Για την σημαντική νίκη που πέτυχε χθες η ΑΕΚ στο παιχνίδι που έκλεισε την «αυλαία» της 9ης αγωνιστικής της Α1 χάντμπολ ανδρών απέναντι στον Ιωνικό αν και στην αρχή δυσκολεύτηκε μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Αρβανίτης. Ο Ενωσίτης τεχνικός τονίζει ότι αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα καθώς έτσι η ΑΕΚ παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
«Κερδίσαμε δύσκολα σήμερα. Ο Ιωνικός ήταν πολύ καλός, με βάση την απόδοσή του δεν δικαιολογείται η θέση που έχει στον βαθμολογικό πίνακα. Εμάς μας βγήκε η κούραση από τους συνεχόμενους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη αλλά αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα, το οποίο είναι θετικό. Βέβαια στην δύσκολη συνέχεια που μας περιμένει δεν μας βοηθούν και οι τραυματισμοί. Αφού σήμερα είχαμε ακόμα δύο αθλητές που τραυματίστηκαν».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
