Ο Τάσος Τσατάλης σχολίασε το γεγονός ότι παρότι τα όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ οδήγησαν στην αντίδραση της UEFA οι ερυθρόλευκοι επιχειρούν να παραπλανήσουν αναφερόμενοι στους Πολωνούς που δεν σφύριξαν το ΑΕΚ-Άρης.
Η ανάρτηση του Τάσου Τσατάλη:
Πως γίνεται ο πρόεδρος της UEFA να λέει το παρακάτω, να μιλάει για ένα περιστατικό, αλλά εσύ να βάζεις και λίγο Πολωνούς από μόνος σου; Γίνεται, αν μόνο σου μέλημα είναι η προπαγάνδα και η παραπλάνηση του κόσμου... Ό,τι πιάσεις.
Αλεξάντερ Τσέφεριν (μεταξύ άλλων...): «η UEFA πληροφορήθηκε με βαθιά θλίψη και έντονη ανησυχία ένα ακόμη περιστατικό που αφορά στην προσβλητική και βίαιη συμπεριφορά προς τους διαιτητές ποδοσφαίρου που είχαν οριστεί να διευθύνουν πρόσφατους αγώνες στο ελληνικό πρωτάθλημα».
-20% στις Θεραπείες κατά της Τριχόπτωσης. Bergmann Kord. H 1η Κλινική Μαλλιών στην Ελλάδα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!