Με ανακοίνωση της η Μπαρτσελόνα διέψευσε τα όσα είπε ο Μέσι για την απόφαση του να πάει στην Ίντερ Μαϊάμι. Οι μπλαουγκράνα τονίζουν ότι κατέθεσαν πρόταση στον Αργεντίνο αλλά επέλεξε να μην γυρίσει και ρίχνουν τα καρφιά τους αναφέροντας ότι ο παίκτης ήθελε να παίξει σε λιγότερο απαιτητικό πρωτάθλημα.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Την περασμένη Δευτέρα, 5 Ιουνίου, ο Χόρχε Μέσι, πατέρας και εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, μετέφερε στον πρόεδρο του κλαμπ, Τζοάν Λαπόρτα την απόφαση του παίκτη να μην υπογράψει στην Ίντερ Μαϊάμ παρότι είχε προσφορά που του είχε καταθέσει η Μπάρτσα και αντίθετα στη θέληση τόσο της ομάδας όσο και του ίδιου του Μέσι να φορέσει ξανά τα μπλαουγκράνα.
Ο πρόεδρος Λαπόρτα κατανόησε και σεβάστηκε την απόφαση που πήρε ο Μέσι ο οποίος ήθελε να αγωνιστεί σε ένα πρωτάθλημα με λιγότερες απαιτήσεις και μακριά από την έκθεση και την πίεση στην οποία υποβλήθηκε τα τελευταία χρόνια.
Ο Τζοάν Λαπόρτα και ο Χόρχε Μέσι συμφώνησαν επίσης να εργαστούν μαζί για να διοργανώσουν μια εκδήλωση τιμής από τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα σε έναν παίκτη που ήταν, είναι και θα είναι για πάντα αγαπημένος της Μπάρτσα».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

