Σε ρυθμούς...Champions League κινείται η Κωνσταντινούπολη. Το Σάββατο (10/6) στο «Atatürk Olympic Stadium» η Μάντσεστερ Σίτι και η Ίντερ θα μονομαχήσουν για το «ιερό δισκοπότηρο» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και ήδη στην Πόλη βρίσκονται «επισκέπτες».
Την Πέμπτη (8/6) η UEFA τοποθέτησε στην πλατεία Ταξίμ ένα γιγάντιο τρόπαιο του Champions League, όπως και ένα τεράστιο αντίγραφο της μπάλας, με την οποία θα παίξουν οι δυο φιναλίστ.
Χιλιάδες φίλαθλοι των δύο ομάδων -και όχι μόνο- που καταφτάνουν στη γειτονική χώρα, περνούν από την πλατεία και φωτογραφίζονται μπροστά από το τρόπαιο και την μπάλα.
????Taksim Square, Istanbul ???????? #UCLFinal pic.twitter.com/UD3i71VQjM
— North West News (@HeartNWNews) June 8, 2023
Taksim Square ????#UCLfinal pic.twitter.com/cmHDopCIPz
— UEFA Champions League (@ChampionsLeague) June 8, 2023
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!