Για ένα «καλοστημένο σκηνικό» μίλησε η εθελόντρια Άννα Κουλούρα, η οποία εντόπισε νεκρή την Αναστάζια σε υδροβιότοπο, στην περιοχή Τιγκάκι.
H 27χρονης από την Πολωνία εντοπίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, χωρίς ρούχα και η σορός της μερικώς μέσα σε σακούλες σκουπιδιών και καλυμμένη με ένα σεντόνι και κλαδιά.
Η κυρία Κουλούρα, σε δηλώσεις της στην ΕΡΤ, περιέγραψε ότι της «ήρθαν αναθυμιάσεις μία μυρωδιά που γινόταν όλο και πιο έντονη», όταν ήταν στο σημείο.
«Στο σκηνικό που έβλεπα μπροστά μου κάτι δεν μου ταίριαζε, ήταν ένα καλοστημένο σκηνικό, έβλεπα στάχια, χώμα, κλαδιά, ήταν πολύ καλά καλυμμένη. Εφόσον ήμουν πάνω από το σημείο μου ήρθαν αναθυμιάσεις μία μυρωδιά που γινόταν όλο και πιο έντονη. Έβαλα το κοντάρι μου, με δύο κινήσεις σήκωσα όσα περισσότερα στάχια μπορούσα και δυστυχώς βρήκαμε την άτυχη κοπέλα», είπε.
Κως: Προφυλακίστηκε ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός
Προφυλακιστέος για την υπόθεση της Αναστάζια κρίθηκε ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός. Ο άνδρας αρνείται την κατηγορία για αρπαγή, ενώ φέρεται να επιβεβαίωσε τη συνάντηση που είχε με την 27χρονη Αναστάζια στο σπίτι του.
«Ήπιαμε μερικές μπύρες και φύγαμε. Την άφησα στο σημείο που η ίδια γνωστοποίησε με μήνυμα από το κινητό της τηλέφωνο στο φίλο της και του είπε ‘έλα να με πάρεις’. Δεν είχα σεξουαλική επαφή μαζί της», φέρεται να υποστήριξε.
Πηγή: ΕΡΤ-Protothema
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

