«Ροχιμπλάνκο» για πάντα ο Φερνάντο Τόρες!
Ο μεγάλος Ισπανός και θρύλος της Ατλέτικο Μαδρίτης δεν αφήνει τη μεγάλη του αγάπη και θα συνεχίσει να την υπηρετεί από νέο πόστο αρχής γενομένης από το επόμενο καλοκαίρι!
Συγκεκριμένα ο «Ελ Νίνιο» πρόκειται να αναλάβει χρέη βοηθού προπονητή στη δεύτερη ομάδα παίρνοντας ουσιαστικά προαγωγή από τα φυτώρια των οποίων τα ηνία είχε στα χέρια του από το καλοκαίρι του 2022.
Θυμίζουμε πως ο Τόρες προέρχεται από τις ακαδημίες της Ατλέτικο Μαδρίτης και έχει φορέσει τη φανέλα της σε επαγγελματικό για δέκα χρόνια καταγράφοντας συνολικά 394 συμμετοχές στις οποίες σκόραρε 128 τέρματα και μοίρασε 19 ασίστ, ενώ αποσύρθηκε το 2019 από την ενεργό δράση.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

