Στην καλή εμφάνιση της Κέρκυρας μέχρι το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού, στάθηκε ο ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας Δημήτρης Γιάντσης. «Παίξαμε κόντρα σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο και νομίζω ότι σταθήκαμε πολύ καλά, μέχρι να δεχτούμε το πρώτο γκολ. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να κρατήσουμε τα καλά στοιχεία από αυτό το παιχνίδι. Παίζουμε καλά απέναντι στις μεγάλες ομάδες», ήταν τα λόγια του νεαρού άσου της Κέρκυρας.
Όσο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ο επιθετικός της Κέρκυρας, τόνισε: «Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Πρέπει να παίρνουμε βαθμούς από τις μικρομεσαίες ομάδες, γιατί αν δεν το κάνουμε θα έχουμε πρόβλημα».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
