Σχεδόν τρία χρόνια μετά τον θάνατο του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, οι λογαριασμοί του Αργεντινού, στα social media, παραμένουν ενεργοί.
Αυτό, έδωσε την ευκαιρία σε χάκερς να επιτεθούν στον επίσημο λογαριασμό του Μαραντόνα, στο Facebook, "ανεβάζοντας" μακάβρια μηνύματα.
Στη σελίδα υπάρχει φωτογραφία του Πελέ στο προφίλ που συνοδεύεται από το σχόλιο "Το μεγάλο μου είδωλο" ενώ μεταξύ των σχολίων που έκαναν την εμφάνισή τους είναι και το "Ξέρετε πως έχω σκηνοθετήσει το θάνατό μου, έτσι;".

Επίσης, ορισμένα μηνύματα, που εμφανίστηκαν, ήταν και το "Δεν υπάρχει κόκα εδώ στον παράδεισο, μόνο Pepsi", αλλά και το "Ζήτω ο Μέσι, ο CR7 είναι μ@λ@κ@ς".


Ο συγκεκριμένος λογαριασμός έχει πάνω από 12 εκατομμύρια ακολούθους και η οικογένεια του Μαραντόνα έσπευσε να ενημερώσει για την κυβερνοεπίθεση που δέχτηκε από χάκερς.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

