Φίλαθλοι της Εθνικής Ιρλανδίας βρέθηκαν στην "Αγιά Σοφιά", προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με την Εθνική Ελλάδας, για τα προκριματικά του EURO 2024.
Πριν το παιχνίδι, τρεις εξ αυτών συνάντησαν έναν Έλληνα φίλαθλο και, μαζί, θέλησαν να τρολάρουν τους Άγγλους.
Έτσι λοιπόν, πόζαραν, κρατώντας ένα χαρτόνι, όπου αναφέρονται οι επιτυχίες των δυο εθνικών ομάδων, σε τελικές φάσεις EURO, σε αντίθεση με την Αγγλία, αλλά και τις άλλες χώρες του Ηνωμένου Βασιλείου (Σκωτία, Ουαλία, Βόρεια Ιρλανδία), που, όλες μαζί, έχουν μηδέν κατακτήσεις.
Proper banter for Greece vs Ireland pic.twitter.com/85HRlYVn09
— Super Greek 2.0 (@TheSuperGreek2) June 16, 2023
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

