Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς είναι ένα από τα πιο περιζήτητα πρόσωπα στη Γερμανία καθώς ήταν εκείνος που είχε σφραγίσει για την Άιντραχτ την κατάκτηση του Κυπέλλου πριν από πέντε χρόνια απέναντι στην Μπάγερν με ένα φοβερό γκολ, με την ομάδα της Φρανκφούρτης να βρίσκεται φέτος και πάλι στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο τη Λειψία στο Βερολίνο. Ο Σέρβος άσος της ΑΕΚ, λοιπόν, μετά τις χθεσινές του δηλώσεις στην Bild, μίλησε σήμερα και στην ιστοσελίδα sge4ever.de και φυσικά η κουβέντα πήγε και στην ονειρική σεζόν που πραγματοποίησε φέτος στην Ελλάδα.
“Μιγιάτ συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Νταμπλ με την ΑΕΚ. Πολύ δυνατή χρονιά για’ σένα με εννέα γκολ και 5 ασίστ, παίζοντας τεράστιο ρόλο στην επιτυχία της ομάδας σου”, ήταν η εισαγωγή των Γερμανών, με τον Γκατσίνοβιτς να απαντά: “Ναι ευχαριστώ! Ίσως να ήταν η καλύτερη σεζόν της καριέρας μου”!
Από εκεί και πέρα ο Γκάτσι, αφού ρωτήθηκε και απάντησε για το Κύπελλο που είχε κατακτήσει με την Άιντραχτ το 2018, στη συνέχεια αποκάλυψε πως θα βρεθεί στο Βερολίνο το Σάββατο, όντας προσκεκλημένος της ομάδας της Φρανφκούρτης για να δει από κοντά τον τελικό. “Θέλω να γιορτάσουμε με όλο τον κόσμο μόλις κερδίσουμε τον επόμενο τίτλο”, είπε ενώ έκανε και πρόβλεψη για νίκη με 2-1 στην κανονική διάρκεια.
Τα φετινά όργια του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς:
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Quedate aqui para siempre por favor !
Με τον Ματίας μάθαμε τα ισπανικά και τα μιλάμε φαρσί