H Ανχελίνα Καλίνινα εξασφάλισε το πρώτο εισιτήριο του τελικού της Ρώμης στο γυναικείο ταμπλό επικρατώντας της Βερόνικα Κουντερμέτοβα με 7-5, 5-7, 6-2 μετά από 2 ώρες και 51 λεπτά, με την Ουκρανή να γίνεται η lowest ranked παίκτρια (Νο47) που φτάνει στον τελικό του Rome Masters μετά το 1985 και την Ραφαέλα Ρέτζι, ενώ παράλληλα για την ίδια θα είναι ο πρώτος τελικός καριέρας σε 1000άρι τουρνουά.
Στον τελικό της Ρώμης θα περιμένει μια εκ των Έλενα Ριμπάκινα και Γέλενα Οσταπένκο οι οποίες αγωνίζονται την Παρασκευή το βράδυ (20:00 GR).
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
