Ο Δημήτρης Μαυροειδής ανακοίνωσε μέσω ενός βίντεο, το τέλος της τεράστιας καριέρας του, ενώ τόνισε ότι θα είναι για πάντα δίπλα στην ΑΕΚ. Ο 37χρονος σέντερ, που ήταν και τη φετινή σεζόν, ο αρχηγός της Βασίλισσας, φόρεσε τη φανέλα της, αρχικά από το 2015 μέχρι και το 2018 και επέστρεψε το 2019, για να αγωνιστεί μέχρι και τη φετινή αγωνιστική περίοδο (2022-23). Με την ΑΕΚ πήρε 2 Κύπελλα Ελλάδος, το 2018 και το 2020, αλλά και το Basketball Champions League το 2018, ενώ έχει κατακτήσει και ένα τρόπαιο στην Ευρωλίγκα, το 2013, όταν αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό.
Στο σχετικό βίντεο που δημοσίευσε η ΚΑΕ ΑΕΚ στο επίσημο κανάλι της, στο YouTube, ο Μαυροειδής υπογράμμισε τα εξής: «Λοιπόν, ένα ωραίο ταξίδι, μια ωραία διαδρομή έφτασε στο τέλος της. Μια διαδρομή που ούτε εγώ ποτέ την ονειρεύτηκα όατν ήμουν μικρός. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα από όλα την οικογένειά μου και τη γυναίκα μου, που με στήριξε σε ένα ταξίδι που έκανα όλα αυτά τα χρόνια. Από εκεί και πέρα, στους προπονητές, στους συμπαίκτες μου, στους οργανισμούς. Θα ήθελα αυτή η καριέρα, μικρή ή μεγάλη, όπως την πάρει κανείς, να μείνει αξιομνημόνευτη όχι για τα Κύπελλα, τα ρεκόρ, τις νίκες, τους πόντους, αλλά περισσότερο για τον χαρακτήρα μου, το ήθος μου και αυτά που πρέσβευα όλα αυτά τα χρόνια και προσπαθούσα να περάσω στην ομάδα, στους συμπαίκτες μου και σε όλους. Με την ΑΕΚ το δέσιμό μου, σίγουρα ήταν μεγαλύτερο. Κυρίως λόγω της αγάπης του κόσμου. Αυτή είναι η αλήθεια Κατάλαβε πάντα αυτά που έκανα, τι έδινα για την ομάδα. Τι να θυμηθώ; Άπειρες στιγμές. Καλές και κακές Δεν θέλω να φοβούνται, γιατί ό,τι και να γίνει, εγώ θα μείνω για πάντα σε αυτήν και θα είμαι αρχηγός της. Όπως με είδα τώρα με κοστούμι, νομίζω μου πάειι. Θα κάνω την ίδια καριέρα όπως και ως παίκτης; Θα δούμε, αλλά αφού είναι για την ΑΕΚ, πιστεύω θα τα καταφέρω».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Γειά σου ρε Μητσάρα! Σε ευχαριστούμε για όλα!
Οσο ψηλά και να φτάσει κάποιος, όσα χρήματα και να βγάλει, αν δεν είναι άνθρωπος είναι ένα τίποτα. Ο Μαυροειδής απέδειξε με το ήθος τους και την αγάπη του για την ομάδα ότι αξίζει να ΜΕΙΝΕΙ για πάντα ψηλά στην συνείδηση όλων των ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ,και θα μείνει, σε ευχαριστούμε για όλα αρχηγέ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΡΧΗΓΕ!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΡΧΗΓΕ!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!
Ευχαριστούμε αρχηγέ!
Αναμένω με ενδιαφέρον να μάθω το νέο ρόλο στην ομάδα, τον οποίο είμαι σίγουρος ότι θα τιμήσεις.
Αρχηγε σε ευχαριστουμε πολυ για ολα. Και σε θελομε παντα κοντα στην ομαδα. Οχι για τα κυπελα, τις νικες, τους ποντους και τους τιτλους, για τα οποια βοηθησες πολυ και σε ευχαριστουμε, αλλα ναι, για το χαρακτηρα, το ηθος σου και αυτα που πρεσβευες παντα και που τα εχει και τα θελει παντα η ΑΕΚ μας. Να εισαι παντα καλα, γερός και δυνατος μαζι και ολη οικογενεια σου.
Ευχαριστούμε για όλα , ήταν τιμή μας να φοράς την φανέλα μας την οποία σεβάστηκες και τίμησες όσο λίγοι αθλητές στην ιστορία του συλλόγου μας .
Ευχαριστούμε για όλα!
Υπόκλιση στον μεγάλο Δημήτρη Μαυροειδή. Βοήθησε και έβαλε πλάτη στα δύσκολα, τα έδωσε όλα και δέθηκε με την ομάδα. Κόσμημα για την ΑΕΚ. Θεωρώ δεδομένο ότι θα μείνει στην ομάδα από κάποιο πόστο. Δεν πρέπει να χάνονται τέτοιοι άνθρωποι από τον οργανισμό. Στηρίξτε λίγο την βασίλισσα.
Ευχαριστουμε για ολα, καλος πολιτης.
Δημήτρη σε ευχαριστούμε για ΟΛΑ. Να είσαι γερός και να χαίρεσαι την οικογένειά σου