Ο Μάριο Κέμπες εξέφρασε ανησυχίες για το ενδεχόμενο επιστροφής του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα, λόγω της οικονομικής κατάστασης των «μπλαουγκράνα».
«Δεν νομίζω ότι είναι υγιές γι΄ αυτόν να επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα», εκτίμησε ο Κέμπες μιλώντας στο Super Deportivo Radio. «Θα ήταν καλύτερα στη Γαλλία, για να φτάσει στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο ήρεμα θα πρέπει να μείνει εκεί.
Οι στόχοι της Μπαρτσελόνα είναι διαφορετικοί, συνεχίζει να συνέρχεται μετά την αποχώρησή του αλλά υπάρχουν πολλά προβλήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά η θρυλική μορφή του ποδοσφαίρου της Αργεντινής.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

