Σε εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις των ανθρώπων της ΕΠΟ με τον ιδιοκτήτη του "AEL FC Arena", Κώστα Πηλαδάκη, προκειμένου, στο συγκεκριμένο γήπεδο, να διεξαχθεί, παρουσία κόσμου, ο εφετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.
Από τη μεριά του, ο δήμαρχος Λάρισας υπογράμμισε πως μια τέτοια απόφαση δεν πρέπει να παρθεί ερήμην της πόλης.
Από τη λίμνη Πλαστήρα, όπου βρέθηκε, ο Απόστολος Καλογιάννης δήλωσε: "Χωρίς να ρωτήσουν την πόλη και τη δημοτική αρχή, αποφασίζουν μέσω ενός ιδιώτη, ο οποίος πήρε δημοτική έκταση για να κατασκευάσει το γήπεδο. Θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από τη δημοτική αρχή. Δεν θα αφήσουμε να αποφασίσουν ερήμην της πόλης, φέρνοντας στη Λάρισα οπαδούς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ για να κάνουν αυτά που έκαναν το 2017 στο γειτονικό Βόλο".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Δυστυχώς και το τονίζω ΔΥΣΤΥΧΏΣ έχουν δίκιο. Μπορεί εμείς σαν φυσιολογικοί φίλαθλοι της ΑΕΚ να απορούμε με την ανακοίνωση αλλά ενδόμυχα έχουν δίκιο. Υπάρχουν ανεγκεφαλοι και από τις δύο μεριές που θα κάνουν την πόλη της Λάρισα Γη του πυρός. Η αστυνομία είναι στο ίδιο έργο θεατές.. οπότε;;; Διπλός τελικός και όλα καλά.
Φίλε συμφωνώ μαζί σου. Άλλωστε η βία δυστυχώς δεν είναι μόνο στον Αθλητισμό. Έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις έχει πηγές κοινωνικά και οικονομικά παρακλάδια.
Το θέμα είναι όμως ότι αν η ΕΠΟ ήταν σε άλλα χέρια όλα θα ήταν καλά.
Ας τον κάνουν διπλό στις έδρες των δύο ομάδων και να κρατήσουν και ένα καλύτερο ποσοστό από τα εισιτήρια αφού την μερίδα του λέοντος την παίρνει η ΕΠΟ. Τουλάχιστον έτσι δεν θα ακούμε πια να μας προσβάλει ο κάθε γιδοβοσκός βλαχοδήμαρχος που στο τέλεος-τέλος θα αφήναμε και λεφτά στους μαγαζάτορες-ψηφοφόρους του χωριού τους. Χρειάζεται μία συμφωνία των 2 ομάδων και μία ωραία ανακοίνωση μόνο ότι ως ανεπιθύμητοι τα λεφτά μας θα τα αφήσουμε στην Τούμπα και στη Νέα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Φιλαδέλφεια που μας θέλουν.
Όσο είναι υπουργός αυτός, ο τελικός θα γίνει μόνο διπλός ή σε μια από τις δυο έδρες των ομάδων κατόπιν κλήρωσης (κεκλεισμένων σε αυτή την περίπτωση). Όπου και να πάνε, η αστυνομία, ο δήμαρχος, η επιτροπή γηπέδου και όποιος άλλος μπορεί να φανταστούμε, υποκινούμενος από τον υπουργό θα αρνείται χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο. Αν ήταν ο Ολυμπιακός στον τελικό θα βλέπαμε να "σκοτώνονταν" 10 γήπεδα, επιτροπές και πόλεις (και θα κέρδιζε το Παγκρήτιο της υπουργάρας)