Την ήττα με 27-25 γνώρισαν οι Κορασίδες της ΑΕΚ από τον Φίλιππο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Τελικής Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.
Το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο στο πρώτο μέρος (13-11, 15-13), με τον Φίλιππο να έχει το πάνω χέρι. Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΚ πίεσε αρχικά, αλλά άφησε τον Φίλιππο να ξεφύγει (26-20). Η «Ένωση» προέβη σε… αντεπίθεση στο τέλος, αλλά δεν πρόλαβε, με αποτέλεσμα να ηττηθεί 27-25.
Α.Π.Σ. Φίλιππος – ΑΕΚ 27-25
Τα πεντάλεπτα: 4-3, 7-4, 9-7, 11-9, 13-11, 15-13 (Ημ.), 18-16, 19-17, 22-18, 24-19, 26-20, 27-25.
ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης): Δημητρίου 1, Σαρηγαννίδου 8, Βήτου 1, Σιαράψη 5, Βαλκαφώτη 1, Θεοδωρίου 5, Καπετανάκη 5, Σιώπη, Τσαγγάρου, Παναγιωτίδου, Μεϊμαρίδου, Φάκη, Ευστρατιάδου, Γιακουνάκου, Παπά 1.
ΑΕΚ (Γιάννης Ανταλής): Δημητριάδη 1, Φιλιππίδου, Ζούμα 2, Ζύλα, Τσαντάκη, Ζαφειροπούλου 2, Τουβιώτη, Λυτρίβη 7, Σαρκίρη 9, Βερβέρη, Καλατζάκη 1, Μετάι 3, Ρωμανού, Δρουγκίδου, Παπαναστασίου.
Διαιτητές: Γιόγκας-Σαρινόγλου. Δίλεπτα:3-4. Πέναλτι: 3/4-3/3.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Δεν πειράζει κορίτσια, θέλει δουλειά και υπομονή, σιγά-σιγά έρχονται καινούργια κορίτσια, άλλωστε μέχρι τώρα υπήρχε μόνο η ομάδα του Κώτσιρα.
Στο ανδρικό "μυρίζομαι" Χάρη Μάλλιο, εύχομαι ολόψυχα να κάνω λάθος.
Καλησπέρα αδερφέ Ivano και την καλησπέρα μου σε όλα τα αδέρφια.Για τις ακαδημίες έχεις δίκιο,βήμα βήμα σιγά σιγά.Τώρα σε αυτό που λες για Μάλλιο,δεν ξέρω πού και πώς το έμαθες ελπίζω να πέσεις έξω,όπως είπες και συ.Τις προάλλες είχα εγώ«τις φοβίες μου»για τον Μπάγιο και σήμερα εσύ για τον Μάλλιο.Ελπίζω να μην δούμε πάντως καμία τετράδα«φωτιά» μεταγραφικά(Παπαδόπουλος,Κρητικός,Μάλλιος,Μπάγιος)δεν θα τ'αντέξω.Αν ισχύουν πάντως οι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σκέψεις σου,θα έχουμε ξεκινήσει πολύ μέτρια στις μεταγραφές,πολύ κατώτερα από αυτό περιμέναμε.Επίσης με«ζώνουν τα φίδια»που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η αποδέσμευση του Ζίβκοβιτς.Να δούμε ο χρόνος θα δείξει,πάντως τα πρώτα σημάδια δεν είναι θετικά,φαίνεται ότι μειώνεται το μπάτζετ.Μακάρι να κάνω λάθος,γιατί στην ευρώπη του χρόνου αν πάμε με τέτοιες κινήσεις και παίζοντας απ'ότι φαίνεται ουσιαστικά εκτός έδρας( στη Χαλκίδα)θα είναι δύσκολα στας ευρώπας.
Συμφωνώ αδερφέ Matias στα περί Ευρώπης, αν και φέτος τουλάχιστον ο ισχυρός του ομίλου θα είναι επιπέδου cl. Ήδη οι πρωτοκλασάτες ομάδες που θα συμμετέχουν τρομάζουν...
Πάντως γενικά μιλώντας μου κάνει εντύπωση ο Τικ πήγε στην προτελευταία της Proligue την Βιλερμπάν, ενώ και ο Moya δεν έχει ανακοινωθεί αν θα ανανεώσει στην Anaitasuna που πήγε από τον Απρίλη για τα play outs, είναι η πρώτη του ομάδα. Χαμηλές πτήσεις πάντως και για τους δύο.
Για την ευρώπη φέτος δεν έχω απαιτήσεις θες ότι ανεβήκαμε level,θες ότι θα παίζουμε στην Χαλκίδα που επί της ουσίας θα είναι σαν να παίζουμε εκτός έδρας,ας είμαστε τουλάχιστον αξιοπρεπής.Τώρα από κει και έπειτα για τον Τικ δεν μπορώ να πω ότι μου κάνει εντύπωση.Είναι ενας τίμιος εξτρέμ μέχρι εκεί,μην ξεχνάς ότι τον πήραμε από ομάδα β εθνικής Γαλλίας(αν δεν κάνω λάθος)άρα το ότι πήγε στην προτελευταία του γαλλικού πρωταθλήματος είναι κάτι νορμάλ.Για τον Μόγια όμως μου έκανε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εντύπωση.Γιατί είναι καλός παίκτης,αν δεν κάνω λάθος,είχε παίξει για ένα διάστημα και σε ομάδα επιπέδου τσάμπιονς λιγκ,γενικότερα έχει παίξει σε αξιόλογες ευρωπαϊκές ομάδες και δεν είναι και τόσο μεγάλος,ο Μάλλιος για παράδειγμα είναι μεγαλύτερος.Ίσως να πήγε στην συγκεκριμένη ομάδα για συναισθηματικούς λόγους,αφού όπως είπες Ivano ήταν η πρώτη ομάδα της καριέρας του.
Πάντως αν θέλουμε αδερφέ να κάνουμε και κάτι στην Ευρώπη και να "ζεσταθούμε" και εμείς οι χαντμπολικοί αυτή τη στιγμή πρέπει αναφορικά με δεξί εξτρέμ να φέρουμε ή Weber ή Mirko Radovic (αρχηγός Μαυροβουνίου, πρώην Pelister) παρέα με Αραμπατζή νομίζω θα είναι ταμάμ.
Τελικά ήρθε δεξί εξτρέμ αδερφέ Ivano,δεν είναι βέβαια του ίδιου επιπέδου με τους δύο που ανέφερες αλλά είναι τσαμπιονλιγκατος,νεότερος και ψηλότερος από αυτούς.Για τον Weber πάντως μου έκανε εντύπωση που έφυγε σα να μην συνέβη τίποτα,βάσει καριέρας και ονόματος η καλύτερη μεταγραφή που έγινε στην Ελλάδα.Πίστευα ότι θα κάνει πλάκα και περίπατο εδώ,αλλά δεν έγινε στον οσφπ πάντως απ'ότι φάνηκε δεν εκτίμησαν την αξία του.Υπό άλλες συνθήκες θα τον ήθελα και για σπάσιμο και γιατί... ΣΥΝΕΧΕΙΑ είναι μεγάλος παίκτης.Για τον Radovic απ'ότι είδα γύρισε για δεύτερη φορά και για τρίτη θητεία(όπως έκανε σε μας στην μπάλα ο Aραούχο)στην Lovćek.Μου είχε μείνει από τα μεταξύ μας παιχνίδια και στα φιλικά στην στρούγκα και στα ευρωπαϊκά το 2021και μου είχε μείνει λόγω του ότι έκανε ψιλοκαραγκιοζιλίκια και ήταν κάπως προκλητικός και εριστικός.Βέβαια για να τα λέμε όλα είναι πολύ καλός παίκτης,γκολτζής killer.