Ξέφρενα πανηγύρισαν, ο Πεπ Γκουαρδιόλα και οι παίκτες του, την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκείνος που το χάρηκε λίγο παραπάνω, με αποτέλεσμα να γίνει viral, ήταν ο Τζακ Γκρίλις.
Ο 27χρονος Άγγλος ακραίος επιθετικός, θέλοντας να δώσει μια εικόνα της κατάστασής του, στο τριήμερο των εορτασμών, "ανέβασε" φωτογραφία, όπου έγραψε "Κρεμάστε την στο Λούβρο".
Hang it in the Loooouvre pic.twitter.com/atL2tEz0ah
— Jack Grealish (@JackGrealish) June 13, 2023
Το προηγούμενο τριήμερο, ο Γκρίλις κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, με τον ίδιο να παραδέχεται ότι δεν έχει κοιμηθεί, μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.
Best £100m we have ever spent.. pic.twitter.com/Kz9TjdAaQG
— City Chief (@City_Chief) June 12, 2023
Jack Grealish doesn’t know what planet he’s on pic.twitter.com/dUaLCf8a5b
— 17 (@DxBruyne17) June 12, 2023
How are you feeling Jack? pic.twitter.com/fO7iOtaELd
— 90min (@90min_Football) June 13, 2023
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Ίμπιζα, όπου η αποστολή έκανε στάση για να συνεχίσει το πάρτι, ο Γκρίλις χρειάστηκε τον Κάιλ Γουόκερ και ένα αναπηρικό αμαξίδιο, διότι δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του, από το πολύ αλκοόλ.
Man City's Jack Grealish had to be held up by teammate, Kyle Walker as he left their hotel in Ibiza on Monday morning.
— HF (@hfworld_) June 13, 2023
The winger, who was VERY drunk was then offered a wheelchair by staff at the airport.
@SunSport pic.twitter.com/BSdWi2yLMe
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

