Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ίντερ: Γιγαντοοθόνη μέσα στο «Τζουζέπε Μεάτσα» για τον τελικό Τσάμπιονς Λιγκ

Αναμένεται να βρεθούν στο γήπεδο περίπου 30.000 φίλοι της Κυπελλούχου Ιταλίας


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στην Κωνσταντινούπολη θα βρεθούν χιλιάδες φίλοι της Ίντερ, για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, στις 10 Ιουνίου κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Όσο για εκείνους που δεν θα καταφέρουν να κάνουν το ταξίδι, η Κυπελλούχος Ιταλίας φρόντισε και για αυτούς. Σύμφωνα με δημοσίευμα του sportmediaset, η διοίκηση της Ίντερ ήρθε σε συμφωνία με τον δήμο Μιλάνου, ώστε, την ημέρα του τελικού, να ανοίξει το "Τζουζέπε Μεάτσα" και, μέσω γιγαντοοθόνης, οι φίλοι της Ίντερ να παρακολουθήσουν τον τελικό.

Αναμένεται να βρεθούν, στις εξέδρες του "Τζουζέπε Μεάτσα", περίπου 30.000 οπαδοί, με τη δημοτική Αρχή του Μιλάνου να δίνει το "OK", καθώς δεν θέλει να υπάρξει συνωστισμός και να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο στην Πιάτσα Ντουόμο.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ