Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Λάρισα: Φυλάκιση με αναστολή στον προπονητή του 15χρονου που χτυπήθηκε από κεραυνό

Τα τελευταία πέντε χρόνια ο ποδοσφαιριστής είναι καθηλωμένος στο κρεβάτι και βρίσκεται σε άγρυπνο κώμα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Σε φυλάκιση οκτώ μηνών με αναστολή καταδικάστηκε ο προπονητής παιδικής ποδοσφαιρικής ομάδας στη Λάρισα για τον σοβαρό τραυματισμό του τότε 15χρονου παίκτη του, ο οποίος χτυπήθηκε από κεραυνό.

Σύμφωνα με το onlarissa την Τετάρτη (10/5) το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας τον έκρινε ένοχο για σωματική βλάβη από αμέλεια, ενώ θυμίζουμε ότι τα τελευταία πέντε χρόνια ο ποδοσφαιριστής είναι καθηλωμένος στο κρεβάτι και βρίσκεται σε άγρυπνο κώμα.

Ήταν 13η Ιουνίου 2018 όταν ο 15χρονος τότε μαθητής της Γ’ Γυμνασίου μαζί με άλλα παιδιά έπαιζαν ποδόσφαιρο στην τελευταία προπόνηση της χρονιάς.

Κάποια στιγμή ξέσπασε καταιγίδα και ενώ οι παίκτες κλήθηκαν -σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο Δικαστήριο- από τον προπονητή τους να εγκαταλείψουν το γήπεδο, ένας κεραυνός πρόλαβε και χτύπησε τον 15χρονο κάτω από τα δοκάρια.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ