Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Οι πρώτες δηλώσεις της Εύας Καϊλή μετά την αποφυλάκισή της (VIDEO)

Βγήκε από την φυλακή λίγο πριν τις 12


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η Εύα Καϊλή αποφυλακίστηκε νωρίτερα σήμερα (14/4) από τις φυλακές του Χάρε και βρίσκεται πλέον στο σπίτι της.

Η κ. Καϊλή έφυγε από τις φυλακές του Χάρεν, στο Βέλγιο, όπου βρισκόταν προφυλακισμένη για 4 μήνες, συνοδευόμενη από τον συνήγορο της Μιχάλη Δημητρακόπουλο.  Η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου έφτασε στο σπίτι της με ιδιωτικό αυτοκίνητο, συνοδευόμενη από τον πατέρα της και τον δικηγόρο της Μ. Δημητρακόπουλο.

Οι δημοσιογράφοι την περιμέναν έξω από το σπίτι της για το πρώτο πλάνο αλλά και μια δήλωσή της.

«Σας ευχαριστώ πολύ. Με περιμένει η κόρη μου. Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα που θα είμαι ξανά κοντά της. Ο αγώνας συνεχίζεται με αποφασιστικότητα από τους δικηγόρους μου», είπε χαμογελαστή.

Η πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής θα μείνει στο ίδιο σπίτι με την κόρη της, στις Βρυξέλλες, ενώ θα μπορεί να έχει μόνο τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τζιόρτζι, με τις κλήσεις τους να καταγράφονται. Σύμφωνα με την απόφαση αποφυλάκισης του, ο σύντροφος της έχει πλέον διαφορετική διεύθυνση από το σπίτι που έμεναν μαζί. Είναι, συνεπώς, υποχρεωμένος, να μένει αλλού.

Οι περιοριστικοί όροι

Το βραχιολάκι θα ενεργοποιηθεί την ώρα που η Εύα Καϊλή επιστρέψει στο σπίτι της στις Βρυξέλλες. Η πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής θα πρέπει να δώσει στις Αρχές το κινητό που θα χρησιμοποιεί και να είναι προσβάσιμη σε αυτό ανά πάσα ώρα. Επίσης, δεν πρέπει να πειράξει το μηχάνημα του hardware και, τέλος, πρέπει να σεβαστεί τις οδηγίες οι οποίες όμως μένει να προσδιοριστούν, σύμφωνα με το Mega.

Η Εύα Καϊλή θα μπορεί να μετακινείται βάσει νόμου για να πάει δικαστήριο, για επείγοντα ιατρικά θέματα και ανωτέρα βία μετά από άδεια του εισαγγελέα. Το εάν θα μπορεί να δει όποιον θέλει σπίτι της, να έχει κινητό ή ίντερνετ εξαρτάται από την απόφαση των βελγικών δικαστικών αρχών που φαίνεται ότι δεν έχει κοινοποιηθεί ακόμη.

Επιπλέον, έχει απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και της έχουν κρατήσει το διαβατήριο. Επίσης, δεν μπορεί να έρθει σε επαφή με όσους εμπλέκονται στο σκάνδαλο.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ