Μια «ανάσα» από την επιστροφή του στη Σκωτία και τη Σέλτικ φαίνεται πως βρίσκεται ο Μπρένταν Ρότζερς, με τον πρώην τεχνικό της Λέστερ να βρίσκεται σε διαπραγματέυσεις με την ομάδα από τη Γλασκώβη.
Υπενθυμίζουμε πως ο 50χρονος coach βρισκόταν στο «Σέλτικ Παρκ» για τρία χρόνια, από το Μάιο του 2016 μέχρι και το 2019, κατακτώντας επτά τίτλους με τους Καθολικούς.
Ο Ρότζερς φαίνεται να είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης του Άγγελο Ποστέκογλου ο οποίος υπέγραψε στην Τότεναμ και άφησε την πρωταθλήτρια Σέλτικ με την οποία τερμάτισε με 99 βαθμούς στο πρωτάθλημα Σκωτίας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

