Συνέντευξη στον Αλέξανδρο Λυμπέρη
Η παρουσία του Νίκου Νοτιά στην Ελλάδα τη συγκεκριμένη περίοδο, μόνο τυχαία δεν είναι. Ο εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ, βρίσκεται αυτές τις μέρες στη χώρα μας (ήταν και χθες στο ΟΑΚΑ), σε μία εποχή που υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες για την ομάδα και πολλά ανοιχτά ζητήματα. Προπονητικό, γήπεδο, μεταγραφές, ανανεώσεις και πολλά άλλα θέματα που έχουν βαρύνουσα σημασία για το... αύριο της ΑΕΚ. Ο Χιώτης εφοπλιστής λοιπόν, ήρθε στην Ελλάδα για να ενημερωθεί από τον Σταύρο Αδαμίδη για όλα αυτά τα ζητήματα. To τι πρόκειται να ακολουθήσει αποκάλυψε ο ίδιος ο Νοτιάς, στο aek365.gr, στην αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρησε λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Συναντήσαμε τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΚ, κατά την επίσκεψή του στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, παρουσία των Σταύρου Αδαμίδη, Γιώργου Κωνσταντινίδη και στελεχών της «ΜΕΣΟΓΑΙΑ», όπου πραγματοποιούσε την επίσκεψή του, στο έργο που με προσωπική του πρωτοβουλία, προσέφερε απλόχερα στην ΑΕΚ. Ένα έργο ζωής, πνοής, που αλλάζει επίπεδο την Ένωση. Το πρώτο έργο υποδομής για την ομάδα, μετά τους Θρακομακεδόνες. Ο Νίκος Νοτιάς λοιπόν, εκτός από τη δεδομένη ικανοποίηση για την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του έργου, παρουσιάστηκε περήφανος για τις συνθήκες πλέον που δουλεύει η ομάδα. Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μας και μέσω του aek365.gr "φωτίζει τον κόσμο της ΑΕΚ για την επόμενη μέρα και κυρίως για το "καυτό" θέμα του γηπέδου
-κ. Νοτιά είναι η πρώτη σας επίσκεψη στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, από την ημέρα που -ουσιαστικά- ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε στην ομάδα. Πως αισθάνεστε;
«Είμαι περήφανος. Έχουν προχωρήσει πολύ οι εργασίες, βέβαια υπήρξαν και καθυστερήσεις, αλλά εμείς προχωράμε και εύχομαι να τελειώσει και να πάρει μία άλλη μορφή η ομάδα. Να προπονούνται επιτέλους σε έναν σοβαρό χώρο οι παίκτες και η εικόνα της ομάδας να αλλάξει προς το καλύτερο».
-Το έργο όμως δεν τελειώνει εδώ. Υπάρχει και η δεύτερη φάση. Προχωράει κανονικά το πλάνο;
«Αυτή η φάση είναι στο πρόγραμμα. Προχωράει κανονικά και θα γίνει. Όμως είναι κάποιοι άλλοι παράγοντες που μας έχουν σταματήσει προς το παρόν. Πρέπει να γίνει η πολεοδόμηση και κάποια άλλα πράγματα. Τα πράγματα όμως προχωράνε κανονικά και περιμένουμε όλοι να το δούμε στην τελική του μορφή, που πραγματικά θα είναι πολύ όμορφη».
-Όταν παίρνατε την πρωτοβουλία για ένα τέτοιο έργο, είχατε στο μυαλό σας αυτό που βλέπετε τώρα μπροστά σας;
«Ναι, είναι αυτό που είχα ονειρευτεί. Είναι κάτι που αρμόζει στην ΑΕΚ και θα μπορεί να στεγάσει όλη την οικογένεια της ΑΕΚ. Και σίγουρα όταν ολοκληρωθεί θα είναι αντάξιο της ιστορίας της ΑΕΚ»
«Χρηματοδοτώ μόνο γήπεδο στη Νεά Φιλαδέλφεια»
Το... κεφάλαιο προπονητικό όμως κλείνει με την παράδοσή του (έστω και κατά το ήμισυ αρχικά) στην ομάδα. Αμέσως όμως θα ανοίξει ένα άλλο μεγάλο θέμα. Το γηπεδικό. Ο Σταύρος Αδαμίδης θα συναντηθεί την ερχόμενη εβδομάδα με τον Θάνο Μωραϊτη και θα αποσπάσει το «ναι» της Πολιτείας για τον χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας. Το ερώτημα που τίθεται μετά, είναι κατά πόσο υπάρχουν τα κεφάλαια (ο πρόεδρος της ΑΕΚ έχει ξεκαθαρίσει πως πρόκειται για το μόνο εύκολο της υπόθεσης) για να προχωρήσει το θέμα.
Μετά τον Πέτρο Παππά, ο οποίος έδειξε ενδιαφέρον για το θέμα του γηπέδου και της χρηματοδότησής του και ο Νίκος Νοτιάς, μας αποκάλυψε ότι θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια που κάνει η ΑΕΚ να επιστρέψει... σπίτι της, ξεκαθαρίζοντας πως θα συνεισφέρει και οικονομικά, με μοναδικό όρο, να γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μία σημαντική αποκάλυψη, αν αναλογιστεί κανείς ότι πρώτη φορά μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ δεσμεύεται δημόσια πως θα βοηθήσει και οικονομικά γιατην κατασκευη γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μία ακόμα πρωτοβουλία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ που δείχνει πως θέλει να βγαίνει μπροστά σε θέματα που... μεγαλώνουν την ΑΕΚ και την κάνουν να αλλάζει επίπεδο.
-Ο πρόεδρος έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια ώστε η ΑΕΚ να αποκτήσει το δικό της γήπεδο. Ο κ. Παππάς έχει εκφράσει την επιθυμία του να συμμετάσχει σε αυτό το εγχείρημα. Εσείς από την πλευρά σας;
«Βέβαια. Θέλουμε γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το γήπεδο το θέλουμε και μαζί θα προχωρήσουμε και θα προσπαθήσουμε να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Όπως και ο κ. Παππάς, έτσι και εγώ με τη σειρά μου, θα βοηθήσω με όποιον τρόπο και οικονομικά ασφαλώς, για να μπορέσει η ΑΕΚ να φτιάξει το δικό της γήπεδο»
«Ότι χρειαστεί είμαστε εδώ»
Τι γίνεται όμως με τα θέματα που αφορούν τις ανανεώσεις συμβολαίων (του Σκόκο έκλεισε θετικά), αλλά και των μεταγραφών που έχει ζητήσει ο προπονητής. Και εδώ ο Νίκος Νοτιάς ήταν ξεκάθαρος. Η ομάδα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν, έτσι θα γίνει και τώρα, που έμεινε μόνο ο ίδιος και ο Πέτρος Παππάς. Ο Νίκος Νοτιάς ζήτησε όμως και τη βοήθεια των Ενωσιτών, για να μπορέσουν από κοινού να φτιάξουν την ΑΕΚ και πάλι μεγάλη.
-Η ΑΕΚ πλέον αλλάζει επίπεδο. Έχει το δικό της προπονητικό κέντρο. Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να φτιάξει το δικό της γήπεδο. Πλέον πατάει σε άλλες βάσεις. Πιο γερές. Όμως χρειάζεται και άλλα πράγματα. Μεταγραφές που θα ενισχύσουν την ομάδα, θα την κάνουν ακόμα πιο ανταγωνιστική και θα δώσουν νέο όραμα στον κόσμο. Θα συνεχίσετε να επενδύετε στην ΑΕΚ;
«Το έχω αποδείξει και στο παρελθόν, όπως και ο κ. Παππάς, όπως και οι προηγούμενοι μέτοχοι που χαθήκανε και κρίμα που έφυγαν, έχουμε αποδείξει ότι είμαστε εδώ για την ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα, χρειαζόμαστε και τη βοήθεια του κόσμο. Όλοι μας, πρώτα από όλα, είμαστε ΑΕΚτζήδες. Είμαστε φίλαθλοι. Πονάμε όταν χάνει η ομάδα, πανηγυρίζουμε με τις επιτυχίες της. Η ΑΕΚ είναι μία οικογένεια και έτσι τη βλέπουμε και προχωράμε, για αυτό θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας.
Θα μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα πράγματα, αν ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο. Αυτό για μένα δεν είναι επένδυση (σ.σ. έδειξε τον χώρο του προπονητικού), είναι ένα μικρόβιο για μένα, για όλους μας. Μια ζωή ΑΕΚτζήδες θα είμαστε και το έχουμε αποδείξει. Θέλουμε όμως και τον κόσμο δίπλα μας. Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολες εποχές για όλους.
Σίγουρα η ΑΕΚ ανεβαίνει σε όλα τα επίπεδα. Υπάρχει διοίκηση ικανή, υπάρχει προπονητικό, γίνεται προσπάθεια για το γήπεδο. Υπάρχουν οι βάσεις για κάτι καλύτερο στο μέλλον. Και σίγουρα αν θα έρθουν και τα αποτελέσματα, θα είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα. Όμως ξαναλέω, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Είναι πολύ σημαντικό αυτό».
Στη Γενική Συνέλευση θα δώσετε το «παρών»;
«Ακόμα δεν γνωρίζω αν θα είμαι στη Γενική Συνέλευση, αλλά δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Ο κ. Αδαμίδης είναι εδώ και μας εκπροσωπεί όλους μας επάξια. Του έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη»
Αδαμίδης: Ανοιχτοί σε κάθε ενδιαφερόμενο, αλλά...
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΑΕΚ μίλησε για την μέχρι τώρα συνεισφορά του Νίκου Νοτιά, αλλά και του Πέτρου Παππά και στην προσπάθεια που κάνουν μέτοχοι και διοίκηση, να αλλάξουν επίπεδο στην ομάδα
«Η ΑΕΚ δεν είναι επένδυση για αυτούς τους ανθρώπους, γιατί η επένδυση έχει σκοπό το κέρδος. Η ΑΕΚ χρηματοδοτείται από αυτούς τους ανθρώπους από την αγάπη τους για αυτή την ομάδα και το έχουν αποδείξει.. Ότι είναι δυνατόν θα το κάνουμε, αλλά όπως είπε και ο κ. Νοτιάς, χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας. Δεν υπάρχει κανένας άλλος. Οι μέτοχοι είναι ανοιχτοί σε οποιαδήποτε βοήθεια, αλλά δεν υπάρχει κανένας άλλος. Αυτό είναι το πρώτο έργο υποδομής για την ΑΕΚ μετά από 25-30 χρόνια , το προηγούμενο ήταν οι Θρακομακεδόνες και δίνει άλλη πνοή στην ΑΕΚ. Μόλις ολοκληρωθεί, θα είναι το πιο σύγχρονο σε όλη την Ελλάδα».
Οι παραπάνω τοποθετήσεις του Νίκου Νοτιά σίγουρα αλλάζουν κατά πολύ τα δεδομένα. Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ, που θα συνεχίσει να πορεύεται πίσω από τις... κάμερες, σε αντίθεση με άλλους μεγαλομετόχους (βλ. Μαρινάκη, Πατέρα), είναι διατεθειμένος για ακόμα μία φορά να μιλήσει με πράξεις. Άλλωστε οι δημόσιες τοποθετήσεις του και οι δηλώσεις του, είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Όμως το έργο του είναι ένα προπονητικο κέντρο, ένα γήπεδο αργότερα και η καθημερινή στήριξη που μπορεί να προσφέρει στην ομάδα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΠΡΑΒΟ ""ΝΙΚΟ ΝΟΤΙΑ"" ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ.ΕΤΣΙ ΑΘΟΡΥΒΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ.ΒΟΗΘΗΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ""ΒΙΑΣΜΟΥΣ"" ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΝΑΟ...... ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΑΕΚΖΤΗΔΕΣ; ΒΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΡΕ,ΒΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ.ΤΟΥΣ ΛΕΦΤΑΔΕΣ ,ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ, ΤΟΝ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ,ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΟ, ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ Κ.Τ.Λ.ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΦΕΡΕΤΕ.. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ""ΛΑΜΟΓΙΑ"";;;; ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ;;;;;;; ΑΥΤΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ,ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ...... ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΡΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ;;;;; ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΕΜΕΙΣ η' ΤΗΝ ΑΕΚ;;;;;ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ;;;; ΤΙ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΝΤΕ;;; ΑΥΤΟΥΣ η' ΤΗΝ ΑΕΚ;;;;;; ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ. ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΞΕΣΚΙΣΗ ΣΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ..... ΑΛΛΑ ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΜΠΩ ΜΠΡΟΣΤΑ..... ΓΙ 'ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ....
BLANKO 21R --Ο-- ΞΕΡΟΛΑΣ - 28/11/2010 13:15 Ρε αδελφε BLANKOΞΕΡΟΛΑ 21R δειχνεις να εισαι πολυ ξερολας αλλα και πολυ ξεροκαφαλος. Να μαθεις στο εξης να διαβαζεις και να απαντας οταν σου γραφουν κατι και να σκεφτεσαι καπως περισσοτερο πριν γραψεις το επομενο-σου σχολιο, διοτι οταν τα αντιπαρερχεσαι αυτα που σου γραφουν τοτε κανεις τον εαυτο σου υποπτο και οχι μονο. Γραφεις: ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΡΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ;;;;; ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΕΜΕΙΣ η' ΤΗΝ ΑΕΚ;;;;;ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ;;;; ΤΙ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΝΤΕ;;;... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΟΥΣ η' ΤΗΝ ΑΕΚ;;;;;; Εαν εσυ εχεις την εντυπωση οτι στηριξες την ΑΕΚ τοτε οφειλεις να ζητησεις τις ευθυνες εδω και τωρα απο τους κακοδιαχειριστες για την σημερινη καταντια της ΑΕΚ, εκτος εαν για σενα αυτο που βλεπουμε τα τελευταια χρονια και αγωνιστικα αλλα και σαν ηθος ειναι αυτο που ονειρευεσαι . Εισαι μηπως ικανοποιημενος απο την σωστη διαχειριση της επενδυσης-σου ;;;; Ποια ΑΕΚ στηριξες μωρε καημενε μου, σε ρωτησε εσενα ποτε κανενας απο τους διαχειριστες πως να επενδυσει τα χρηματα της στηριξης-σου ή απολογηθηκε ποτε κανενας απο δ΄αυτους για την νεα υπερχρεωση της ΑΕΚ και το πως τα καταφεραν να την ξαναφερουν στο χειλος της αβυσσου ;;;. Ειμαστε στο ιδιο εργο θεατες ολοι μας και γι΄αυτο φερνουμε ολοι μας μεγαλη ευθυνη. ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ φιλε μου που δυστυχως δεν το αναφερει κανενας: Και κατι αλλο που ξεχασες, ο κυριος Νοτιας εκτος απο το ενδιαφερον για την επενδυση-του, στο τονιζω αυτο την ΕΠΕΝΔΥΣΗ-ΤΟΥ, εχει και κατι ακομη να συζητησει με τους υπολοιπους που ειναι πολυ πιο σπουδαιο απο οτιδηποτε αλλο και δη την καυτη πατατα του ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ που θα χρειαστει μαγαλη μαεστρια για να βγουν αλωβητοι απο την ξεφτιλα που τους περιμενει. Οπως λεμε ΜΕΣΟΓΑΙΑ ΑΕ ετσι ακριβως λεμε και ΕΜΠΙΡΕ ΑΕ κ.λ.π. Οσο δε για το γηπεδο ο θεος να μας εχει ολους καλα και εχουμε χρονο να τα λεμε εδω μεσα για ποια οικονομικη ενισχυση μιλανε και τι ειδους οικονομικη ενισχυση εννοουνε. Αν το εννοουνε οπως με το προπονητικο τοτε κλαφ΄τα Χαραλαμπε.
BLANKO 21R --Ο-- ΞΕΡΟΛΑΣ φίλε μου τα ονόματα που γράφεις παραπάνω είναι απλοί ερασιτέχνες μπροστα στα λαμόγια που μας διοικούν, δεν σου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον τι κάνουν;, βάζουνε (αν και οτι) κάποια χρήματα για να συντηρούν ώστε να φυτοζωεί η ομάδα μέχρι να εκπληρώσουν το σχέδιο τους, που δεν είναι τίποτα άλλο απο τα φιλέτα (προπονητικό και γήπεδο), στην πορεία βέβαια τα πράγματα είναι γνωστά, θα πρέπει η ομάδα να πληρώνει τα υπέρογκα ενοίκια και δάνεια, αλλά απο ποιά έσοδα όταν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ υπάρχει αγωνιστική απαξίωση; αυτό σημαίνει υπερχρέωση και μαρασμός του σωματείου, αλλά και κίνδυνος κατάσχεσης του οικοπέδου, για όλα αυτά πρέπει να τους ευχαριστούμε δηλαδή; είδες να έχουν κοιτάξει σφαιρικά τα συμφέροντα της ομάδας; διεκδικούν εισροή χρημάτων απο χορηγούς, τσ. λινγκ, διαρκείας, τηλεοπτικά κλπ; οχι παρατημένη την έχουν. οι άλλοι οι μέτοχοι που είναι; είναι απατεώνες οι γκούμας χατζηιωάννου (καθαροί ΑΕΚτζήδες) που έδωσαν τα χρήματα που χρέωσαν (άθελα τους) την ομάδα και έφυγαν; αυτοί γιατί κάθονται; είναι άρρωστοι ΑΕΚτζήδες και θέλουν το καλό της ομάδας; (ο παπάς είναι απολλωνιστής) και δεν πατάνε στο γήπεδο; και δεν ντρέπονται με την αγωνιστική κτάσταση της ομάδας; και δεν ντρέπονται με την διοικητική απαξίωση της ομάδας; μόνο τα έργα τους νοιάζουν, γιατί άραγε; όσο πιο γρήγορα φύγουν τόσο πιο ανώδυνα θα είναι για την ομάδα συγνώμη φίλε μου για την απάντηση, αλλά επειδή εκτιμώ αυτά που γράφεις για αυτό σου απάντησα.
φιλε μου συγνωμη κιολας πες μου αν φυσικα θες εναν καλυτερο απο αυτους [νοτιας παππας] που εχει περασει απο την ομαδα μας?εκτος του θειου λουκα που και αυτος τον αρη υποστηριζε.
φίλε μου καλησπέρα πες μου εναν χειρότερο απο αυτούς
"Είμαστε φίλαθλοι. Πονάμε όταν χάνει η ομάδα, πανηγυρίζουμε με τις επιτυχίες της".- ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΟΣΦΠ ΠΑΟ "Υπάρχει διοίκηση ικανή, υπάρχει προπονητικό, γίνεται προσπάθεια για το γήπεδο."- ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ? ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟ! ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΑΝΙΤΣΑΣ ΝΤΕΜΗΣ, ΔΕ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ "Και σίγουρα αν θα έρθουν και τα αποτελέσματα, θα είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα"- ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, Ο ΚΟΟΥΤΣ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΣΑΤΕ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ ΚΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΛΕΕΙ ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΟΣ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΧΘΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ. ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! "Μόλις ολοκληρωθεί, θα είναι το πιο σύγχρονο σε όλη την Ελλάδα». ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ -Προς aek365"Όμως το έργο του είναι ένα προπονητικο κέντρο, ένα γήπεδο αργότερα και η καθημερινή στήριξη που μπορεί να προσφέρει στην ομάδα." ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ 2000. ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΑ ΕΡΓΑ? Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΤΙΡΙΞΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΟΡΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΗ! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΑΝΙΩΝΙΟ. ΑΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΥΑΛΑ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!
γιατί, το : "στο έργο που με προσωπική του πρωτοβουλία, προσέφερε απλόχερα στην ΑΕΚ." δεν σε παραξένεψε που έγραψε το παλληκαράκι; για αυτό μάλον δεν φτάνουν τα λεφτά για μεταγραφές, τα σκορπάμε εδω και εκει "απλόχερα"
ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ Ο ΝΟΤΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ (ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΙΔΙΩΤΕΣ Κ.Τ.Λ) ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ????????ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
φίλε πάνο η ΑΕΚ είναι μία ολοκληρωμένη οντότητα, που αποτελείται απο μικρότερα κομμάτια. ο καθρέπτης αυτής είναι το αγωνιστικό τμήμα, δηλαδή η ίδια η ομάδα και το ποδόσφαιρο που παίζει μέσα στο γήπεδο, αυτή η ίδια είναι λοιπον το ζητούμενο. τα υπόλοιπα κομμάτια (γήπεδο, προπονητικό, ακαδημίες, διοικήσεις. γραφεία, μαγαζιά κλπ) είναι υποστηρικτικά μέσα, στο θέαμα που θα παρουσιάζει αυτή η ομάδα στο γήπεδο. κανείς δεν νομίζω να έγινε ΑΕΚτζής γιατί έμενε στην ν.φ και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ βαριότανε να πάει στο καραισκάκη, έγινε ΑΕΚ για την ομάδα που έπαιζε στο γήπεδο και τι αυτή πρέσβευε ιστορικά. αυτό λοιπόν που λεω είναι οτι δεν με νοιάζουν τα υποστηρικτικά μέσα αλλά το καθευτό αγωνιστικό κομμάτι πάνω απο όλα και τα υπόλοιπα έπονται, θεωρώ πως αυτή είναι και η σκέψη κάθε υγιούς ΑΕΚτζή. όταν λοιπόν η ομάδα έχει χάσει την ταυτότητα της στο γήπεδο και αυτά που προσφέρει, ποσώς με ενδειαφέρει το γήπεδο. αν η ΑΕΚ ήταν αυτήν την στιγμή η γνωστή ομάδα του παρελθόντος, αν η ΑΕΚ αυτή την στιγμή διεκδικούσε πρωτάθλημα και τελικά το έπαιρνε, ποιόν ΑΕΚτζή θα ένοιαζε το αν η προπόνηση γίνετε στους θρακομακεδόνες; κανέναν φυσικά. συμφωνούμε οτι η έλειψη γηπέδου είναι τεράστιο πλήγμα για την ομάδα σε όλα τα επίπεδα, αλλά πάνω απο όλα είναι η ίδια η ομάδα, θα σου θυμίσω οτι υποστηρικτικά μέσα ιδιόκτητα έχει και ο πανιώνιος και η ξάνθη ή ακόπμη και ο απόλλων, δεν τον εμπόδισε όμως να βρεθεί εκεί που βρέθηκε. γιατί διαμαρτύρομαι; γιατί φίλε μου η ΑΕΚ δεν είναι μόνο το κατασκευαστικό, είναι και τα άλλα κομμάτια που αυτή την στιγμή είναι παρατημένα στην τύχη τους. μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και εμείς τις αγοράζουμε. ας μας αποδείξουν τώρα στις μεταγραφές οτι τους ενδιαφέρει αυτό το σύνολο που λέγεται ΑΕΚ και εγω θα γίνω ο μαγαλύτερος κολωτούμπας ever. αν όμως το θέμα τους είναι οι μειώσεις μπάτζετ και συγχρόνως οι γενναίες "χρηματοδοτήσεις" για τα κατασκευαστικά, τότε το πράγμα βρωμάει φίλε μου.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΕΡΜΥΝΕΙΕΣ! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΝΟΤΙΑΣ ΠΑΠΠΑΣ. ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΥΡΟΣ "ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΟΣ", ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ"ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ", ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΚΟΣ ΧΘΕΣ "ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ", ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ! ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗ ΑΕΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΓΩ ΛΕΩ ΑΣ ΦΥΓΟΥΝ. ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΕΣΟΔΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΜ Ε ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!
αντε ξεκινηστε τα εργα στη Ν.Φιλαδελφεια να γινει η γηπεδαρα μας! εδω η λαρισουλα εχει υπερσυχρονο γηπεδο και θα παιζει στη Β. αντε Παππα, Νοτια και οποιος πιστος, χωστε φραγκα!!
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ TOYΛΑΧΙΣΤΟΝ 40000 ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ 28000 ΟΠΩΣ ΑΚΟΎΓΕΤΕ !!!ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΗ Η ΠΑΕ ΑΠ¨ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,ΚΑΙ ΟΣΟ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ,ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ !!!
ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ Κ ΕΓΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΟ 90' ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΠΛΑΝΚΟ.ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΜΠΑΛΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΙΣΜΑΕΛ...ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ....ΑΝ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΚΟΛ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ...ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΓΚΟΛ...ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Ο ΠΙΟ ΚΟΝΤΙΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΔΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ,ΟΤΙ Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ Κ Η ΟΞΥΔΕΡΚΕΙΑ ΤΟΥ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ Κ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΙΑ ΓΚΟΛ ΚΑΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΚΟΛ...
ελα βριστε τον παλι,"μετοχε αμετοχε φυγε απο δω",βριστε τον που δεν ειναι ο λερας που ολοι θελουμε και χρειαζετε τον Ελληνικο Ποδοσφαρο σαν αλλους,βριστε τον που εχει οικονομικο προβλημα και ξελασπωνει με το προπονητικο,βριστε τον που δεν βαζει λεφτα αλλα βαζει αξιοπρεπεια,βριστε τον που δεν παει στην ΣΟυπερ Λιγκα να τσακωθει με τον Μπεο και τον Ψωμιαδη,βριστε τον που θελει να χρηματοδοτησει την Ν.ΦΙλαδελφεια για να τα κονομησει,βριστε τον που θελει να ξεχρεωσει η... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΕΚ,βριστε τον γιατι ειναι ΑΕΚτζης και εχει γινει συνηθεια να βριζομαστε μεταξυ μας.
Απαπαπαα.Πες μου ότι είναι δική σου η photo!!!
σωστος πολυ σωστος.αλλα βλεπεις ετσι εχουν μαθει οι φιλαθλοι γενικα στην ελλαδα και τους αρεσουν οι ψωμιαδηδες
Pappa,notia k ypoloipoi eiste mages pou valate ton adamidh proedro.Vlepw pws ayth th fora ta pragmata oson afora to ghpedo einai pio zesta apo pote..den paei allo..ekmetaleyteitai thn eykairia pou sas dinetai na perasete sthn istoria!na pinoun nero sto onoma sas oloi oi AEKtzhdes kai to VASIKOTERO na ginei k pali h AEK fovhtro.
bale leyta sthn omada pare paixtarades gia na xtipame titlous, einai megalh h ksirasia kai exoume afidato8ei....
Η ερώτηση τις ημέρας για χιλιάδες κόσμο Το σώμα μου χαμηλά μυρίζει θρυλική γαυριλα από το χθεσινοβραδινό πάρτι Να σαπουνιστώ η να συνεχίσω να το απολαμβάνω ;;;;
ΠΑΝΕ ΤΡΙΨΟΥ ΣΕ ΠΡΑΣΙΑ ΜΕ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑ. Η ΤΡΙΒΗ ΤΗΣ GAYΡΙΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΘΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ... ΓΚΑΡΑΝΤΙ
XOLERA THA PIASIS 2 SARAPENTALEPTA INE TO SINISTOMENO !
Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας, τα δοκίμασα όλα αλλά η μυρωδιά εξακολουθεί Συνήθως παίρνει μια με δυο εβδομάδες τα τελευταία χρόνια λέτε να είναι οργανικό ;;;; κάτι άλλο ίσως ;;;; Όσο για τις ασθένειες δεν φοβάμαι έχω εμβολιαστεί μικρός( βλέπε ΑΕΚ-ολυμπιακακι 6-1,ΑΕΚ πορτο 6-1 ΑΕΚ -παναθηναικακι 4-1(χατ τρικ Θωμά) και άλλα δυνατότερα).
Νικο South,Απο Ολους Τους Αεκτζηδες,Τhank Υou Για Το Προπονητικο Man..We Love You Man..We are Proud For You Man..Keep Pay Dude..Peace And Love..
Α-Π-Ο-Λ-Ε-Π-Ι-Σ-Η ΤΩΡΑ!!! Θα σου μείνει κάνα κουσούρι, είναι και τα αφροδισιακά...
nomizw oti o kyrios notias kai o kyrios pappas mexri stigmhs oti exoun pei to throune...gt na mhn tous empisteutoume kai gia to ghpedo...makari sto rantebou me thn politeia na einai mazi me ton adamidi...gia na katalaboun oti h aek den paizei me to thema tou ghpedou...otan exeis eggieites duo oikonomika kollosous opws einai autoi oi duo.
Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ ΤΕΛΙΚΑ!ΣΑΣ ΤΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ,ΜΗ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
μάλλον έχουν δίκιο οι άλλοι φίλοι εδω μέσα και οχι εγω. με έπεισαν, γιατί είχα κάνει λάθος και δεν είχα εξετάσει την κατάσταση με ολα τα δεδομένα. απο αυτά που γράφεται λοιπόν βγαίνει το συμπέρασμα (και συμφωνώ μαζί σας) πως: υπάρχουν 3 είδη εφοπλιστών 1) ΟΙ ΚΑΛΟΙ (παπάς, νοτιάς, δεν πιστεύω να υπάρχει άλλος). 2) ΟΙ ΚΑΚΟΙ ( μαρινάκης, πατέρας και όλοι οι υπόλοιποι, προτιμητέο προσόν να είναι κάτοικοι Ελλάδας) 3) ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ( κοινώς αυτοί που δουλεύουν με τα λεφτά των άλλων, π.χ.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μελισαν) οι ανήκοντες στην πρώτη κατηγορία, αφού κληρονόμησαν τα καράβια και τις επιχειρήσεις που δημιουργήθηκαν με αγνό ιδρώτα, αιματηρές οικονομίες, σωστές κινήσεις, θεάρεστο έργο, χωρίς λαμογιές και τα σχετικά, τους δώθηκε και η ρητή εντολή (ευχή ή κατάρα) οτι θα αναλάβουν την ομάδα που αγαπάνε και θα την διοικήσουν με τον τρόπο που ξέρουν καλά οι εφοπλιστές, δηλαδή με τον σταυρό στο χέρι, γιατί ως γνωστόν τα ξεπλύματα και τις λαμογιές τις κάνουν οι άλλες κατηγορίες εφοπλιστών και οχι εμείς. γιατί αν εμείς κάναμε λαμογιές πως θα κάναμε περιουσία και πως θα την συντηρούσαμε; την δεύτερη κατηγορία απαξιώ να την σχολιάσω γιατί δεν είναι του επιπέδου μου για την τρίτη κατηγορία τώρα, ισχύει αυτό που έγραψε ενας φίλος προχθές, οτι δηλαδή ο μελισαν είναι υπάληλος του γεωργιόπουλου και οτι δεν έχει δικά του χρήματα; (τόσα πολλά δηλαδή);
πρωτα απολα την καλησπερα μου(και φυσικα στον νικολα 66,στον γιατρο κ ολους τους αλλους..) η επαγγελματικες δραστηριοτητες καθως κ καποια σοβαρα οικογενειακα θεματα(ευτυχως οχι μη αναστρεψιμα),μεχουν ''υποχρεωσει''σε μερικα θεματακια απλα να διαβαζω ταχιστα,αλλα να μην εχω χρονο να πω οτιδηποτε(αλλωστε εχω πει πως δεν θα το κανω πια εμπεριστατωμενα).με το laptop ανα χειρας,απλα διαβαζω τα αδερφια που εκτιμω ανεξαρτητα αν διαφωνω μαζι τους η οχι.. αν κ το σχολιο του... ΣΥΝΕΧΕΙΑ νικου66,μεκανε να χαμογελασω(αυτο περι κυνικοτητας κλπ),παρολαυτα σχεδον συμφωνω μαζι του φιλε spear,και ως εκ τουτου στο τελος συμφωνω κ μαζι σου... βεβαια η αληθεια ειναι πως το θαρρος σου να τα λες με καθε τροπο,ειναι παροιμειωδες!!εγω ας πουμε,επαψα να τα λεω,αφενος διοτι σε μενα ''ζηταγαν''συνεχεια αποδειξεις,ενω σε αλλα σχολια ουδεις ζηταγε την παραμικρη αποδειξη,και αφετερου διοτι τα..''κομμενα''σχολια εδω μεσα,μου απεδειξαν παρα πολλα πραγματακια(και σε μενα κ σε πολλους αλλους....ας οψεται...) περι επιχειρηματιων που λες καλε μου spear,προφανως θαναι οπως ακριβως το λες...καλοι,κακοι,αδιαφοροι... το αστειο ξερεις ποιο ειναι?οταν το ψεμμα το ξεστομιζει ενας με πουρακλα,μας παιρνει η μποχα στα μουτρα..ενω οταν το ξεστομιζει καποιος με πτυχιο harvard university,εκστασιαζομαστε στα μπραβο κ στα γιουπι... οταν εξαφανιζονται λεφτα απο αγαπουλες,ολοι ειμαστε συμφωνοι στην διελευκανση της αληθειας.. οταν εξαφανιζονται λεφτα σε μπλουζες σε κρυμμενες αποθηκες σε κατι καλλιθεες,οταν εξαφανιζονται λεφτα σε περιοδικα 8πλασιας αξιας απολα τα αλλα της αγορας,τοτε απλα μιλαμε για ανθρωπινα λαθη... τελος παντων...κοντος ψαλμος αλληλουια...το επομενο χρονικο διαστημα,θα αποδειξει περιτρανα αν στην γραμμου,η αφιξη χιμενεθ κ το συμβολαιο σκοκο,ηταν απλα σταχτη στα ματια ολων,η η απαρχη μιας συγκροτημενης προσπαθειας ωστε ο Δικεφαλος να πεταξει ξανα ψηλα,εκει που του πρεπει... σε καθε περιπτωση θα αποδωθουν απτον κοσμο οι αναλογες απαντησεις... τα λογια πια περιττευουν...καθε πραξη κρινεται.....
φιλε spear ,νικο-αρρωστακι: Στο σχολιο περι κυνικοτητας δεν κυριολεκτουσα οσον αφορα την εννοια του ορου,νομιζα πως αυτο θα γινονταν αντιληπτο στην συνεχεια του σχολιου. Θελει ομως καρδια να βγαινεις, την επομενη ημερα της νικης επι του gay και λιγες μονο μερες μετα την ανανεωση του σκοκο, και να λες πραγματα που "χαλανε " την "ωραια ατμοσφαιρα" (εδω κολλαει ο κυνισμος). Θελει καρδια και καθαρο μυαλο που λιγοι διαθετουν... Συγνωμη αν απο δικο μου λαθος δεν εγινα αντιληπτος(ισως να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ θελουν λιγο δουλεια τα ελληνικα μου).
καλησπέρα νικόλα (αν και σε μνημόνευσα και παραπάνω) καλησπέρα φίλε νικο 66 είναι η αγανάκτηση αυτή που με σπρώχνει να γράφω αυτά που γράφω και καλό θα ήταν όταν υπερβαίνω τα εσκαμμένα, να υπάρχουν φίλοι που να μου το επισημαίνουν
kyrie Notia,kyrie Pappa,kyrie Adamidi,gia mena,to proto pou prepei na kanete,gia tin AEK mas, einai 2 metagrafes gia ti mesaia grammi. 2 mpaladorous texnites,gia na plaisiosoun ton monadiko paixti pou kserei na xeirizete tin mpalla sosta.ton scocco.oute amyntikous theloume,oute amyntikous mesous,oute epithetikous,gia fetos toulaxiston.to kalokairi,vlepoume.2 paixtes aristera kai deksia sti mesaia grammi,pou na gnorizoun ta mistika tis mpallas.oxi mono na trexoun kai na exoun pnevmonia.kati san ton Gerreiro,me antoxes na paizoun 90'.apo tin ora pou mpeike aytos eidame kykloforia mpallas,eidame katoxi kai itan thema xronou na mpei to golaki.mpravo ston Roger gia tin emfanisi tou.opos kai apo tous gay,otan mpeike o ibagasa.tetoious paixtes thelei to podosfairo genika kai h AEKARA mas eidika.oso gia tin poiotita tou podosfairou pou parakoloutheisame apo to... ΣΥΝΕΧΕΙΑ gipedo?itan athlia. eidika sto proto hmixrono.sto deytero,kati eidame,me Roger kai Ibagasa mesa!oraio penalti peire o KAPANTELITS!elliniki diaitisia athanati!.kseytilismenoi gayroi,pou milate kiolas!!??
ευτυχως που εχω παρει διαρκειας και ετσι αναγκαζομαι (γιατι εχω δωσει λεφτα) ακομα και οταν ειμαι πολυ ξενερωμενος να πηγαινω γηπεδο και δεν εχασα χτες δυο πραγματα.τον μεγαλο θεο τον μαυρο και τον μικρο θεο τον μπλανκο.εβαλε το γκολ και εδωσε την μεγαλη νικη απεναντι στην πιο σιχαμενη φυλη του πλανητη ομως ο μακος ηταν πραγματικα ο mvp.ναι ο μακος που την προηγουμενη αγωνιστικη του ειχα ριξει ουκ ολιγα μπινελικια και δικαιολογημενα αφου οι 9 στις 10 πασες του ηταν πισω στα σεντερ μπακ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και απεφευγε οπως ο διαολος το λιβανι να παρει πρωτοβουλια στο κεντρο γιατι φοβαται μηπως κανει λαθος.και απορεις πως αυτος ο παιχτης μεταμορφωνεται και κανει ατομικες ενεργειες που και ο σκοκο (τον εξαφανισε ο ουρταδο) θα ζηλευε.ειδικα για τον μακο τωρα πια πιστευω οτι ειναι ζητημα μυαλου πρεπει να ξεκολλησει και να σταματησει να φοβαται τις ευθυνες.χαρηκα γιατι ειδα μπακ που επαιζαν πρωτα απο ολα οπως παντα ελεγα ΑΜΥΝΑ.ναι μακαρι να παιζουν οι γιαχιτς και καραμπελας και να μην ανεβουν ποτε το κεντρο παρα μονο επειλεκτικα οπως εκαναν χτες.ο ντιοπ εκανε τον ντουντου να μοιαζει "ντιοπ" αυτος ο παιχτης μακαρι να παιξει γιατι εχει πολυ ποιοτητα και μας χρειαζεται.εγω αυτο που βλεπω οτι χρειαζεται η αεκ ειναι ενα κλασικο εξτρεμ γραμμης ειτε για αριστερα ειτε για δεξια.δεν μπορεις να παιρνεις παιχτες οπως ο μπερνς που στην αυστραλια επαιζε φουνταριστος και να τον κανεις εξτρεμ ή τον λεοναρντο ή τον σκοκο που κανενας δεν ειναι εξτρεμ και να προσπαθεις να τους αλλαξεις αυτα δεν γινονται.εκει πρεπει να υπαρχει σχεδιασμος που δυστυχως δεν υπηρχε.αλλα αυτα ειναι αλλη ιστορια. ειναι πραγματικα αστειο καποιοι να τρελενονται γιατι υπαρχουν ανθρωποι οπως ο νοτιας και ο παππας που θελουν να χρηματοδοτησουν το νεο γηπεδο της αεκ.απορω πως σκεφτονται.δηλαδη ειναι καλυτερα να δανειζεσαι απο εναν αγνωστο??????τοτε δεν υποθηκευεις την αεκ ακομα περισσοτερο.απορω πως καποιοι ξενερωνουν στην ιδεα της αεκ να αποκτα γηπεδο.αν μπορειτε εσεις να βρειτε κεφαλαια για χτισετε γηπεδο 100000 θεσεων και να το
χαρισουν κιολας στην αεκ ευπροσδεκτο μαζι σας.το μονο παραπονο που εχω απο τον παππα και τον νοτια ειναι οτι δεν βαζουν περισσοτερα λεφτα στην ομαδα γιατι ξερω οτι εχουν αλλα δυστυχως δεν μπορω να τους αναγκασω γιατι αυτοι τα εχουν.οσοι αλλοι δε "αεκτζηδες" εχουν αλλα προτιμουν να κρυβονται και να μενουν στο παρασκηνιο καλα θα κανουν να μεινουν μακρια απο την αεκ αυτους τους φοβαμαι.προτιμω αυτους που στα δυσκολα βγαινουν μπροστα οπως εκανε ο ντεμης.ηταν ατυχος γιατι δεν ειχε διπλα του εναν ανθρωπο σαν τον αδαμιδη αλλα κατι απιθανοπουλους.
ΝΙΚΟΛΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ
Οπωσδήποτε πρέπει να είμαστε δίπλα του, όπως κι αυτός δεν έφυγε από την ομάδα, όπως έκαναν τόσοι άλλοι (με φωτεινή εξαίρεση τον ΚΥΡΙΟ Παππά). Για να μη θυμηθούμε και κάποιους άλλους, που ήλθαν στην ΑΕΚ πανάγνωστοι, τους έμαθε όλος ο κόσμος, έκαναν τα κονέ τους, έφτιαξαν τις δουλειές τους, πλούτησαν και δεν ξανάβαλαν δεκάρα στην ομάδα. Κι ας ξεκίνησαν από δάσκαλοι οδήγησης. Και πρόδωσαν και το φίλο τους τον προπονητή (αυτό κι αν είναι προδοσία), που τον άφησαν μόνο να ελπίζει σε μια... ΣΥΝΕΧΕΙΑ βοήθεια που δεν του έδωσε ποτέ. Αν τους βάλουμε αυτούς δίπλα στον ΚΥΡΙΟ Νοτιά, τι συμπέρασμα βγάζουμε?
Φιλε spear μερικες φορες εισαι απιστευτα κυνικος ,σε βαθμο ξενερωματος.... Εχεις ομως μαλλον δικιο και νομιζω πως με δυο προτασεις τα ειπες ολα: "και δεν πατάνε στο γήπεδο; και δεν ντρέπονται με την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας; και δεν ντρέπονται με την διοικητική απαξίωση της ομάδας;" Αν πραγματικα κατι με εκπλησει ειναι αυτο. Πως αντεχουν να βλεπουν την ΟΜΑΔΑ τους να απαξιωνεται Πως δεχονται να τους κανουν πλακα κατι παιδοβουβαλα ,να τους λοιδορουν και να τους ειρωνευονται; Δεν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τρεχει αιμα στις φλεβες τους μωρε; Ας σκεφτει καθε φιλος ΑΕΚτζης στην θεση τους πως θα αντιδρουσε; Κλεινω φιλε με την ευχη να ειμαστε λαθος και να μην εχουμε εκτιμησει εμεις σωστα τις καταστασεις......
ουουου αντε ρε αμετοχε που θελεις να δωσεις και λεφτα για το γηπεδο δε φτανει που εφτιαξες ενα χαλια προπονητικο θελεις να μας μικρυνεις κι αλλο με γηπεδο μονο 30000,ουστ να φυγεται να πατε αλλου μονο με ψωμιαδη η στη χειροτερη με σκλαβενιτη ειμαστε ευχαριστημενοι τιποτα αλλο!!Α και που σαι μη δωσετε λεφτα για να ανανεωσουν οι αλλοι δυο, μας φορτωσατε το κωλ!@παιδο το σκοκο αλλα μεχρι εκει,δε θα μας φορτωσετε και τα αλλα τα παλτα. ουστ και παλι ουστ,Α και μη το ξεχασω ουστ!!!!
Mην ειμαστε αχαριστοι και Μελισανιδολατρεις... Ειναι γνωστό ότι όλα στην Ελλαδα γινονται σιγα σιγα. Την ποιο βρωμικα αθλητικα χωρα του κοσμου και μια χωρα που βρισκεται στις πρωτες θεσεις της διαθορας, παγκοσμιως... Οσοι δεν βαζουν το χερι στην τσεπη πολλα λενε... Εγω αυτο ξερω... Ο Νοτιας και ο Παππας, -σορυ κι ολας- δεν κανουν ουτε ξεπλυμα, ουτε λαθρομπορειο και ο νοων νοειτο. Γι αυτο και δεν ζουν στην Μπανανία, αλλα στην Αγγλία και στις ΗΠΑ. Οποιος θελει προεδρο τυπου Κοκκαλη, Μπεου,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ψωμιαδη ή ακόμα και φαντάσματα τύπου Μελισανιδη εχει διαλέξει λάθος ομάδα... Ολοι συμφωνουμε πάντως πως μετά τον Μπάρλο το χάος... Από εκει πρέπει να συνεχίσουμε.... Αν φτιαχτει και το γηπεδο, θα μπουν με χρυσα γραμματα στην ιστορία μας. Αν μεινουν στα λογια, μενει να δουμε γιαι έγινε αυτό. Καλή μας συνέχεια χωρις τσακωμους. Ολες οι γνωμες ειναι σεβαστες και πρεπει να ακουγονται. Αφηστε τους κοκκινοπρασινους με τα εκατομμυρια -μελοντικα- χρεη να αφριζουν απ το κόμπλεξ τους...
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!ΟΧΙ ΚΑΡΕΚΛΑ!ΣΤΟΝ μιχο ΚΑΤΙ ΒΑΡΥΤΕΡΟ. ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ "ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ - ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ" (ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΦΥΣΙΚΑ(ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΙΚΟΣ ΓΚΟΥΜΑΣ) ΩΣΤΟΣΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ Η ΤΙΜΗ.
Ρε Αδαμιδη σταματα να γραφεις τετοιου ειδους σχολια...Στο χω ξαναπει.Καρφωνεσαι αδελφε μου.... Με το συμπαθειο αλλα αυτα ειναι π@π@ριες...Το γηπεδο πρεπει να παρει το ονομα της γραμματεως που στην τελικη της κανανε και μειωση μισθου και ακουει και τον καθε παπαρα που παιρνει τηλεφωνο στα γραφεια.Ασε που φτιαχνει και ωραιο καφε...Τερμα...Παει και τελειωσε...Το γηπεδο θα ονομαστει "ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ - ΣΟΥΛΑ ΒΙΤΣΑ ΚΑΙ ΥΙΟΣ"!!!Το "υιος" το εβαλα γιατι ο γιος της ειναι ΑΕΚτζης απο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κουνια...Για να μη σου πω οτι τετοιο μεγαλο εργο θα επρεπε να εχει καποιο πιο ιστορικο ονομα...Πως θα σου φαινοταν το "ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ - ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΡΑΝΙΤΣΑΣ"??? Κανει πιο μπουγιο απ το Σουλα Βιτσα, αλλα το Βιτσα κανει περισσοτερο εφε!!!
einai polu kala ta deigmata tou staurou mexri stigmis file mou alla to gipedo PREPEI na onomastei Loukas Mparlos.
ΤΙ ΛΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;
kouna pou se kounage.
Εγω μέχρι στιγμής, υπο την προεδρία του Σταύρου, βλέπω ότι η ομάδα εκπροσωπείται με μεγάλη σοβαρότητα και με καλός εννοούμενο "τσαμπουκά".Ο Σταύρος μέχρι τώρα δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω προασπίζοντας τα συμφέροντα της ΑΕΚ. Για το γήπεδο ας περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις, θεωρώ ότι θα είναι γρήγορες και θετικές, γιατί ας μην ξεχνάμε ότι το θέμα "Ν. Φιλαδέλφεια" είχε θαφτεί για πολλά χρόνια και η τωρινή διοίκηση το επανέφερε σοβαρά. Δεν θέλουμε άλλα λαμόγια και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ άλλους "αλήτες" για παράγοντες (βλέπουμε την κατάντια του Ελληνικού ποδοσφαίρου γενικά μ' αυτούς) Να είμαστε περήφανοι γιατί για ακόμα μια φορά η ΑΕΚΑΡΑ δείχνει το δρόμο όχι με γελοίες κοκορομαχίες αλλά με έργα. ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ !!! Υ.Γ. Κρίμα που ΔΕΝ είχε Γαυρούλια χθές στο ΟΑΚΑ.....θα περνάγαμε πολύ πιο ωραία !
ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ 2 ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΕ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΣΚΟΚΟ ΕΝΑΣ ΤΖΕΜΠΟΥΡ ΕΝΑΣ ΝΤΙΟΠ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΒΓΟΥΝ ΟΠΩΣ Ο ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΟΗΘΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΑΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 11 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ
Εγω μέχρι στιγμής, υπο την προεδρία του Σταύρου, βλέπω ότι η ομάδα εκπροσωπείται με μεγάλη σοβαρότητα και με καλός εννοούμενο "τσαμπουκά".Ο Σταύρος μέχρι τώρα δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω προασπίζοντας τα συμφέροντα της ΑΕΚ. Για το γήπεδο ας περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις, θεωρώ ότι θα είναι γρήγορες και θετικές, γιατί ας μην ξεχνάμε ότι το θέμα "Ν. Φιλαδέλφεια" είχε θαφτεί για πολλά χρόνια και η τωρινή διοίκηση το επανέφερε σοβαρά. Δεν θέλουμε άλλα λαμόγια και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ άλλους "αλήτες" για παράγοντες (βλέπουμε την κατάντια του Ελληνικού ποδοσφαίρου γενικά μ' αυτούς) Να είμαστε περήφανοι γιατί για ακόμα μια φορά η ΑΕΚΑΡΑ δείχνει το δρόμο όχι με γελοίες κοκορομαχίες αλλά με έργα. ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ !!! Υ.Γ. Κρίμα που ΔΕΝ είχε Γαυρούλια χθές στο ΟΑΚΑ.....θα περνάγαμε πολύ πιο ωραία !
gipedo sti n.filadelfeia k mono min mas to xrewseis opws to proponitiko
Ανεξάρτητα απο τη χτεσινή νίκη νομιζω πως τελικά ο Αδαμίδης με την προσπάθεια που κάνει και που έχει ως αποτέλεσμα να περπατάει καλά η ομάδα διοικητικά είναι ο μόνος που μπορεί να ζεστάνει τον Παππα και τον Νοτια να τα χώσουν για μεταγραφές αφού βλέπουν οτι πλέον γίνεται σοβαρότερη δουλειά Γκέλες θα κάνουμε κι άλλες με αυτό το ρόστερ . Το θέμα είναι οι χρηματοδότες να σταματήσουν να αισθάνονται κορόιδα που τους τα μασάνε τα λαμόγια. Keep walking Adam.
δεν πειράζει βρε καλοσυνάτοι ευεργέτες χουβαρντάδες, δείτε την ομάδα ως επένδυση και βγάλτε και κέρδος, γιατί μέχρι τώρα μόνο με τα έργα πνοής ασχολείσται, τι είσται βρε; πνευμονολόγοι; κάτω τα χέρια ρε αρπακτικά απο την περιουσία της ΑΕΚ. προχθές κλείσατε τον σκόκο (κατι που φωνάζαμε πως θα γίνει πολοί απο εδω μέσα, με την λογική των μη μεταγραφών όμως), εχθές ήρθατε στο γήπεδο, η περίοδος των μεταγραφών είναι κοντά, κάντε τις απαιτούμενες κινήσεις που χρειάζεται η ομάδα για να γίνει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ανταγωνιστική κάτι που προσφέρει αγωνιστικό αλλά και οικονομικό κέρδος
Καλημέρα spear. Ανταποδίδοντας τα προχθεσινά σου χαιρετίσματα που τα είδα αργά για να απαντήσω, θα ήθελα να αφαιρέσω από το σχόλιο σου τη δεύτερη παράγραφο (μισό λεπτό, το κάνω τώρα - ΟΚ έγινε το delete). Τώρα που αφαίρεσα τη δεύτερη παράγραφο από το σχόλιο σου θα ήθελα να σου υπενθυμίσω ότι για το Σκόκο γράψανε μερικοί αυτό που έλεγες, όταν φάνηκε ότι ΜΠΟΡΕΙ και να γίνει η ανανέωση. Αλλιώς ένα χρόνο τώρα τον ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΥΛΗΣΕΙ εφτά φορές στον ΟΣΦΠ και δεκτατρείς στον ΠΑΟ. Ευτυχώς ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δεν έχουμε ακόμα. Φίλε μου θέλει θάρρος να αναγνωρίζουμε και τα καλά της διοίκησης. Εσύ που έχεις αρκετό (και το λέω πραγματικά), γιατί το σπαταλάς σε αφορισμούς που δεν βοηθούν το διάλογο; Εκτός αν επιθυμείς το διάλογο μόνο με αυτούς που ζητούν να ονομαστεί το γήπεδο "Στ.Αδαμίδης". Και για να μη ξεχνιόμαστε: "Κάθε ήττα του γαύρου είναι νίκη του πολιτισμού" (george b πρωτογράψας).
καλημέρα γιατρέ μου εκτός απο την προχθεσινή δεν μου απάντησες και σε αυτά που σου είχα γράψει για το προπονητικό (σου είχα ποστάρει και λίνγκ). για τον σκόκο εγω συγκεκριμένα (και μερικοί άλλοι φίλοι), θεωρούσαμε οτι είναι τελειωμένη υπόθεση με την έννοια οτι θα μείνει και θα πανυγηρίζουμε, χωρίς όμως να κάνουμε άλλες ουσιαστικές και αναγκ΄εες μεταγραφές, μάλιστα έχθές εσυ έγραψες οτι απο μόνη της αυτή η ανανέωση είναι μεταγραφή (μόνο που την έχουμε κάνει 4 φορές μέχρι τώρα, σου... ΣΥΝΕΧΕΙΑ θυμίζω 1 φορά τώρα, άλλη 1 φορά το καλοκλκαίρι, άλλη 1 φορά πέρυσι τον χειμώνα και 1 όταν τον αγοράσαμε, σε λίγο θα κάνουμε μεταγραφή μόνο τον σκόκο, αν δεν τον ζητήσει κανένας άλλος). εγω περιμένω απο την διοίκηση τώρα που έρχεται η μεταγραφική περίοδος να δείξει τις προθέσεις της, η ομάδα έχει ανάγκη απο άμεση ενίσχυση, απο μεγάλο αριθμό ποδοσφαιριστών και μάλιστα εντεκαδάτων, αν κάνει αυτό που οφείλει ως ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΕΚ, εγω σταματάω να γκρινιάζω. οι θέσεις που πονάει η ομάδα είναι συγκεκριμένες θα τις ποστάρω σε λίγο (σαν καλός μάνατζερ lol), και δεν μπορούν να καλυφθούν όλες τώρα, οπότε περιμένω να δω κάποιες κινήσεις ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΕΚ τώρα και τις υπόλοιπες το καλοκάιρι, αν γίνει αυτό θα με έχεις ως συμπαραστάρη της αποψής σου. αν όμως όχι; τι γίνεται; αν οχι φίλε μου, τότε θα φανεί το πραγματικό σχέδιο τους, (τώρα δεν το γνωρίζουμε ούτε εγω ούτε εσυ) και θα καταλάβουμε, όλοι ελπίζω, τηγν επιτακτική ανάγκη του να φύγουν άμεσα αυτοί οι άνθρωπο απο την ομάδα, τώρα που ακόμα η ΑΕΚ σαν ποδοσφαιρικό μέγεθος μπορεί να βγει απο το τέλμα μόνο καο μόνο με το ονομά της, γιατί οσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ συρικνώνετε η ομάδα και τόσο πιο πολύ θα δυσκολεύει η κατάσταση. αλλά όπως λένε και στο χωριό μου "κυριακή κοντή γιορτή" αυτό που έγραψε ο φίλος είναι και το μόνο που συμφωνώ απο όσα έχει γράψει
Αυτό για το προπονητικό δεν το θυμάμαι, ειλικρινά. Θυμάμαι μόνο το διάλογο σου με Θ.Μπάρδη. Τέλος πάντων η πραγματικότητα λέει ότι έχουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ένα προπονητικό που μας αξίζει, και όταν ολοκληρωθεί και η δεύτερη φάση του (ΣτΕ επιτρέποντος) θα είναι το ΣΤΟΛΙΔΙ της Ελλάδος. Αυτά είναι δεδομένα πράγματα και δεν έχουν να κάνουν με οικονομοτεχνικές μελέτες. Για το Σκόκο έχεις καταλάβει το πνεύμα μου και δεν χρειάζεται να το αναλύσω. Και μόνο ότι μπορούσε να πάει σε ΟΣΦΠ &... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΟ με προφανώς μεγαλύτερες αποδοχές και διαφαινόμενη φετινή είσοδο στο CH.L. δείχνει τους πετυχημένους χειρισμούς του Αδαμίδη. (10" του βάζω, το είχα υποσχεθεί). Η παρακάτω άποψη σου "αν οχι φίλε μου, τότε θα φανεί το πραγματικό σχέδιο τους, (τώρα δεν το γνωρίζουμε ούτε εγω ούτε εσυ)" έρχεται σε αντίφαση με άλλα σχόλια σου "περί αρπακτικών και λαμόγιων" τα οποία αντίθετα ΣΦΥΖΟΥΝ από τη ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΣΟΥ για τα "ανομολόγητα σχέδια τους". Εγώ προσωπικά αποδοκιμάζω τέτοιες απόψεις, και συγχώρα με αλλά αν συνεχίσουν να επαναλαμβάνονται με τόση ΕΥΚΟΛΙΑ από μέρους σου, τότε θα παραμείνουμε ΦΙΛΟΙ, αλλά από μακρυά και αγαπημένοι. Ζητάω τη κατανόηση σου.
για τον σκόκο (αν εξαιρέσεις τις φυλάδες) δεν του έγινε καθόλου πρόταση απο τους άλλους και ολο αυτό το σήριαλ ήταν για να πούμε 10 με τόνο στον αδαμίδη, σε κάτι που ήταν λυμένο απο αρχής, είναι το επικοινωνιακό του θέματος. τα δύσκολα θα είναι όταν θα έρθει (αν) πραγματική πρόταση, τότε θα μπουν σε δίλημα γιατί ακόμα δεν έχουν μπει. πιστεύω οτι αν έρθει πρόταση κοντά στο εκκατομύριο ( και να πληρώσει και τον λογαριασμό ρεύματος της ΠΑΕ lol), θα τον δώσουν με κλειστά μάτια. οσο για το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τελευταίο γιατρέ μου κάνω την εξίσωση με τα δεδομένα που μου δίνουν. τα δεδομένα πιστοποιούν αυτά που γράφω τόσο καιρό. περιμένω να δω τις κινήσεις τους τώρα που η ομάδα διανύει μια απο τις χειρότερες περιόδους στην ιστορία της. αν και είμαι σίγουρος για την εξέλιξη. θα φανεί αν είναι οι ¨μητέρες τερέζες" ,οι καλοί σαμαρείτες, οι ευεργέτες που πιστεύουν πολλοί (δεν καταλαβαίνω γιατί) ή τα λαμόγια που διώξαν τους υπόλοιπους μετόχους και μείναν αυτοί να "κονομήσουν" σε βάρος τηε ομάδας. μέση λύση περί εγκλωβισμών δεν υπάρχουν, οι "καθαροί πλήρωσαν αυτά που χρέωσαν και έφυγαν κύριοι, ας το κάνουν και αυτοί, γιατί δεν το κάνουν; πονάνε την ομάδα; σε πιο επίπεδο; το κατασκευαστικό; γιατί το άλλο το αγωνιστικό) δεν τους νοιάζει. και στην τελική ας δώσουν όραμα και δεν χρειάζεται να ξαναζητήσουν λεφτά απο εμάς, τρέχουμε απο μόνοι μας γιατί είμαστε αρρωστάκια (γειά σου νικόλα). τώρα για το φίλοι δεν υπάρχει θέμα΄, γιατί μεταξύ μας έχουμε σωστή συμπεριφορά, αλλά αν δεν βάλουν λεφτά θα ειμαστε απο μακρυά και αγαπημένοι γιατρέ μου, γιατί αυτό που μας ενώνει, αυτό που το αγαπάμε τόσο πολύ, σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει, οπότε θα απομακρυνθούμε εκ των πραγμάτων. σου αντιγράφω κάτι που έγραψα σε εναν φίλο πιο πάνω, φίλε μου τα ονόματα που γράφεις παραπάνω είναι απλοί ερασιτέχνες μπροστα στα λαμόγια που μας διοικούν, δεν σου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον τι κάνουν;, βάζουνε (αν και οτι) κάποια χρήματα για να συντηρούν ώστε να φυτοζωεί η ομάδα μέχρι να εκπληρώσουν το σχέδιο τους, που δεν είναι τίποτα
άλλο απο τα φιλέτα (προπονητικό και γήπεδο), στην πορεία βέβαια τα πράγματα είναι γνωστά, θα πρέπει η ομάδα να πληρώνει τα υπέρογκα ενοίκια και δάνεια, αλλά απο ποιά έσοδα όταν υπάρχει αγωνιστική απαξίωση; γιατί γιατρέ μου εκτός απο το προπονητικό στολίδι το γήπεδο στολίδι πρέπει να υπάρχει και η ομάδα στολίδι, ειδάλως δεν ταιριάζει το παζλ
Ενδιαφέρουσα η συζήτηση. Κρίμα να μην μπορώ από χτες να συμμετάσχω (βλάβη στο computer μου...). Είχα, βλέπετε, πολλές απορίες σε όσα κυρίως υποστηρίζει ο φίλος Spearfishing. α) Πώς μπορούν άραγε αυτοί που εσύ αποκαλείς λαμόγια να περιμένουν κέρδη από μια απαξιωμένη ομάδα; Είναι σαν να πουλάει κάποιος απορρυπαντικά που δεν καθαρίζουν. Ο καλός έμπορος δεν πρέπει να κάνει ελκυστικό το προϊόν από το οποίο αναμένει κέρδη; β) Έγραψες: Να φύγουν όσο είναι καιρός. Να συμφωνήσω. Αυτοί που θα τους... ΣΥΝΕΧΕΙΑ διαδεχθούν, για τους ίδιους λόγους δεν θα αποφασίσουν να ασχοληθούν με την ομάδα; Μήπως ψάχνουμε ψύλλους στ’ άχυρα; Δηλαδή, κάποιον που να έχει πολλά λεφτά, να είναι παθιασμένος ΑΕΚτζής και να θέλει να τα διαθέσει ΟΛΑ για την ομάδα της καρδιάς του. Μπορεί κάποτε να υπάρξει κάποιος τέτοιος εξωγήινος. Για την ώρα διακρίνεις εσύ κάτι σχετικό στον ορίζοντα; γ) Λίγο πριν υπογράψει ο Σκόκο διάβαζα εδώ μέσα (και μάλιστα από σοβαρούς συνομιλητές) δηλώσεις ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ, ότι ο παίχτης έχει ήδη υπογράψει αλλού και ότι το θέμα συντηρείται για να μας ρίχνει στάχτη στα μάτια. Αυτοί ήταν όργανα του Αδαμίδη; Δεν το αμφισβητώ, αλλά εσύ που το λες έχεις κάποια απόδειξη για να μας πείσεις; Αν ήταν, φίλε, να πιστεύουμε ασυζητητί όσα γράφονται εδώ μέσα, θα είχαμε ήδη τραβήξει για Δαφνί.... Βέβαια, θα περίμενα από τους καλούς φίλους που έγραφαν όσα έγραφαν να βγουν σαν άντρες και να εξηγηθούν. Ίσως το έκαναν και δεν το είδα. Αλλά σε βεβαιώ, ΠΟΤΕ δεν θα πιστέψω αποκλειστικές πληροφορίες που γράφονται στο στυλ: «Κάποιος πολύ γνωστός μου και πολύ κοντινός του τάδε....». Το κακό είναι ότι πολύ τις πιστεύουν και παρασύρονται. δ) Κατά τη γνώμη σου δεν πρέπει μια διοίκηση να ασχολείται με έργα υποδομής; Για σένα το μόνο που χρειαζόμαστε είναι κάποιες καλές για τα ελληνικά δεδομένα μεταγραφές, να κάνουμε μια καλή χρονιά, να προπονιόμαστε στους Θρακομακεδόνες και να πληρώνουμε ένα κάρο λεφτά στο ΟΑΚΑ; Παραπέρα φιλοδοξίες τίποτα; Αν ζηλεύουμε το ποδόσφαιρο άλλων χωρών, με μικρότερο ίσως πληθυσμό από την
Ελλάδα, πού λες να οφείλεται η επιτυχία τους; Συγνώμη, αλλά μήπως η πρόταση των λίγων καλών μεταγραφών και μόνο είναι λίγο αρπακολατζίδικη, και απόλυτη σύμφωνη με την ελληνική νοοτροπία; Πήγα για λίγο διάστημα έναν από τους γιους μου να προπονηθεί στις Ακαδημίες της ΑΕΚ. Συγκινητική η προσπάθεια του κ. Κόλα και των άλλων, αλλά, σε βεβαιώ, λίγη, πολύ λίγη. Θα πρέπει να να συμβούν απίστευτες συμπτώσεις για να βγει κάτι καλό από κει. Που συνήθως δεν βγαίνει.... ε) Μένω πολύ κοντά στη Ν. Φιλαδέλφεια, πηγαίνω εκεί στο γήπεδο εδώ και πολλές 10ετίες και έχω δεθεί κι εγώ συναισθηματικά με την περιοχη. Αλλά αν δεν γίνει γήπεδο στη Ν.Φ. θα πάψω να είμαι ΑΕΚτζής; Η απορία μου όμως είναι άλλη: Η τεράστια καμπάνια για γήπεδο στη Ν.Φ. έχει γίνει μόνο για συναισθηματικούς λόγους; Τα 18χρονα και 16 χρονα που σκίζονται να συνθηματολογούν (και μάλιστα από μακρινά μέρη της Ελλάδας) τι συναισθηματικό δεσμό μπορεί να έχουν με τη Ν.Φ.; Δεν έχω στοιχεία, αλλά όταν σε όλα βλέπουμε ύποπτες σκοπιμότητες γιατί να μη δούμε και σ’ αυτό; Αυτά για την ώρα και ελπίζω να προκάλεσα την προσοχή τόσο τη δική σου όσο και των υπόλοιπων αδερφών. Και να τονίσω κάτι ακόμα: Αυτά που γράφω δεν είναι αντιδικία. Είναι πρόταση δια διάλογο.
yalatzi22 καλημέρα φίλε μου. τα έχουμε ξανα πει και στο παρελθόν και πιστεψέμε πως νιώθω τιμή να "αντιδικώ" με φίλους όπως εσυ και ο γιατρός, γιατί ξέχωρα απο την διαφορετική μας άποψη, στόχος μας είναι ο διάλογος με θέμα το καλό της ομάδας και δεν μένουμε σε επίπεδο στείρων συνθημάτων και ειρωνικών σχολίων. παρότι εχθές σε διάφορα μου σχόλια εχω απαντήσει σε αυτά που αναφέρεις, θέλω να μου επιτρέψεις να το ξανακάνω. α) δεν μπορούν να έχουν κέρδη απο μια απαξιωμένη ομάδα, μπορούν να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ έχουν κέρδη όμως απο τα έργα υποδομής, με πολλούς και διάφορους τρόπους. αυτή την στιγμή λοιπόν προσπαθούν να κρατήσουν σε ενα χαμηλό επίπεδο τα έξοδα ώστε να μην τους μειωθούν πολύ τα κέρδη που θα έχουν στην πορεία απο τις κατασκευές, δεν τους ενδειαφέρει το προιόν που λες, ειδάλως θα το προωθούσαν. β) το να φύγουν το γράφω στην περίπτωση που συνεχίζουν αυτό το καταστροφικό τους εργό ( θα το διευκρινησω πιο κάτω), αν επενδύσουν, δεν νομίζω να υπάρχει σώφρων άνθρωπος που να θέλει την απομακρυνσή τους. αν όμως δεν το κάνουν τότε να φύγουν. για το ποιός να έρθει δεν το ξέρω, δεν εχω να προτείνω κάποιον, δεν θα σου θυμίσω τον ζαφειρόπουλο, αλλά θα σου πω οτι η ομάδα σαν μέγεθος ακόμα εχει την δυνατότητα να βγει απο το τέλμα, έχει τεράστιο όνομα (συρρικνώνεται όμως ραγδαία), εχει τεράστιο αριθμό οπαδών και εξακολουθεί παρόλα τα χρέη να είναι ακόμα μαγαζί γωνία ( ειδικά αν το γήπεδο δεν κατασκευαστεί απο τους νυν, θα είναι πολύ πιο εύκολο, γιατί το γήπεδο είναι δέλεαρ για οποιονδήποτε επενδυτή). γ) για τον σκόκο φίλε μου, εγω δεν είπα ποτέ οτι έχει υπογράψει πουθενά (ούτε στην ΑΕΚ), αυτό που έλεγα είναι οτι δεν θα φύγει τώρα και ολο αυτό το παιχνίδι που γίνεται είναι επικοινωνιακό, ώστε οχι μόνο να μην ξεσηκωθεί ο κόσμος που δεν θα γίνουν πάλι μεταγραφές, αλλά να πανηγυρίζει κιόλας που τον κρατήσαμε. βέβαια δεν είμαι μέντιουμ για να το φαντάζομαι αυτό, το είδα το καλοκαίρι , που έκαναν το ίδιο πράγμα δ) εδω είναι το ζουμί φίλε μου. φυσικά δεν απαγορεύεται σε μια διοίκηση να κοιτάει ΚΑΙ τα
έργα υποδομής, απεναντίας επιβάλεται να τα προωθούν κιόλας. πως όμως; απαξιώνοντας ολο το υπόλοιπο σύνολο; η ομάδα είναι ενα σύνολο επιμέρους λεπτομερειών, με βιτρίνα το αγωνιστικό τμήμα. πως είναι δυνατόν λοιπόν αυτοί να ενδιαφέρονται αποκλειστικά με τα έργα υποδομής και ολα τα άλλα να είναι παρατημένα; εγω δεν είπα αφήστε το γήπεδο και κάντε μεταγραφές, αυτό που λέω είναι: φτιάξτε το γήπεδο και κάντε και μεταγραφές, αλλιώς αφήστε να το κάνει κάποιος άλλος. και να σου φέρω ενα παράδειγμα πας σε ενα εστιατόριο και παραγγέλνεις φαγητό, σου φέρνουν μια ωραία μπριζόλα με γαρνιτούρα μαρούλι, λαχανικά, πατάτες και ρύζι. μετανιώνεις για την παραγγελία σου γιατί αποφάσισες πως θέλεις μακαρόνια. προσπαθείς λοιπόν να πλασάρεις το πιάτο σου στην παρέα σου, τι κάνεις λοιπόν; τους υμνείς το πιάτο σου, και τους τονίζεις το πόσο καλοψημένη είναι η μπριζόλα. αυτοί τι κάνουν τώρα; τρώνε την μπριζόλα και τις πατάτες, αφήνουν το μαρούλι και τα λαχανικά να μαραθούν, το ρύζι να παγώσει και πλασάρουν αυτό το πιάτο, ποιός θα το πάρει αυτό; κανένας φυσικά, οπότε εδω λεω ας το αφήσουν το πιάτο στο τραπέζι, έτσι όπως είναι λαχταριστό ακόμα, δεν θα χαθεί, μην ατο αφήνουν όμως να παγώνει κιάλλο. δ) και εγω στην νφ θέλω το γήπεδο, για πολλούς λόγους. βέβαια θέλω να αρμόζει στο μέγεθος της ομάδας και να είναι γύρω στις 40.000. οι πιτσιρικάδες φίλε μου που πιθανών να μην έχουν πάει ποτέ στο γκούμας, προφανώς έτσι τους κάνανε μάθημα να λένε, όταν φωνάζουν αυτό το σύνθημα στο γήπεδο τι θα γράφουν εδω μέσα; γήπεδο 25.000 γιατί η λάρισα έκανε γήπεδο 16000, είναι κριτήριο αυτή η άποψη; δεν θέλω να σε κουράσω άλλο, σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου.
Καλησπέρα, φίλε Spearfishing και πολύ σ’ ευχαριστώ για τον κόπο σου να μου εκθέσεις τόσο αναλυτικά τις σκέψεις σου. Το θέμα όμως είναι μεγάλο με πολλές φανερές και αφανείς όψεις, γι’ αυτό θα ζητήσω για λίγο ακόμα την υπομονή σου να δούμε κάποιες από αυτές τις πτυχές. α) Το 2004 η ομάδα είχε φτάσει σε πολύ επικίνδυνο σημείο και, όπως θυμάσαι, κανείς δεν ενδιαφερόταν γι’ αυτήν παρά το όνομά της και το... μαγαζί γωνία. Όλοι σφύριζαν αδιάφορα στην αγωνία μας. Προσωπικά, είχα στείλει επιστολή στον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τότε αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο και στον πατριάρχη Βαρθολομαίο, ζητώντας να αναλάβουν εκείνοι την ομάδα, αφενός λόγω ιστορίας και ιδέας και αφετέρου επειδή και οι δύο ήταν ομολογημένα Ενωσίτες. Δεν έχει σημασία η απάντησή τους. Πρόλαβε τότε ένας νεαρός που με αποκοτιά μπήκε μπροστά και συγκέντρωσε μια ομάδα ενωσιτών επιχειρηματιών που έσωσαν με διάφορους τρόπους την ομάδα από την καταρράκωσή της. Γνωστή η ιστορία και συγνώμην που την επαναλαμβάνω. Οι επιχειρηματίες όμως εκείνοι γιατί άραγε μπήκαν να βοηθἠσουν; Πού απέβλεπαν; Στα κέρδη από τα μελλοντικά έργα υποδομής; Ή αυτοί που απέμειναν τους έκαναν πέρα με πονηρό τρόπο για να καρπωθούν οι ίδιοι τα οφέλη; Γιατί τότε η πρεμούρα να πουληθεί η ομάδα ακόμα και στον Κοζώνη; β) Μια και μιλάμε με μεταφορές: Αν εγώ ή εσύ θέλαμε από αγάπη για την ομάδα να διαθέσουμε ένα μέρος από την περιουσία μας αλλά όχι ΟΛΗ την περιουσία μας, θα πρέπει να κατηγορηθούμε ότι δεν φροντίζουμε την ομάδα και ότι έχουμε ύποπτες προθέσεις; γ) Ο γαύρος (μακριά από μας) που διαθέτει σαφώς περισσότερο μπάτζετ, τι έχει καταφέρει; Μια ομάδα που για να πάρει πρωτάθλημα πρέπει να λαδωθεί η μισή Ελλάδα; Το ίδιο και ο δυστυχής ο βάζελος. Και ο μεν Κόκαλης την έκανε με το Καραϊσκάκη. Οι βάζελοι γιατί παιδεύονται με τον Βωβό και τους οικολόγους; Δηλαδή, ο Πατέρας και οι άλλοι καθώς και ο δικός μας Νοτιάς περιμένουν από την περιπέτεια ενός γηπέδου να βγάλουν λεφτά; Υπάρχει πιο επισφαλής τοποθέτηση των χρημάτων τους; Και καλά αυτοί: Ο Μαρινάκης σε τί αποβλέπει, αφού τα
πρόλαβε όλα ο Κόκαλης; Απορίες, φίλε, πολλές απορίες. Και τις ονομάζω απορίες, γιατί, πίστεψέ με, δεν έχω κανέναν τρόπο να μάθω την αλήθεια. Ο χώρος του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα είναι η πιο... κραυγαλέα(!) άγνωστη περιοχή φαυλότητας. δ) Ο Σκόκο: Πολλή ενέργεια έχει καταβληθεί, όπως το υπολογίζεις, για να μας κοροϊδέψουν. Ο Σκόκο και ο μάνατζέρ του στο παρελθόν έχουν κάνει κάποιες δηλώσεις. Βαλτοί ήταν κι αυτοί; Κι αν όλα έγιναν για να μας κλείσουν τα μάτια, σου θυμίζω ότι για ένα μεγάλη διάστημα εξαιτίας αυτής της ιστορίας, τόσο ο Σκόκο όσο και η διοίκηση μόνο μίσος εισέπρατταν από τους φιλάθλους. Λάθος χειρισμός ή ήταν απλώς μια δύσκολη υπόθεση; Όταν κάποτε ο Ντέμης έκανε την υπέρβαση με τον Σκόκο, τον Φερέρ, τον Ριβάλντο κλπ. όλοι έπεσαν να τον φάνε για κακοδιαχείριση. Τι θέλουμε τέλος πάντων; Άνοιγμα ή σφιχτή διαχείριση; Είναι κακοί παίχτες ο Σκόκο, ο Τζεμπούρ, ο Σάχα, ο Μπλάνκο, ο Δέλλας, ο Λύμπε ο Μάκος, ο Γκέντζογλου; Αν όλη η ιστορία γίνεται για δύο αμυντικούς και ένα χαφ, και αποφασιστεί να τους πάρουν, λύνονται όλα τα προβλήματα; Η κίνηση με τον προποινητή πού εντάσσεται; Για το τελευταίο, που νομίζω πως, δίκαια, είναι και το παράπονό σου, θα σου θυμίσω το εξής: Πότε είχε καλύτερους παίχτες η ΑΕΚ; Το 2004 που παραλίγο να πάρει πρωτάθλημα ή φέτος; Για κάνε τις συγκρίσεις... Μήπως κάτι άλλο φταίει που δεν βλέπουμε άσπρη μέρα; Πώς είναι δυνατόν παίχτες σαν τον Μάκο, ακόμα και τον Γιάχιτς, να είναι οι περσινοί αποδιοπομπαίοι και φέτος να βγαίνουν MVP; Σταματάω πριν ακούσω διαμαρτυρίες. Και πάλι ευχαριστώ οποιονδήποτε διαθέσει χρόνο για να το διαβάσει. Ιδίως εσένα φίλε Spear, που μου δίνεις την ευκαιρία για πολιτισμένο διάλογο.
φίλε μου με συγκίνησε ιδιαίτερα αυτό που έκανες με την επιστολή, είναι κάτι που δείχνει την αγάπη σου για την ομάδα, αλλά και την απόγνωση που σε είχε φέρει η όλη κατάσταση, για αυτό προφανώς "φοβάσαι" το αύριο στην περίπτωση που φύγουν οι νυν μέτοχοι. δεν βρέθηκαν δηλαδή άνθρωποι να αναλάβουν τις τύχες τις ομάδας; και αυτοί τι ήταν; έπρεπε να μείνουμε στον μάκαρο δηλαδή; πίστευε ή ήξερε κανένας πως θα μαζευτεί μια 10μελής ομάδα για να αναλάβει την ομάδα; οχι και όμως βρέθηκαν,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ όπως βρέθηκε και στον ολυμπιακό φέτος το καλοκαίρι. είναι τεράστια αυτά τα μεγέθη για να μείνουν μόνα του, (μόνο να χαρείς μην μου γράψεις και εσυ για το μπάσκετ) πάμε τώρα και στην "σωτήρια" ομάδα του 04. παίρνουμε σαν δεδομένο την καθολική στήριξη την οποία είχαν. αυτή η ομάδα αποτελούταν απο 10 επιχειρηματίες (ήταν πολοί περισσότεροι, αλλά δεν "μπήκαν ολοι για διαφόρους λόγους"), απο την στιγμή λοιπόν που υπάρχει μια ομάδα 10 ατόμων σε μια επιχείρηση, επιχειρηματιών, εφοπλιστών (αν ήταν ιερείς θα υπήρχε άλλη προσέγγιση), καταλαβαίνεις οτι δεν είναι δεδομένο οτι έχουν ολοι τις καλύτερες των προθέσεων. μερικοί ( κανελόπουλος κούλης κλπ) μπήκαν για να γεμίσουν τον ελεύθερο χρόνο τους, (οποια βλέψη και να είχαν, ήταν μικρό το ποσοστό τους για να επιβληθούν). άλλοι ( γκούμας - χατζηιωάννου) μπήκαν για να βοηθήσουν ( αυτό φάνηκε και απο τον τρόπο που έφυγαν) άλλοι ( αθηνής) μπήκαν για να κερδίσουν και μόλις κόπηκε η "επιδότηση" φύγαν άμεσα ( ειδικά αυτός πρέπει να ήταν πορωμένος ΑΕΚτζής) για τον ντέμη δεν το συζητάω, θεωρώ οτι εγκλωβίστηκε μέσα στις διαφορετικές ορέξεις των μετόχων, γιατί οσο πρόεδρος και να είσαι, αν δεν "πέφτει χρήμα" προκοπή δεν γίνεται. και μένουν οι νυν, για τους οποίους ισχύουν (κατά την ταπεινή μου άποψη) αυτά που έχω γράψει. φίλε μου yalatzi22, εγω "ξενέρωσα" απο την 2η χρονιά, τότε που δεν μπορούσαν ( αυτοί που μπορούσαν αν ήθελαν να αγοράσουν 10 ολυμπιακούς) να κρατήσουν τον ασουνσάο, όταν με παράπονο ο φερέρ έλεγε οτι ήθελε αφάνταστα εναν παίχτη της λιλ (κειτά), αλλά
δεν μπορεί να τον αποκτήσει. φάνηκε οτι η ομάδα είχε έλλειψη επικοινωνίας ( δεν είχαν κοινό στόχο προφανώς), για αυτό και διάλυσε. τώρα μένει να δούμε αν καθάρισε το τοπίο ή αν έμεινε μόνο η βρώμα. πως μπορεί να είσαι ΑΕΚτζής φίλε μου και να μην ντρέπεσαι με όλες αυτές τις ταπεινώσεις που δέχετε η ομάδα; και κάτι άλλο που μπορεί να σου έχει διαφύγει φίλε μου. αυτά τα 6 χρόνια έχουμε μικρύνει πάρα πολύ αγωνιστικά, ούτε κύπελο δεν μπόρεσαν να πάρουνε, και το χειρότερο δεν είναι αυτό, το χειρότερο είναι το οτι απο την 2η θέση δυναμικότητας στους ομίλους του τσ.λ. (του μάκαρου), αν συνεχιστούν και άλλο αυτά τα αποτελέσματα θα παίζουμε προκριματικά για (3ο) για το ουέφα, απομακρυνόμενοι ολο και πιο πολύ απο τα έσοδα του τσ. λ. στον οποίο δεν μπορούμε να μπούμε ως 2οι λογω προκριματικών. και η συρίκνωση συνεχίζετε, πως θα βρεί λοιπόν η ομάδα τα χρήματα των δανείων και των ενοικίων, όταν μειώνονται τόσο πολύ τα έσοδα (που παρά τα χρέη του 04, υπήρχε η δυνατότητα εσόδων); και θα ξαναγράψω κάτι: όταν ενας βάτραχος μπει σε ζεματιστό λάδι, θα καταλάβει την διαφορά θερμοκρασίας και θα σωθεί πηδώντας εξω απο το τηγάνι. όταν όμως τον βάλεις σε κρύο νερό και "ανάψεις το μάτι" και η θερμοκρασία ανεβαίνει σιγά - σιγά, τότε ο βάτραχος δεν θα καταλάβει την διαφορά και θα βράσει. αυτό ζούμε και εμείς τώρα φίλε μου, ευγνώμωνες στους νυν που υπάρχουν, αποκτήσαμε νοοτροπία πανιωνίου (οχι εσυ ή ο γιατρός, αλλάπερισσότερο τα νεα παιδιά), και θα μικρύνουμε χωρίς να το καταλάβουμε. ελπίζω να μην σε κούρασα φίλε μου.
Πολυ εξυπνη η κινηση του Αδαμιδη και των μετοχων να κρατανε "ζεστο" το θεμα του γηπεδου.Κατ αυτο τον τροπο κουνανε το "δολωμα" αριστερα και δεξια,εχοντας καταλαβει οτι μονο ετσι θα ψηθουν ορισμενοι,ειτε για να βοηθησουν,ειτε για να αγορασουν.Πραγματικα πολυ εξυπνη και σωστη κινηση...
φτιαξτε παιδιοα γηπεδο στα φιλαδελφεια και θα το εχουμε εμεις γεματο καθε κυριακη με διαρκειας. Ουτε στους διαδρομους δεν θα χωραει να κατσεις
Απο το gavros.gr : "Ακόμα και απ' όσα συνέβησαν στα δημοσιογραφικά θεωρεία του ΟΑΚΑ έχουν παράπονα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένοι εκπρόσωποι του γραφείου τύπου καταγγέλουν τη συμπεριφορά του δημοσιογράφου Κώστα Κετσετζόγλου, ο οποίος σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν σηκώθηκε να πανηγυρίσει έξαλλα το γκολ της ΑΕΚ και παίρνοντας μια καρέκλα την πέταξε στον αέρα και κινδύνεψε σοβαρά η μεταφράστρια του Ολυμπιακού Μαρίνα Τσαλή. Η καρέκλα έπεσε στα πόδια της και για λίγα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εκατοστά δεν τη χτύπησε..." Κωστή ισχύουν αυτά ? Αν ισχύουν αλλη φορά να σημαδεύεις καλύτερα ! Απο που κι ως που τη μεταφραστρια ρε ? Χαθηκε ο κόσμος να πετυχεις κανένα Μίχο ? ps.Ωραίο το γκάλοπ
ELLA RE NOTIA TRELANE MAS KANE MAS KAI GIPEDO DUDE AND WE ARE GOING TO FLIP OUR LIDS FOR YOU !!!!!! DO IT SHUT SOME MOUTHS AROUND HERE I KNEW YOU'RE A GENTLEMAN AND A SCHOLAR !!!!!!
LOGIA LOGIA LOGIA...!!!
Στο αγωνιστικο κομματι , αν θελουμε να κοιταξουμε την επομενη μερα θα πρεπει να καταλαβουμε οτι ετσι ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ .Θελουμε βελτιωση , σε ολους του τομεις για να ξαναγινουμε πανισχυροι οπως στο παρελθον . Ενταξει ξερω οτι χαρηκαμε , πανηγυρισαμε αλλα βλεπω οτι με κανεναν αντιπαλο δεν θα εχουμε ευκολο εργο . Πρεπει να μας προβληματιζουν καποιοι παιχτες φετος στην ομαδα , οι οποιοι ειναι επιτακτικο να φυγουν απ την ομαδα το χειμωνα (Πατσα , Νταντομο , Γκερειρο , Αραουχο ) οπως και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ να γινει γενικο ξεσκαρταρισμα σε ολους τους τομεις ειτε στο γηπεδικο ειτε σα οικονομικα ειτε επικοινωνιακα . ΜΠΟΡΟΥΜΕ να γινουμε καλυτεροι και πιστευω πως θα το κανουμε , αν οχι φετος τουλαχιστον το καλοκαιρι να προετοιμαστουμε ωστε να μη χαθει αλλη μια χρονια
ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΚΑΠΝΟΓΟΝΟ ΗΤΑΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΟΦ ΣΑΙΝΤ ΑΚΥΡΩΣΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ. ΑΙΣΧΟΣ ΑΕΚ-ΕΝΣΤΑΣΙΟΛΟΓΟΙ 1-0.
Κύριε Νοτιά η ανάγκη μας να ξαναδούμε την ΑΕΚ όπως παλιά είναι πολύ μεγάλη και δυστυχώς δεν ζούμε χίλια χρόνια. Δώστε μας το έναυσμα και θα την πάμε μόνοι μας ψηλά. Δεν χρειάζονται σπατάλες, παρά μια στοιχιώδη επένδυση σε έμψυχο υλικό. Κα@@@στε μας επιτέλους κύριε Νοτιά και αφήστε τα χαλινάρια για να δείτε την δυναμική του θηρίου που διοικέιτε.
θελω να πιστευω θετικα.....αλλα με την οικονομικη κριση σε ολους τους τομεις πιστευετε οτι ειναι εποχη για γηπεδο???αν δεν δω μπουλτοζα δεν πιστευω τιποτα....sorrry κι ολας.....
«Αγαπητοί παίχτες της μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδας, σας γράφω αυτήν την επιστολή με σκοπό να σας μεταδώσω τα συναισθήματα των περισσοτέρων οπαδών της Α.Ε.Κ για την κατάσταση που επικρατεί στο αγωνιστικό κομμάτι εδώ και καιρό. Το πρώτο πράγμα που θέλω να ξέρετε είναι ότι για τους περισσότερους από εμάς η αγωνιστική σας αξία ξέρουμε ότι δεν είναι αυτή που βλέπουμε τουλάχιστον στα εκτός έδρας παιχνίδια. Θεωρούμε ότι το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας είναι η αυτοπεποίθηση που... ΣΥΝΕΧΕΙΑ έχει ο καθένας παίχτης ξεχωριστά και όλοι μαζί. Πρέπει λοιπόν να καταλάβετε ότι για εμάς είστε οι καλύτεροι παίχτες του κόσμου ανεξαρτήτως το πόσα λεφτά παίρνει ο καθένας και το τι δείχνει στον αγωνιστικό χώρο, και μόνο που φοράτε την φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος, για μας που οι παππούδες μας εκδιωχθήκαν και πέθαναν για να μην αλλάξουν πίστη και κατάφεραν αυτήν την φλόγα να την μεταδώσουν μέσα από ένα αθλητικό σωματείο, σημαίνει πολλά. Πρέπει επίσης να καταλάβετε ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα στο πρωτάθλημα και προς θεού μην το παρατήσετε, ξέρετε ότι μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το πρόγραμμα γίνεται πιο βατό, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βλέπετε όλα τα ματς ξεχωριστά σαν να είναι κάτι πιο σπουδαίο από ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι σαν να σας βλέπουν και κάποιοι από ψηλά που και μόνο που υπάρχετε και υπηρετείτε την Α.Ε.Κ δακρύζουν από χαρά. Επίσης ήθελα να σας τονίσω ότι εκτός του πρωταθλήματος ,που μπορεί να είναι και το ποιο βρόμικο πρωτάθλημα του κόσμου, υπάρχουν άλλοι δυο στόχοι που μπορούν να επιτευχθούν με την βοήθεια όλων σας, οι οποίοι δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητη στα μάτια μας και μιλάω για το κύπελλο και για την διάκριση στην Ευρώπη.Οι ευκαιρία που σας δίνεται να γράψετε τα ονόματα σας με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου είναι μοναδική, απλά πρέπει να το πιστέψετε. ΑΥΤΟ Ο ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ?? Η ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΕΝΙΩΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ
ΦΙΛΑΘΛΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ!!!
Ας ειναι και μικροτερο απο 28000 αρκει να γινει.Ειδατε το γηπεδο της Λαρισας;16000 ειναι αλλα ειναι εδρα.Πολυ κοντα ο κοσμος σουιτες εστιατορια και αλλα ομορφα πραγματα.Λοιπον γηπεδο 26000 με 29000 χωρις πολλες παρανομιες και σε 1 χρονο μεσα.και φυγαμε για πρωταθλημα.
oi proteraiothtes einai ws exhs......1. ftiaxnoume synthhkes na meinai o theos ximeneth gia panta sthn aek!!!!tetoious ANTHRWPOUS THELOUME STHN AEK!!!ME TETOIO HTHOS!!!!!KAI AS EINAI O XEIROTEROS PROPONHTHS TOU KOSMOU..(POU EFTYXWS KATHE ALLO APO AYTO EINAI) 2. GHPEDO ....XTES!!!!!
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΩΡΙΖΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΨΑΞΕΙ ΠΟΤΕ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΟΥΡΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ (ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΣΕ 50-60 ΧΡΟΝΙΑ) ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΓΗΠΕΔΟ... ''ΚΥΡΙΟΙ'' ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ...ΤΑ ΕΞΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ Ή ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΛΕΦΤΑ 60-70% ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!!!!!!! ΠΟΥ;;;; ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ..... ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΛΠ ΚΛΠ... ΟΣΟΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ....ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ................
σημαντικο το μηνυμα σου φιλε να μαθαινουν μερικοι μερικοι..αυτο ειναι το συστημα που επιβαλλει δωρα μονο στον μαγκα πειραιωτη και τουμπεκα απ τους γυρω εδω το ΣΤΕ βρηκε προβλημα και στο προπονητικο και την ιδια στιγμη εκει κοντα στην περιοχη γλυκα νερα χτιζονται σπιτια μεσα σε δασωδη εκταση και σφυριζει αδιαφορα!
Γήπεδο αντάξιο της ιστορίας και του μεγέθους της ΑΕΚ που θα βοηθήσει στην οικονομική της αυτοδυναμία και ας γίνει ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ. ΥΓ. Οσο γιά τον κ. Νοτιά, δεν μας είπε το ενοίκιο που θα μας χρεώνει
Συγγνώμη αν προσβλήθηκαν κάποια από τα κορίτσια μας (αγνοήσετε πλιζ) .Αλλά η γαυριλα ήταν και θα είναι μια μικρή απόλαυση. Στιγμιαία εκτόνωση ηταν άλλωστε γιατί έχουμε και δεύτερο γύρο και εκεί πλέον θα ακούμε και τις φωνούλες τους (όχι όπως χθες στα μουγκά, μόνο μια ακούστηκε από κάμερα και αυτή στο τέλος γιατί είχε φτάσει λέει βαθιά (στην αμυνα) και υπήρξε εκδορά )
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ!!
το ευκολο ειναι η χρηματοδοτηση..απο που βγαζει αυτο το συμπερασμα τι στιγμη που χρωσταμε ακομα στραγαλια ειναι τα λεφτα για το γηπεδικο? παλι ο κοσμος θα βγαλει το φιδι απ την τρυπα? εχει και παραπονο?6 χρονια τι εκανε ο κοσμος? το φθηνοτερο εισητηριο για το φετινο εκτρωμα της ομαδας μας -με ελαχιστες εξαιρεσεις αρη παο οσφπ..-κοστιζει 20 εδω δεν ειναι αμερικα ειναι ελλαδα με την χειροτερη κριση μετα τον πολεμο δεν ειναι ο κοσμος της ΑΕΚ μοναδες χρηματιστηριου limit up limit down για το ποσο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κοσμο εχει.. 17χρονια χωρις τιτλο και καναμε ρεκορ διαρκειας αν αυτο λεει κατι που προφανως το ξεχναει ο κος νοτιας..αυτο το ΣΤΕ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ -ΚΑΙ-ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ? ? η μοναδικη λυση για να ξυπναει τον νοτια ειναι ο παππας αν καταλαβει και αυτος που βρισκεται θα κανει παππαδες αλλιως θα βρισκομαστε στον πατο οπως τωρα..
ΑΕΚ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΗΠΕΔΟ 45.000 ΘΕΣΕΙΣ
ΤΩΡΑ 1000 ευρώ από κάθε ΑΕΚαρα προκαταβολή για δικαίωμα προτίμησης - αγορας σε οποία θύρα το 1 έτος εισιτηρίου διαρκείας 25.000 ΜΙΝ Χ 1000 ΕΥΡΩ = 25 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΜΕΤΡΗΤΑ παω για μπανιο αρχιζει και βρωμαει η γαυρηλα που εχω χαμηλα.
ΟΟΟΟΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΣΤΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΗΠΕΔΟ ΑΕΚ ΟΟΟΟΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΣΤΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΗΠΕΔΟ ΑΕΚ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ
μπα, πλύσου και σαπουνίσου καλύτερα... που νομίζεις ότι έγραψες και καμιά εξυπνάδα...