Ξεκάθαρος, ο Ουεσλέι Φοφανά, ο οποίος αποτέλεσε ένα από τα μεταγραφικά «σίριαλ» του περσινού καλοκαιριού και αποκτήθηκε από την Τσέλσι για να οχυρώσει την άμυνα της ομάδας, υπογράφοντας συμβόλαιο έως το 2029.
Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός των «μπλε» εξήγησε σε πρόσφατες δηλώσεις του για ποιο λόγο υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με την Τσέλσι και ξεκαθάρισε ότι είναι πολύ συγκεντρωμένος, ώστε να νικήσει τα πάντα με τον Αγγλικό σύλλογο.
«Υπέγραψα μεγάλο συμβόλαιο γιατί είμαι μέσα στο project του συλλόγου, θέλω να κερδίσω τα πάντα με την Τσέλσι. Είναι πολύ μεγάλος σύλλογος. Σίγουρα θα είμαι εδώ γι' αρκετό καιρό και είμαι πολύ συγκεντρωμένος ώστε να κερδίσω τα πάντα.» ήταν τα λόγια του 22χρονου αμυντικού.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

