Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κίνα: Αποκλεισμός δύο ομάδων από το πρωτάθλημα μπάσκετ για στημένους αγώνες

Αποβλήθηκαν δύο σύλλογοι στο Πρωτάθλημα της Κίνας


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Δύο κινεζικοί σύλλογοι μπάσκετ, συμπεριλαμβανομένης της Σαγκάης, πρώην ομάδας του άλλοτε αστέρα του NBA, Γιάο Μινγκ, ο οποίος είναι τώρα πρόεδρος της ομοσπονδίας (CBA), αποκλείστηκαν από το πρωτάθλημα λόγω κατηγοριών για στημένους αγώνες, όπως ανακοίνωσε σήμερα (17/4) η λίγκα. Αυτή η απόφαση ακολουθεί μια έρευνα που ξεκίνησε μετά τον αγώνα της Παρασκευής μεταξύ των Γιανγκσού Ντράγκονς και των Σαρκς της Σαγκάης, οι οποίοι «άρπαξαν» τη νίκη στο τέλος, εξασφαλίζοντας έτσι την πρόκρισή τους στα προημιτελικά.

«Διαπιστώθηκε» ότι οι κατηγορίες περί «παθητικότητας» κατά της ηττημένης ομάδας ήταν «σύμφωνες με την πραγματικότητα», ανέφερε σήμερα (17/4) η ομοσπονδία. «Η συμπεριφορά των δύο ομάδων συνιστά σοβαρή παραβίαση του αθλητισμού», κατήγγειλε η CBA, η οποία ανακοίνωσε αρκετές κυρώσεις που στοχεύουν τους συλλόγους.


Οι ομάδες θα αποκλειστούν από το πρωτάθλημα για το υπόλοιπο της σεζόν 2022-2023, η κατάταξή τους θα ακυρωθεί και δεν θα δοθούν σε καμία από τις δύο τους τα 5 εκατομμύρια γιουάν (660.000 ευρώ) που καταβάλλουν οι αθλητικές αρχές.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ