Ο Κώστας Κετσετζόγλου χαρακτήρισε εκπληκτικό το ταξίδι της ΑΕΚ προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
«Μετά από πέντε χρόνια η ΑΕΚ επιστρέφει στην κορυφή και είναι μια μεγάλη μέρα, μια μεγάλη χαρά. Τα ξημερώματα είχε σχεδόν 10.000 κόσμο στο αεροδρόμιο. Έχουμε να περιμένουμε από το πρωί την Κυριακή, η Νέα Φιλαδέλφεια θα είναι γεμάτη από νωρίς. Θα είναι μια μεγάλη γιορτή από το Σάββατο κιόλας. Ήταν ένα εκπληκτικό ταξίδι το φετινό. Ό,τι και να γινόταν χθες, ακόμη κι αν ο Παναθηναϊκός έπαιρνε το πρωτάθλημα, δεν θα άλλαζε κάτι γι’ αυτό που ζήσαμε φέτος δίπλα στην ομάδα. Θεωρώ ότι η ΑΕΚ έχει τις βάσεις για να συνεχίσει και του χρόνου», τόνισε.
«Αξίζει ένα μπράβο στον Ολυμπιακό, γιατί και χθες αλλά και στο ματς με την ΑΕΚ τα έδωσε όλα. Ενώ έδειχνε σε κατάσταση διάλυσης μετά το 1-3, εμφανίστηκε στα δύο ντέρμπι δυνατός. Έπαιξε και τα δύο παιχνίδια στα ίσα και οφείλουμε να το πούμε», πρόσθεσε.
Όσο για τους πολυτιμότερους της φετινής πορείας; «MVP είναι ο Αλμέιδα. Αν έπρεπε να πω έναν ποδοσφαιριστή, θα έλεγα τον Χατζισαφί, γιατί είναι η προσωποποίηση όλης της προσπάθειας που έκανε η ομάδα. Είναι πρότυπο παίκτη, μακάρι όλα τα νέα παιδιά να εμπνέονται όχι μόνο από τους πολύ μεγάλους ποδοσφαιριστές, αλλά και από παιδιά με τη νοοτροπία του Χατζισαφί».
Τέλος, υπενθύμισε πως η σεζόν δεν τελείωσε. «Η ΑΕΚ έχει να πάρει νταμπλ από το 1978, είναι πάρα πολλά τα χρόνια και ο στόχος του Κυπέλλου είναι πολύ σημαντικός. Στον τελικό του 2018 η ομάδα ήταν τραγική, ως προς την προσέγγισή της, αλλά αυτή τη φορά με τον Αλμέιδα είμαι βέβαιος πως θα κατέβει συγκεντρωμένη και με σεβασμό στο παιχνίδι», σημείωσε.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ναι. Στο γαύρο.
Ας μην είχε φέρει το Χ ο μπαοκ στη λεωφόρο και θα σας έλεγα εγώ μετά αν θα το έπαιζε στα ίσια το παιχνίδι εχθές….
Ο οσφπ έπαιξε για τη θύρα 7 και όχι για τον Μαρινάκη
Κανένα μπράβο και ποτέ, στον γαύρο...........Στον γαύρο;;;;;;;;;.....στον γαύρο;;;;;...ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ;;;;;;
Τι λέτε τώρα;;;;;;;;
Πάντα πίστευα στο πρωτάθλημα κ ότι ο γαύρος θα παίξει στα ίσια παρά τις καφενειακες σας συζητήσεις
Ερώτηση... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Κυριακή θα γίνει κανονικά φιέστα η θα πάει άλλη μέρα;
Με κοξενογλου η ΒΜ αχαχα στην απονομή;
χεράκι χεράκι στην απονομή τα δυο του2...και ο Μαρκ να το κουβαλαει
ΣΑΤΑΝΑ
Γιατί δεν κάνουμε την φιέστα στο ΟΑΚΑ να παρεβρεθεί 70,000 κόσμος?
τι είπες ρε άνθρωπε?
Σιγα μην περιμεναμε 20 χρονια για να κανουμε φιεστα στο ΟΑΚΑ.. Και στη Φιλαδελφεια 70.000 κοσμος θα ειναι την Κυριακη
Γιατί αν κάνουμε το ματς στο ΟΑΚΑ μπορεί και να το χάσουμε.
και τελικά δεν θα κάνουμε φιέστα αλλά κηδεία.
Μακριά από ΟΑΚΑ. Ούτε απ έξω
απο τη μια καλη ιδεα, γιατι θα βρεθει διπλασιος κοσμος. Απο την αλλη δε συγκρινεται η ατμοσφαιρα στην Αγια Σοφια και οτι αλλο θα δημιουργηθει απο τη ΠΑΕ μεσα στον Ναο μας.
Το τελειώνουμε την Κυριακή και φιέστα στα Φιλαδέλφεια έχρι το ξημέρωμα!!!
Έχει μείνει μισό βήμα πλέον για τον πρώτο τίτλο. Δεν φοβάμαι όμως, γιατί ο Αλμέιδα είναι φανερό ότι ξέρει από πρωταθλητισμό και θα τελειώσει οριστικά και γρήγορα την Κυριακή. Αν πάντως δεν τελειώσει γρήγορα, ο κόσμος πρέπει να είναι προετοιμασμένος να βοηθήσει για νίκη, αν αποκτήσουμε 2 γκολ διαφορά, μετά μπορεί να αρχίσει το γλέντι, προς Θεού όμως μην τυχόν και μπει κόσμος μέσα πριν λήξει και αφού λήξει θα έλεγα εγώ. Πιστεύω ότι θα υπάρχει πολύς κόσμος εκτός γηπέδου και εγώ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ άλλωστε πιθανόν να έρθω, απλά για να είμαι δίπλα στο γήπεδο. Αν μπορούσε να στηθεί κάτι σαν εξέδρα, να βγει η ομάδα να χαιρετήσει τον κόσμο που δεν θα είναι στο γήπεδο, αλλά έξω θα ήταν καλό. Και από την επομένη το μυαλό στο κύπελλο, για το νταμπλ. Ότι και να γίνει στο Παοκ-οσφπ, οφείλουμε να το πάρουμε, ακόμη και να στείλουμε τον Οσφπ στο Ευρώπα. Αυτοί απέδειξαν ότι είναι μεγάλη ομάδα, χτυπώντας ένα ματς κόντρα στον σύμμαχο τους όλη την χρονιά, το ίδιο πρέπει να κάνουμε και εμείς στο τελικό. Δεν χαρίζονται κύπελλα. Στο ερώτημα των MVP, σίγουρα ο Χατζησαφί ξεπέρασε κάθε προσδοκία, παίζοντας ως μοναδικό αριστερό μπακ τόσο καιρό, θα έβαζα και τον Τσούμπερ που υπομονετικά κάθονταν στον πάγκο και μόλις έγινε βασικός μετά τον τραυματισμό του Αραούχο, μας έκανε να αναρωτιόμαστε αν καλώς έπαιζε ο Τσίνο και όχι αυτός, γιατί σε επίπεδο αποτελεσματικότητας, έδωσε τα γκολ που χρειάστηκε η ομάδα και ήταν και τρομερά άτυχος στο ματς με τον Παο, γιατί μπορούσαμε από τότε να το έχουμε πάρει. Το πιο φοβερό με τον Αλμέιδα είναι ότι μπαίνει πχ χθες βασικό ο Φαν Βερτ και αντί να είναι στραβωμένος που έπαιξε τόσο λίγο την χρονιά, μπαίνει και καθαρίζει το ματς σε βαθμό που επίσης να αναρωτιέσαι αν έπρεπε να είχε μπει, ειδικά με το Οσφπ, που ο Λιβάι φαίνονταν καταπονημένος. Ο πιο σημαντικός πάντως παίκτης της ομάδας είναι ο Λιβάι, όλο το παιχνίδι μας στηρίζεται σε αυτόν, σε βαθμό που παίζει, ακόμη και όταν είναι καταπονημένος και τελικά γυρνά σε βάρος του. Αυτά ο Πελάδο με το πρωτάθλημα και πιθανότατα νταμπλ και το ωραίο ποδόσφαιρο, πρωτοποριακό σε μεγάλο βαθμό για Ελλάδα, μόνο με τον Ντουσκο μόνο μπορεί να συγκρίνεται πλέον, που και αυτός έπαιζε πρωτοποριακά για την εποχή του. ΖΗΤΩ Η ΑΕΚ, τα καλύτερα ειναι μπροστά
Επειδή η μόνη ομάδα που μπορούσε να πάρει το φετινό πρωτάθλημα με τους 4 διεκδικητές ήμασταν εμείς, αλλά και η μόνη ομάδα παγκοσμίως που μπορεί μέχρι και ήττα με τον Βόλο (καταλαβαίνετε πώς το λέω, είναι στο DNA μας η αυτοκαταστροφή) τεράστια προσήλωση την Κυριακή. Είναι ποδόσφαιρο, μπορεί να μην μπαίνει η μπάλα μέσα, μπορεί πάλι ο Ντέλετιτς να μιλήσει με τον Θεό. Μετά το τέλος του ματς, πρέπει να υπάρξει οδηγία προς όλους να μην μπουν μέσα. Ο λόγος και όλη η χαρά να είναι για λίγο στους... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ποδοσφαιριστές, να κάνουν έναν αξιοπρεπή γύρο θριάμβου.
MVP για εμένα :100% Χατζισαφί
Παίκτης αποκάλυψη: Ρότα
Πιο βελτιωμένος: Σιμάνσκι
δεν μπόρεσα να πάω σχολή το πρωί, μάτι δεν κλείσαμε όλο το βράδυ...ΝΑΙ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑ
Δηλαδή να τους πούμε μπράβο,που έκαναν το αυτονόητο; Όχι φίλε!
Μπράβο στην ομάδα! Η προσπάθεια φέτος και η πορεία ήταν εκπληκτική! θα μείνω όμως και σε αυτό που είπε ο Κώστας αναφορικά με το Κύπελλο. Τόσο την Κυριακή όσο και στο Κύπελλο , οι παίκτες πρέπει να παραμείνουν αυτοσυγκεντρωμένοι για να κατακτήσουμε το νταμπλ. Για την Κυριακή δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να στραβώσει κάτι. Για το Κύπελλο όμως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και αυτοσυγκεντρωμένοι 100% , όπωσδήποτε, γιατί ο ΠΑΟΚ θα τα δώει όλα.
ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΥΓΧΩΡΑ ΜΕ !πανηγύρισα γκολ του γκει..!
Συμφωνώ για τον Ολυμπιακό Μπράβο σε ολα τα παιδιά του Ολυμπιακού παίξανε για την ιστορία του club,μπράβο σε όλους απο τους φροντιστές μας μέχρι και τους φυσιοθεραπευτές που βγάλανε έξτρα χέρια στο τέλος απο το τρίψε τρίψε...τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τούς ποδοσφαιριστές μας και τον μοναδικό coach μας Ματίας Αλμείδα...!!ΥΓ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙΣ,Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΔΙΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ!!!
Μετά τη φοβερή χαρά που πήραμε χθες (δουλεύω από το σπίτι σήμερα και περπατάω και πανηγυρίζω μόνος μου) θέλω να πω ένα πράγμα βλέποντας το ματς με τον Βόλο. Την Κυριακή δεν πρέπει ο κόσμος να μπει μέσα στο γήπεδο μετά τη λήξη του ματς. Πρέπει να αφήσουμε τους παίχτες να σηκώσουν το κύπελλο του πρωταθλητή όπως έγινε και στη Ριζούπολη το 2018. Πρέπει να το επικοινωνήσει η ΠΑΕ αυτό. Να γίνει μια γιορτή που θα θυμόμαστε για πάντα
σωστος, να το χαρουμε ολοι ανετα (και αυτοι που δε θα ρισκαρουν να μπουν μεσα ή μεγαλης ηλικιας που δε μπορουν να πηδανε καγκελα)
Καλημέρα αδέλφια . Μετά από ξενύχτι χαράς για κόσμο και ομάδα πρέπει να ρίξουμε τους τόνους . Η ομάδα προφανώς σήμερα έχει ρεπό και από αύριο πρέπει να τα ξεχάσει όλα και να επικεντρωθεί στον αγώνα της Κυριακής . Το πρωτάθλημα θα το πάρουμε όταν λήξει το παιχνίδι με τον Βόλο και έχουμε πάρει το αποτέλεσμα που πρέπει . Δεν ανησυχώ γιατί με αυτό τον άνθρωπο στο πάγκο δεν πρόκειται να ξεφύγουν οι παίκτες αλλά επειδή στην ΑΕΚ ποτέ δεν της χαρίστηκε τίποτα πρέπει να δείξουμε τον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ απαραίτητο σεβασμό στο παιχνίδι της Κυριακής
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στον Αλμέιδα.
Ήμουν από τους πρώτους που τον Σεπτέμβριο έλεγαν ότι πρέπει να έχουμε χαμηλά τον πήχη και ότι στόχος είναι η 3η θέση και το Κύπελλο. Πόσο χαίρομαι που διαψεύστηκα.
Αυτό που έκανε ο Αργεντινός δεν υπάρχει, έφτιαξε σε λίγους μήνες μια ομάδα όχι μόνο ανταγωνιστική, αλλά που παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και στο τέλος τερματίζει πρώτη.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Θα σταθώ σε αυτό που είπε ο Κετσετζόγλου για το Χατζισαφί, δεν ξέρω αν ο MVP είναι αυτός, ο Πινέδα ή κάποιος άλλος, είναι όμως αυτονόητο ότι θα έπρεπε να αποτελεί πρότυπο για τα νέα παιδιά, στα 33 του έπαιξε σερί παιχνίδια σαν έφηβος, προσηλωμένος στις οδηγίες του προπονητή. Χαίρομαι που θα μείνει και του χρόνου, γιατί με τον Αλμέιδα δίνει το 100%.
Επίσης θα ήθελα να μείνει και ο Φαν Βερτ και να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, θα βοηθήσει πολύ στην Ευρώπη ερχόμενος από τον πάγκο, ο άνθρωπος δείχνει πως πρέπει να παίζεται η θέση του φορ.
Ο μόνος λογος που το επαιξε στα ισια τον αγωνα ο γαυρος και δεν το εδωσε ειναι λόγο της θύρας Λ7.... Μονο τυχαία δεν ήταν η ανακοίνωση τους προχθες! Ο στιχουργος μια χαρα ήθελε να το δωσει το ματσακι αλλα καταλαβε οτι θα χειροτερεψει την κατάσταση απο οσο ειναι τωρα...
πολυ ωραιο πρωταθλημα πραγματικα. Καποτε πρεπει να σταματησουν παραγοντες και δημοσιογραφοι να γκρινιαζουν για τα παντα και οτι παντα οι αλλοι φταινε για τα δικα τους λαθη (οπως και εμεις στο παρελθον αλλα και φετος καποιες φορες). Μονο ΑΕΚ και πραγματικα το αξιζαμε 1000%
νταμπλνταμπλνταμπλνταμπλνταμπλνταμπλνταμπλνταμπλνταμπλνταμπλνταμπλνταμπλνταμπλνταμπλνταμπλνταμπλνταμπλνταμπλνταμπλνταμπλνταμπλνταμπλνταμπλνταμπλνταμπλνταμπλνταμπλ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ
Επειδή στον πάγκο και στα αποδυτήρια είναι ο Αλμέιδα δεν φοβάμαι τίποτα, αλλά μην ξεχνάμε ότι την Κυριακή θα πρέπει να μπούμε για να πάρουμε την νίκη (κι ας αρκεί η ισοπαλία). Πρώτα η μαθηματική κατάκτηση και μετά ας αρχίσουν οι χοροί. Συγγνώμη αν γίνομαι ο ξενέρωτος της παρέας αδέρφια.
Υ.Γ. Μάτι δεν έχουμε κλείσει όλη νύχτα!
Μπράβο σε όλες τις ομάδες που μας χάρισαν ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα εντός των γηπέδων. Μακάρι κάποτε να τις ακολουθήσουν και οι διοικήσεις, γιατί πήξαμε στο δηλητήριο. Ίσως τότε πραγματικά αποκτήσουμε ποδόσφαιρο.
Μπράβο για αυτονόητα πράγματα σε Αυτούς δεν λέμε ποτέ.