Ο Πάολο Φερνάντες διαμόρφωσε το τελικό 2-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ με εξαιρετικό τελείωμα.
Αλλά πριν φτάσει στο σημείο ο άσος της ΑΕΚ να εκτελέσει τον Κοτάρσκι, χρειάστηκε να αποφύγει τον Ίνγκασον. Ο Ισπανός άσος της Ένωσης με μία ΜΑΓΙΚΗ ντρίμπλα απέφυγε τον Ισλανδό στόπερ, έναν από τους καλύτερους του πρωταθλήματος και εκτέλεσε για το 2-0.
Ο Φερνάντες, όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που επιχείρησε αυτή την τρομερή ντρίμπλα. Τον Οκτώβριο του 2022 στο ίδιο γήπεδο, αλλά με τη φανέλα του Βόλου, στο 48' «έσπασε» τη μέση του στόπερ του Άρη Ενκουλού. Η διαφορά είναι ότι σε εκείνο το ματς Βόλος - Άρης, ο Φερνάντες δεν εκτέλεσε. Έδωσε στον Μεσκίδα έτοιμο γκολ για το 3-0.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

