Πρόταση από την Γκρέμιο φαίνεται πως έχει στα χέρια του ο Χουάν Ιτούρμπε που ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Το συμβόλαιο του 30χρονου μεσοεπιθετικού με τον Άρη λήγει στις 30/6 και όπως αναφέρει ο γνωστός Αργεντινός δημοσιογράφος, Σέζαρ Λουίς Μέρλο, η βραζιλιάνικη ομάδα έχει καταθέσει την πρότασή της στον Ιτούρμπε.
Σύμφωνα με τον Μέρλο, η επαφές των δύο πλευρών είναι σε πρώιμο στάδιο, με τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές να συνεχίζονται, αφού είναι δεδομένη η επιθυμία της Γκρέμιο να εντάξει στο δυναμικό της τον Ιτούρμπε.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

