Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μίλερ: Είναι δύσκολο να σηκώσουμε κεφάλι

Ο φορ της Μπάγερν μίλησε για την ήττα, 3-0, από τη Μάντσεστερ Σίτι

Στον πρώτο προημιτελικό Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπάγερν Μονάχου έχασε 3-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι, στο ETIHAD, με τον Τόμας Μίλερ να αναγνωρίζει πως οι πρωταθλητές Γερμανίας βρίσκονται σε δύσκολη θέση, αλλά, να προσθέτει ότι όλα είναι πιθανά, ενόψει της ρεβάνς στο Μόναχο.

Μετά το παιχνίδι, ο διεθνής επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου δήλωσε: "Δεν είμαστε σε καλή θέση αυτή τη στιγμή. Είναι δύσκολο να σηκώσουμε κεφάλι. Τώρα πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς με την Χόφενχαϊμ και μετά να προετοιμαστούμε για τη ρεβάνς (με τη Σίτι). Όλα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ