Με ανάρτηση του στα social media ο Ίνμπομ Χουάνγκ τόνισε ότι είναι λυπημένος που δεν έπαιξε στο παιχνίδι με τον Βόλο, το τελευταίο φετινό με κόσμο στο «Καραϊσκάκη». Παράλληλα ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς του Ολυμπιακού γιατί, όπως τόνισε, τους απογοήτευσε κατά τη διάρκεια της σεζόν. Πάντως ο Κορεάτης ήταν μάλλον ο κορυφαίος παίκτης της χρονιάς για τους ερυθρόλευκους.
«Είμαι λυπημένος που έχασα το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με κόσμο στις κερκίδες. Συγγνώμη που σας απογοήτευσα κατά τη διάρκεια ολόκληρης της σεζόν. Δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω αρκετά» έγραψε συγκεκριμένα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

