Απόπειρα βιασμού σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στην περιοχή του Θησείου. Όπως γίνεται γνωστό, ένας άνδρας νιγηριανής καταγωγής επιτέθηκε σε νεαρή γυναίκα και προσπάθησε να τη βιάσει χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα του. Ευτυχώς, η κοπέλα αντέδρασε και κατάφερε τελευταία στιγμή να φύγει, ενώ ο δράστης συνελήφθη απο την Αστυνομία.
Το συμβάν σημειώθηκε σήμερα στις 02:30 τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Ερμού και Αγίου Φιλίππου κοντά στην πλατεία Αβησσυνίας.
Αιφνιδιάζοντάς το θύμα του, ο δράστης την άρπαξε και προσπάθησε να τοποθετήσει τα δάχτυλα του στα γεννητικά της όργανα για τη βιάσει. Η κοπέλα αντιστάθηκε έβαλε τις φωνές και έτρεξε με αποτέλεσμα διερχόμενοι να καλέσουν σε βοήθεια και λίγη ώρα αργότερα ο Αφρικανός βιαστής να πέσει στα δίχτυα των αστυνομικών.
Ο 38χρονος, οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως, όπου σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

