Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η απάντηση του Κάρσον σε οπαδό που τον τρόλαρε (ΦΩΤΟ)

Ο 37χρονος γκολκίπερ της Σίτι φρόντισε να βάλει στη θέση του τον χρήστη των social media

Σε ηλικία 37 ετών, ο Σκοτ Κάρσον έχει πανηγυρίσει δυο φορές, στο ίδιο γήπεδο, την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το 2005 με τη Λίβερπουλ και το 2023 με τη Μάντσεστερ Σίτι, όπου, και στις δυο περιπτώσεις, ο Άγγλος τερματοφύλακας δεν είχε αγωνιστεί.

Μετά την επιτυχία της Σίτι, ένας χρήστης των social media θέλησε να κοροϊδέψει τον Κάρσον και έγραψε "Σκοτ Κάρσον. Δυο φορές νικητής του Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς να παίξει λεπτό".

 

Με την απάντησή του, ο Κάρσον φρόντισε να βάλει στη θέση του τον οπαδό, γράφοντας "90λεπτο σε προημιτελικό, κάνε την έρευνά σου φίλε". Πράγματι, ο Άγγλος τερματοφύλακας είχε παίξει, με τη φανέλα της Λίβερπουλ, στο ματς με τη Γιουβέντους.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ