Quantcast
NEWS
14 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κετσετζόγλου: Πάει για δύο εξτρέμ πλέον η ΑΕΚ (AUDIO)

Ακούστε όσα είπε, την Παρασκευή το πρωί, ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η ρήξη αχιλλείου που υπέστη ο Πάουλο Φερνάντες αναπροσαρμόζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ και ο Κώστας Κετσετζόγλου περιμένει πλέον δύο προσθήκες μεσοεπιθετικών που θα παίζουν στα άκρα, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο τραυματισμός αυτός αλλάζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ. Θέλει δύο παίκτες οπωσδήποτε, δεξιά και αριστερά, ή έστω κάποιους που μπορούν να παίξουν και τις δύο θέσεις. Αριθμητικά χρειάζεται σίγουρα δύο παίκτες και θέλει τουλάχιστον τον έναν ακραίο να είναι στην προετοιμασία στην Ολλανδία, μαζί με τον στόπερ που θέλει να αποκτήσει. Πιστεύω πως αυτές οι δύο κινήσεις θα γίνουν μέχρι να φύγει η ομάδα στο εξωτερικό. Να δούμε μήπως αλλάξει κάτι με τον Άμραμπατ, αν γινόταν θα αποτελούσε την πιο γρήγορη λύση για τα εξτρέμ», ανέφερε.

«Ο Φερνάντες θα υποβληθεί σε επέμβαση στη Βαρκελώνη από έναν γνωστό γιατρό. Θα γίνει σήμερα, για να μην χαθεί χρόνος και να μην χρειαστεί να ταξιδέψει κιόλας. Ο τραυματισμός αυτός έχει τη μεγαλύτερη διάρκεια σε αποθεραπεία και η ΑΕΚ ουσιαστικά δεν μπορεί να τον υπολογίζει για όλη την ερχόμενη σεζόν. Θέλει πάρα πολλή προσοχή στην αποκατάσταση, γιατί πολλοί παίκτες δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν σε καλή κατάσταση», πρόσθεσε για τον άτυχο Ισπανό.

Τέλος, για τα υπόλοιπα μεταγραφικά είπε πως «… η περίπτωση του Άλτιντορ δεν παίζει, αν και έχει προταθεί»




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ