Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο Μίλνερ στα 37 του έκανε τα περισσότερα χιλιόμετρα απ’ όλους!

Ο Τζέιμς Μίλνερ παρά το γεγονός είναι 37 ετών είναι ακούραστος και έχει κατακτήσει μία ξεχωριστεί πρωτιά στην Premier League, σύμφωνα με την Opta


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τι κι αν έχει φτάσει στα 37 του χρόνια, ο Τζέιμς Μίλνερ δείχνει αγέραστος στο γήπεδο. Όταν παίζει, καλύπτει σχεδόν ολόκληρο τον αγωνιστικό χώρο, με τα τρεξίματά του να δίνουν πολύτιμες βοήθειες.

Μάλιστα, έχει και μία ξεχωριστή πρωτιά στην Premier League. Σύμφωνα με την Opta, ο Μίλνερ κάλυψε 11.2 χιλιόμετρα ανά 90λεπτο την σεζόν που ολοκληρώθηκε. Μόνο ο Μπρέντεν Αάρονσον της Λιντς έχει την ίδια επίδοση στο πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, 11 χιλιόμετρα ανά 90λεπτο κάλυψαν οι Ράιαν Κρίστι (Μπόρνμουθ), Κρίστιαν Έρικσεν (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και Ρομπέρτο Φιρμίνο (Λίβερπουλ), που συμπλήρωσαν την πεντάδα των κορυφαίων.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ