Στο πιο «καυτό» θέμα του σχεδιασμού της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν -την παραμονή του Ορμπελίν Πινέδα- αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.
Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, σημείωσε ότι η «Ένωση» θα ήθελε να κλείσει το συντομότερο την υπόθεση, ωστόσο θα την αντιμετωπίσει όπως εκείνη του Σέρχιο Αραούχο με τη Λας Πάλμας.
Θα ποντάρει δηλαδή και στην επιθυμία του ίδιου του παίκτη να μείνει, περιμένοντας (αν χρειαστεί) ακόμα και τις 31 Αυγούστου για την οριστική έκβαση των επαφών με τη Θέλτα.
Γενικότερα πάντως για τα μεταγραφικά, ξεκαθάρισε πως δεν θα υπάρξει βιασύνη, θα γίνει ό,τι θέλει ο Αλμέιδα και υπάρχουν ήδη έτοιμες λύσεις (χάρη στην εξαιρετική δουλειά του Παναγιώτη Κονέ) ώστε να επιλέξει ο προπονητής σε όποια θέση το κρίνει σκόπιμο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Δεν αγχώνομαι. Ισως η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, που δεν αγχώνομαι ποιους και πότε θα αποκτήσει η ομάδα, γιατί πιστεύω ότι πλέον ο καθένας στην ομάδα δουλεύει σωστά και αποτελεσματικά. Όλοι κινούνται σε επίπεδα ΑΛΜΕΥΔΑ.
Πλέον απολαμβάνουμε κάτι μεγάλο στην αρχή του και έτσι πιστεύω θα κυλήσει και η μεταγραφική περίοδος.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι,οποίος έρθει να είναι καλύτερος του υπάρχοντος που θα αντικαταστήσει.
Το θέμα είναι να πάει η ομάδα κομπλέ και δυνατή στα προκριματικά του Τσαμπιονς λιγκ. Αλοίμονο αν περιμένει πάλι μέχρι τις 31 Αυγούστου για πιο φτηνές προσθήκες. Προφανώς θέλει χειρισμό αλλά το τρένο των προκριματικών δεν πρέπει να χαθεί γιατί τα οικονομικά οφέλη θα είναι πολλαπλάσια..
ισχυει. Πρεπει εγκαιρως να κανεις τις 2 3 προσθηκες που λογικα θα κνουμε φετος. Αλλα ισως να περιμενουμε αρκετα για τον Πινεδα
Το μεγαλυτερο ταβλιασμα,αν και αποτελει ονειρο θερινης νυκτος και δεν προκειται να γινει ποτε,θα ηταν να κινουμασταν οπως ο γαυρος σε ολη του την ιστορια καθε φορα που η ΑΕΚ πηγαινε καλα και να του αρπαζαμε απο το στομα τον Χουανγκ και να καναμε ενα ντουετακι στα χαφ με Πινεδα Ευρωπαικου επιπεδου.Δεν πειραζει ομως και τα ονειρα καλα ειναι,ας κινηθει η ομαδα με ορθολογισμο και με αξονα τον Αλμειδα οπως περσι και εχω πιστη οτι του χρονου θα μπουμε στα Πλει-οφ στο +15 απο τον 2ο και με το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μυαλο στις διακοπες.
ο μακαμπου που ειναι ελευθερος ειναι πολυ καλη επιλογη για την επιθεση και για το στιλ ισως ο καλυτερος στην ελλαδα
Για τον Αλαφουζο πρεπει να απαντησει η ΠΑΕ (οχι στο ιδιο επιπεδο καφενειου). Ειδικα για το θεμα κοβιντ. Οτι ο κορονοιος ειναι πλεον μια νορμαλ ιωση και δεν ακυρωνονται παιχνιδια, ωσπου να περασουν ολα τα κρουσματα μιας ομαδας. Μακαρι να τυχει παρομοιο θεμα στον βαζελο το καλοκαιρι στα προκριματικα, να τον βλεπω να κανει αιτηση για αναβολη και να γελαει ολη η ευρωπη
Καλα κανει και δεν απανταει αν και καποια στιγμη η ΠΑΕ πρεπει να βρει τροπο να αμυνεται στην λασπη που τρωει ακομα και απο κατι φερεφωνα τυπου Νικολογιαννη γιατι βιαζουν την λογικη και διαστρεβλωνουν την κοινη γνωμη και αν ρωτησεις σημερα καποιον που ασχολειται περισσοτερο με μπασκετ π.χ. τι γινεται στο ποδοσφαιρο θα σου απαντησει οτι η ΑΕΚ εχει κανει παραγκα και γδερνει τους παντες.Οσον αφορα για το μυθευμα του Κορονοιου,ειναι τοσο βλακωδως στημενο το σκηνικακι που... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ουτε ο ιδιος ο Αλαφουζος δεν το θυμαται οπως και ξεχασανε στα ρεπορταζ να μας πουνε ποιοι κολλησαν και αν αναρρωσαν,απλως πηρανε πρεφα οτι η γαυριελα λογω της πιεσης του οπαδικου της πυρηνα αποφασισε να παιξει το μεταξυ τους ματς στα ισια και γιαυτο σκαρφιστηκαν το σκηνικο για να κανουν ηρωικη εξοδο.
Έχουμε έναν τελικό ακόμα μπροστά μας.. σιγά μην ασχοληθούμε με τον βαζελο και τις χαζομάρες που λένε και γράφουν..
Μια χαρά ξέρουν τι προβλέπεται με τον κοβιντ δεν χρειάζεται να τους το πούμε εμείς.
Καλημέρα. Δεν νομίζω ότι πρέπει η ΑΕΚ να απαντήσει. Γενικά οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ, κατά τη γνώμη μου, πρέπει να είναι μετρημένες, λιτές και επιπέδου Αθλητικής Ενώσεως Κωνσταντινουπόλεως. Οι άλλοι ας το παίζουν μάγκες του Βοτανικού ή και της Τ(ρ)ούμπας.
Νομίζω ότι η καλύτερη απάντηση για το συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή είναι η σιωπή και να επικεντρωθει όλο το τιμ στον τελικό.
σωστος, να μεινουμε προσηλωμενοι 100% ως τοτε
Αν ειμαστε ετοιμοι να ικανοποιησουμε καθε επιθυμια του τοτε νομιζΩ πρεπει να παρουμε πινεδα και μαλιστα απο νωρις οχι 31 αυγουστου..αυτη πιστευω θα ειναι και η μεγαλυτερη επιθυμια του.οι αλλες μεταγραφες ας γινουνε και 31 αυγουστου το ροστερ ειναι γεματο και η ομαδα ετοιμη.αλλα ο πινεδα ητανε στους 3 πιο σημαντικους μας παιχτες φετος και νομιζω οτι χωρις αυτον δν θα ειναι το ιδιο η ομαδα..κατι θα λειπει.ενα κομματι..ο πινεδα..αυτο το πολυεργαλειο που ομορφαινει το παιχνιδι μας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και κανει τα παντα πιο ευκολα για τους συμπαιχτες του.κανε στον αλμειδα και σε εμας αυτο το δωρο ρε μελ αγορασε τον παιχταρα
Ότι ζητησει ο κοουτς. Του χρονου να το παρουμε με διαφορα γιατι βαρεθηκα την κλαμα απο τις ζελες.
ΥΓ ειχα την ατυχια να ακουσω το πρωι την εκπομπη απο την αρχη και για μιση ωρα ακουγα κλαψα και γλειψιμο. Ελεος καπου
Πιστεύω οτι πλέον φέτος το καλοκαίρι θα καταλάβουμε οτι η ομάδα γύρισε σελίδα... Νομίζω οτι θα γίνουν ωραίες κινήσεις και θα είμαστε όλοι μας με το βλέμμα στο ημερολόγιο για να περάσουν οι μέρες και να ξαναδούμε την ΑΕΚΑΡΑ μας απο κοντά, σε ευρωπαϊκό μάτς πια!
ΥΓ: ήδη στην Αγια Σοφιά απο τη Δευτέρα έχουν γίνει ένας σωρός εργασίες και προετοιμασίες, με σκοπό να τελειώσουν άμεσα και να ξεκουραστεί το χορτάρι που του χρόνου θα έχει πολύ Ευρώπη!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΥΓ 2: Κάτι πήρε το αυτί μου για φιέστα όταν με το καλό πάρουμε το Ντάμπλ, σε στύλ 2018 με πούλμαν κλπ. Για να δούμε... :)
Το θέμα του Πινέδα είναι του κυρίαρχο φυσικά αλλά υπάρχουν και άλλα ζητήματα που πρέπει να δουλέψει η ομάδα για το καλοκαίρι. Λίγο πολύ όλοι ξέρουμε τα ζητήματα αλλά αυτό που δεν μπορούμε να ξέρουμε είναι τι προτάσεις και πόσο δελεαστικές για την ομάδα και τους παίκτες μπορεί να προκύψουν . Θα έχει δρόμο όλο αυτό και πρέπει να κάνουμε υπομονή γιατί πολλά μπορεί να προκύψουν . Ελπίζω στο τέλος της ημέρας το αποτέλεσμα να είναι θετικό για την ομάδα . Κατά την γνώμη μου όμως... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πέρα από το ότι για όσες αποχωρήσεις υπάρξουν αντίστοιχα πρέπει να έρθουν ισάξιοι ή και καλύτεροι αντικαταστάτες θα πρέπει το ρόστερ να προσθέσει και 3 ή 4 ακόμα ποιοτικές επιλογές . Ιδανικά να υπάρχει ένα ρόστερ 25 παικτών εν δυνάμει βασικών + οι εξτρά τερματοφύλακες και 2 ή 3 νεαροί τύπου Ζίνι
παμε εμεις να παρουμε το νταμπλ και αφήστε τους να βγάζουν ανακοινώσεις . θα μείνουν ...με τις ανακοινωσεις στο χερι
δηλαδή προκριματικά και play off στην ευρώπη θα παίξουμε χωρίς πινέδα ?? Γιατί από ότι κατάλαβα αν δεν υπάρχουν γρήγορες εξελίξεις και περιμένουμε και μέχρι 31 αυγούστου , ούτε πινέδα θα έχουμε στα προκριματικά αλλά και ούτε κάποιον άλλον που θα τον αντικαθιστούσε..μιλάμε για έναν mvp της ομάδας.....για να δούμε !!! ΑΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ
Ακριβώς. Είναι πολύ επικίνδυνο όλο αυτό και το χουμε ξαναδεί πολλές φορές το έργο.. Ελπίζω να μην επιτρέψει ο Αλμέιντα να γίνουν τα λάθη του παρελθόντος
απο τη μια ναι, μπορει να μην τον εχεις στη προετοιμασια, αλλα προκριματικα ευτυχως παιζουμε πολυ αργα, μεσα στον Αυγουστο αρα πιστευω οτι μεχρι τοτε θα εχει ξεκαθαρισει
Κωστα γιατι δεν παιρνετε θεση για της αισχρολογιες αλαφουζου; Γιατι το αφηνουμε να αιωρειται ετσι, με αποτελεσμα παντου να λενε τωρα ολοι οι αντιπαλοι οτι το κλεψαμε; Πες πες παντα μενει κατι στο τελος. Αν δεν αντιδρασει κανεις, τι θα κερδισει η ΑΕΚ; Επισης, αν αργησει πολυ του πινεδα, πως θα παιξουμε προκριματικα τσλ χωρις μεταγραφη επιπεδου; Παλι τα ιδια λαθη θα κανουμε;
Ο,τι θέλει. Στο μέτρο των δυνατοτήτων μας αλλά ο,τι θέλει. Δεν υπάρχει χώρος για άλλο καλοκαίρι του 18 κι είμαι 1000% σίγουρος ότι δε θα επαναληφθεί. Προσδεθείτε μάγκες. Φεύγουμε από την εδώ βλακεια και μιζέρια κι αυτός πρέπει πλέον να είναι ο τρόπος σκέψης μας. Να παίρνουμε ο,τι αξίζουμε χωρίς να ασχολούμαστε με τη γελοία ελληνική πραγματικότητα. Ας τους να σκουζουν. Εμείς πρέπει να τελειώνουμε μ αυτό το καραγκιοζ μπερντέ. Άσε τον Αλαφούζο να ασχολείται με τον Λεβαδειακο.
Μακάρι να μείνει ο παικταράς, διαφορετικά θα αφήσει τεράστιο κενό.
Στα μεταγραφικά όντως δεν χρειάζεται βιασύνη, αλλά ούτε και μεταγραφές στα μέσα καλοκαιριού. Οι Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις ξεκινάνε τον Αυγ, αλλά αρχές Ιουλ θα ξεκινήσει η προετοιμασία, δεν γίνεται να μην είμαστε πλήρης και έτοιμοι στα πρώτα επίσημα παιχνίδια για το Champions League.
Φέτος με δεδομένη την παρουσία σε ομίλους έστω και στο Conference, θα χρειαστούμε ακόμα μεγαλύτερο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ βάθος στο ρόστερ. Σίγουρα έναν γκολτζή επιθετικό (δυο αν φύγει ο Γκαρσία), ένα στόπερ, ίσως και ένα τρίτο 6αρι πίσω από Σιμάνσκι-Γιόνσον και βλέπουμε. Γενικά η ομάδα έχει βάθος και είναι δεμένη, θέλει 3-4 μεταγραφές ενδεκάδας και άλλες 2-3 νεαρών και εξελίξιμων γιατί το ρόστερ μας έχει μεγάλο μ.ο. ηλικίας.
Μακαρι να μεινει ο πινεδα και μακαρι να ξεκαθαριστει αμεσα
Εγω προσωπικα πιστευω οτι πιθανον να τραβηξει το θεμα Πινεδα μεχρι και τελευταιες μερες της μεταγραφικης περιοδου (εκτος αν πχ σκασει στη Θελτα πολυ καλη προταση νωρις απο αλλη ομαδα που θα παιζει Ευρωπη, αρα θα ικανοποιει κ τον παικτη).
Επισης το διαθεσιμο μπατζετ της ΑΕΚ για μεταγραφες μπορει να αυξηθει και αλλο προς τελη Αυγουστου... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αν εξασφαλισουμε προκριση στα πλει οφ.
Μακαρι να τα σκαγαμε και τον κλειναμε αυριο τον παικτη, αλλα δε νομιζω να ειναι απλο θεμα. Και απο τη πλευρα της Θελτας που θα θελει να παρει οσο περισσοτερα λεφτα που πιθανον στην αρχη δε θα μπορει να τα δωσει η ΑΕΚ.