Ο Γιώργος Πετρέας συμφώνησε να συνεχίσει και τη νέα σεζόν, την καριέρα του, στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, κάτι που ανακοινώθηκε και επίσημα. Η σχετική ανακοίνωση για τον 36χρονο διεθνή μπλοκέρ, έχει ως εξής: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με το Γιώργο Πετρέα για την αγωνιστική σεζόν 2023-2024 για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ.Ο έμπειρος διεθνής κεντρικός θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με το «τριφύλλι» και να ενισχύει την ομάδα στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Σε δήλωσή του στο www.pao1908.com o Πετρέας είπε: «Είμαι χαρούμενος που για άλλη μια χρονιά παρέμεινα στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Οι στόχοι είναι πάντα υψηλοί, όσο και η υποχρέωση μας για πολλή δουλειά, που με αποφασιστικότητα θα τους πετύχουμε. Να έχουμε μια σεζόν με υγεία και στο τέλος να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι. Συνεχίζουμε».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

