Την απόρριψη της έφεσης που είχε καταθέσει ο Ολυμπιακός κατά της πρωτόδικης απόφασης και της τιμωρίας που του είχε επιβληθεί για τα επεισόδια στο ματς με την ΑΕΚ στην 5η αγωνιστική των πλέι-οφ αποφάσισε η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.
Οι ερυθρόλευκοι είχαν τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 72.500 ευρώ, ποινή που πλέον παραμένει ως έχει. Ο Ολυμπιακός έχει εκτίσει την μία από τις δύο ποινές στο ματς με τον Παναθηναϊκό για την προτελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ.
Αναλυτικά η απόφαση:
Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.
Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της υπ’ αριθμ. 160/28.4.2023 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League (αγώνας της 23.04.2023, Ολυμπιακός-ΑΕΚ, για την 5η αγωνιστική των play offs της Super League).
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Κλήρωση 1 αγωνιστικη να φάνε τη μαλαπερδα
Εμεις καποτε φαγαμε τεσσερις αγωνιστηκες για επισοδεια που εγιναν εξω απο τα ΟΑΚΑ
Τι να λεμε τωρα..