίκηση να κάνει κάτι και με τους τσαμπατζηδες ποθ μπαίνουν έτσι και μας κόβουν την θέαση και πουλάνε νταηλίκι στους κατόχους διαρκείας
ΜΑΚΑΡΙ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ. ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ, ΑΡΑ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ. ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ, ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΑ
Συγχαρητήρια. Αυτό έπρεπε να γίνει. Υπάρχει και η Ευρώπη φέτος και στο οακα είχαμε αποδείξει ότι δεν καταλαβαίνουμε από αυτά γτ είχαν ανάψει και εκεί καπνογόνα. Εφόσον θέλουν κάποιοι να ανάψουν ας τα ανάβουν έξω από το γήπεδο ή μετά την λήξη του.
Aμήν, αν γίνει και κάτι και για τους τζαμπατζήδες και τα plexiglass (το θεωρώ αυτο σαν δεδομένο, δεν ξερω στου οργανωμένους μονο γιατι θα το γεμίσουν και το καινούργιο με αυτοκολητα)θα είναι μια τέλεια χρονιά που θα χαίρεσαι να παρακολουθείς αγώνες στο γήπεδο,