Quantcast
NEWS
102 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Την αγρίεψε και… τσίμπησε τριάρα ο Ολυμπιακός, από την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΕΚ!

Έκανε το λάθος να ισοφαρίσει η ομάδα του Ανιγκό στη μοναδική ευκαιρία στο παιχνίδι και εξόργισε τα σκυλιά του Ματίας Αλμέιδα, που απάντησαν με δύο γκολ (Γκαρσία πέναλτι και μαγική ενέργεια Μάνταλου) και έφυγαν με μεγάλο διπλό από το Φάληρο με 1-3. Παγκόσμιος εξευτελισμός του Ολυμπιακού, πέταγαν μπάλες στον αγωνιστικό χώρο για να γλιτώσουν από το τέταρτο! 

SUPER LEAGUE ΠΛΕΪ ΟΦ (5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ) 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ 1-3 

ΓΗΠΕΔΟ: Γ. Καραϊσκάκης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νταβίντε Μάσα (Ιταλία) 

ΜΕΓΑΛΗ ΑΕΚΑΡΑ, άλωσε το Φάληρο και… τελείωσε τον Ολυμπιακό! Η ομάδα-όνειρο του Ματίας Αλμέιδα, μπήκε και έκανε πλάκα στο Γ. Καραισκάκης και έφυγε με τεράστια νίκη (1-3) φωνάζοντας ΠΟΙΟΣ αξίζει να πάρει αυτό το πρωτάθλημα. Η Ένωση ήταν από το ξεκίνημα κυρίαρχη, προηγήθηκε με την πλασεδάρα του Γκατσίνοβιτς νωρίς νωρίς και από εκεί και πέρα είχε κι άλλες ευκαιρίες για να τελειώσει τον αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός, έκανε το λάθος να ισοφαρίσει στην επανάληψη στη μοναδική του ευκαιρία στο παιχνίδι και αυτό εξόργισε τα… σκυλιά του Αλμέιδα που κατασπάραξαν τον Ολυμπιακό και με δύο γκολ, του Γκαρσία με πέναλτι και του Μάνταλου μετά από μαγική ενέργεια στο τελευταίο δεκάλεπτο, έφυγαν με το τρίποντο από το Φάληρο ολοκληρώνοντας μια  παράσταση ανωτερότητας. Μια παράσταση κυριαρχίας, αφήνοντας τον Ολυμπιακό σε μια κατάσταση υπό διάλυσης, με τον ερυθρόλευκο πάγκο να πετά μπάλες για να γλιτώσουν το τέταρτο και τον κόσμο των Πειραιωτών να κάνει ντου στον αγωνιστικό χώρο με το τελευταίο σφύριγμα, προκαλώντας σοβαρότατα επεισόδια! 

Ο Ματίας Αλμέιδα, ξεκίνησε στο Φάληρο με τον Αθανασιάδη στα δοκάρια, τους Βίντα-Μουκουντί στα στόπερ, τον Ρότα δεξιά, τον Χατζισαφί αριστερά, τους Σιμάνσκι-Πινέδα στον άξονα, τον Ελίασον δεξιά, τον Γκατσίνοβιτς αριστερά και τους Τσούμπερ-Λιβάι Γκαρσία στη γραμμή κρούσης. Η ΑΕΚ ήταν κυρίαρχη από το ξεκίνημα, πρέσαρε ψηλά, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου τον Ολυμπιακό και επί της ουσίας επέβαλε τους δικούς της κανόνες και τον δικό της ρυθμό. Αυτή η εντυπωσιακή είσοδος της ΑΕΚ στο ματς, δημιούργησε με το καλημέρα καταστάσεις στα καρέ του Πασχαλάκη και μπαράζ ευκαιριών. Η Ένωση, απείλησε στο 3’ με ένα αδύναμο πλασέ του Λιβάι Γκαρσία από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 4’ ήταν η σειρά του Ελίασον να βρεθεί σε θέση βολής αλλά με το αριστερό στην κίνηση δεν μπόρεσε να νικήσει τον γκολκίπερ του ΟΣΦΠ που είχε απάντηση. Η κυρίαρχία της ΑΕΚ, απέφερε καρπούς εν τελει στο 7’, όταν Τσούμπερ και Γκατσίνοβιτς έπαιξαν εντυπωσιακά το ένα δύο, ο δεύτερος πάτησε περιοχή και με άψογο τελείωμα στην απέναντι γωνία έκανε το 0-1. Η Ένωση, παρά το τέρμα του Γκάτσι, δεν έβγαλε το πόδι από το γκάζι, συνέχιζε να ασκεί την πίεση της ψηλά πνίγοντας τον αντίπαλο και να δημιουργεί σημαντικές στιγμές απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που δεν μπορούσε να ακολουθήσει αυτούς τους ρυθμούς. Η ΑΕΚ άγγιξε το δεύτερο γκολ στο 21’ με την βολίδα του Πινέδα όπου και πάλι ο Πασχαλάκης έσωσε τον Ολυμπιακό, ενώ στο 28’ ήταν η σειρά του Τσούμπερ να βρεθεί σε εξαιρετική θέση μέσα στην περιοχή αλλά σούταρε ψηλά. Μετά το μισάωρο ο Ολυμπιακός πήρε (κάποια) μέτρα στο γήπεδο, κράτησε την μπάλα αλλά επί της ουσίας ήταν ακίνδυνος με την ΑΕΚ να ελέγχει απόλυτα τους χώρους και να καθαρίζει τον όποιο κίνδυνο επιχείρησαν να δημιουργήσουν οι Πειραιώτες… 

Η ΑΕΚ μπήκε με την ίδια λογική στην επανάληψη αλλά δυστυχώς στο 54’ από το πουθενά και μετά από ένα μπαράζ λαθών ήρθε η ισοφάριση. Όλα ξεκίνησαν από το λάθος του Πινέδα, το κακό διώξιμο αρχικά του Ρότα και ακολούθως του Αθανασιάδη και βεβαιώς το κακό μαρκάρισμα στον Μπακαμπού που με κεφαλιά από την καρδιά της άμυνας έκανε το 1-1. Μια εξέλιξη-σοκ που έβαλε στην εξίσωση και τον κόσμο του Ολυμπιακού αφού μέχρι εκείνη τη στιγμή το Καραϊσκάκη ήταν στη… σίγαση. Η ΑΕΚ προσπάθησε να βγάλει αντίδραση, είχε ένα καλό σουτ του Τσούμπερ στο 65’, ενώ στο 70’ ο Αλμέιδα προχώρησε στις πρώτες του κινήσεις από τον πάγκο φέρνοντας Άμραμπατ και Γιόνσον αντί Ελίασον και Σιμάνσκι. Στο 76’ η Ένωση είχε σημαντική ευκαιρία σε ανέβασμα του Μουκουντί ο οποίος έμεινε ψηλά και βγήκε έξυπνα στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας αλλά δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά απέναντι στον Πασχαλάκη, ενώ στο 80’, μετά την πίεση ψηλά και την ωραία πάσα του Λιβάι, ήρθε το κερδισμένο πέναλτι όταν πανέξυπνα ο Βιντά που βρέθηκε στα καρέ του αντιπάλου τσίμπησε την μπάλα από τον Ρέαμπτσιουκ και ανατράπηκε. Την εσχάτη των ποινών, ανέλαβε ο Γκαρσία, που από τα 11 βήματα έστειλε την μπάλα στον ουρανό των διχτυών για το 1-2! Μπαίνοντας στις καθυστερήσεις, η ΑΕΚ φαινόταν να ελέγχει απόλυτα τα πράγματα χωρίς να κινδυνεύει. Η Ένωση βρήκε τρίτο γκολ στο 91’ και… τελείωσε τον Ολυμπιακό, όταν ο Άμραμπατ κέρδισε τη μονομαχία με τον Ρέαμπτσιουκ, βρήκε τον Μάνταλο ο οποίος πάτησε περιοχή και με ένα μαγικό τσίμπημα διαμόρφωσε το τελικό 1-3. Το πάρτυ της ΑΕΚ έφερε ένταση στον αγωνιστικό χώρο με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να κατέβαίνει στον αγωνιστικό χώρο  και τον οργανισμό του Ολυμπιακού να βρίσκεται σε πανικό. Μια ένταση που μεταφέρθηκε και στην εξέδρα με αποτέλεσμα με το τελευταίο σφύριγμα να έχουμε μαγικό ντου στον αγωνιστικό χώρο από τους οπαδούς του Ολυμπιακού και σκηνές βγαλγμένες από γήπεδα της Ουγκάντας με μάχης σώμα με σώμα φίλων των γηπεδούχων με τα ΜΑΤ. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Σισέ, Μπα, Ροντινέι (84’ Ανδρούτσος), Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ, Μπιέλ (46’ Βρουσάι), Φορτούνης, (84’ Κασάμι) Βαλμπουενά (46’ Μασούρας), Μπακαμπού (77’ Ελ Αραμπί). 

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι (70΄ Γιόνσον), Ελίασον (69’ Άμραμπατ), Πινέδα (88΄ Γαλανόπουλος), Γκατσίνοβιτς (84’ Φερνάντες), Τσούμπερ (84’ Μάνταλος), Γκαρσία. 

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ