Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κουκουλοφόροι χρυσαυγίτες εισέβαλαν σε έκθεση καλλιτέχνη από τα Σκόπια (VIDEO)

Ζητήθηκε από τον καλλιτέχνη να κατεβάσει τα έργα του


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ομάδα χρυσαυγιτών εισέβαλε σε αίθουσα στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης. η οποία φιλοξενεί έκθεση σύγχρονης ζωγραφικής καλλιτέχνη από τη Βόρεια Μακεδονία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το thestival.gr, τα άτομα, φορώντας κουκούλες, μπούκαραν στην αίθουσα τέχνης Remezzo στην Αρετσού, εκεί όπου γινόταν η έκθεση ζωγραφικής και ζήτησαν από τον καλλιτέχνη Sergej Andreevski να κατεβάσει τα έργα του.

Στη συνέχεια σφράγισαν τον χώρο με κορδέλες και αφισοκόλλησαν χαρτιά που αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης δεν θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί. Ο καλλιτέχνης έντρομος από το περιστατικό, κατέβασε τα έργα του.

Η αστυνομία δεν κλήθηκε αμέσως για το περιστατικό, σήμερα ενημερώθηκε και δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια σύλληψη




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ