Ο Κρις Πολ είναι στους Σανς από τον Νοέμβριο του 2020, αλλά πλέον φαίνεται ότι ήρθε η ώρα για να αλλάξει περιβάλλον. Κι αυτό διότι όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στις ΗΠΑ, η ομάδα από το Φοίνιξ αναμένεται σύντομα να αφήσει ελεύθερο τον 38χρονο πόιντ γκαρντ, ο οποίος πλέον θα μπορεί από την 1η Ιουλίου να διαπραγματευτεί μόνος του, για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Ο ίδιος θέλει να συνεχίσει πάντως για κάποια χρόνια ακόμα και στόχος του, είναι να πάει σε μια ομάδα που θα είναι διεκδικήτρια του τίτλου. Βέβαια, δύσκολα θα μπορέσει να βρει το συμβόλαιο που είχε στους Σανς, που του έφερνε περίπου 30 εκατομμύρια δολάρια σε ετήσια βάση. Τη φετινή σεζόν, ο Πολ είχε μέσο όρο 13,9 πόντους, 8,9 ασίστ και 5,4 ριμπάουντ, ανά αγώνα, παίζοντας σε 59 ματς στο NBA.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!