Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο ΣΥΡΙΖΑ τελικά καταδίκασε την επίθεση στον Πλεύρη

«Διαχρονική και αδιαπραγμάτευτη η καταδίκη μας απέναντι σε επιθέσεις»


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Με καθυστέρηση μιας ημέρας ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την  επίθεση που δέχθηκε ο Θάνος Πλεύρης και η οικογένειά του στα Πετράλωνα. Σε αυτήν επισημαίνει ότι η καταδίκη του απέναντι σε επιθέσεις και βίαιες ενέργειες είναι διαχρονική και αδιαπραγμάτευτη.

«Αντιθέτως, η ΝΔ ουδέποτε καταδίκασε τη στοχοποίηση και τις επιθέσεις με μολότοφ ακόμη και στα σπίτια βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο της Συμφωνίας των Πρεσπών», υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή και προσθέτει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και σε αυτές τις εκλογές δίνει την μάχη των ιδεών και των επιχειρημάτων και αυτό το κλίμα πολιτικού πολιτισμού θα υπερασπιστούμε απέναντι σε όποια παιχνίδια εντυπώσεων».

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της είχε καταγγείλει την «αφωνία» του ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση στον υπουργό Υγείας, ενώ και ο ίδιος ο κ. Πλεύρης με ανάρτησή του είχε εκφράσει τη λύπη του για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ. «Λυπάμαι όσους για μικροκομματικούς λόγους δεν μπόρεσαν να καταδικάσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του ο υπουργός.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ