Αποστολή στο Ζέεφελντ: ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ
Μόλις οκτώ παίκτες και οι τέσσερις τερματοφύλακες προπονήθηκαν κανονικά σήμερα (28/7) το απόγευμα. Οι Σάχα, Λούκατς, Αραμπατζής και Μοσχονάς ακολούθησαν το δικό τους πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Σλόμπονταν Σούιτσα, ενώ ανά δύο τους φώναζε ο Μπάγεβιτς και τους έριχνε στις ασκήσεις των παικτών. Οι Μπλάνκο, Σκόκο, Τζιμπούρ, Παυλής. Ταχτσίδης, Ρίκκα, Ντιούφ και Χετεμάι δούλεψαν στα τελειώματα των φάσεων. Και μπορεί να ήταν λίγοι σε αριθμό οι παίκτες όμως η προπόνηση είχε ένταση.
Για αρχή ο προπονητής επέλεξε μία άσκηση που ο αρχικός της σκοπός ήταν οι ποδοσφαιριστές να «σπάνε» το τεχνητό οφ σάιντ.
Χρέη αμυντικών εκτελούσαν οι συνεργάτες του Μπάγεβιτς και η κεντρική ιδέα του προγράμματος ήταν να περνά η μπάλα στα πλάγια, ο παίκτης της γραμμής να «νικά» το τεχνητό οφ σάιντ και εν συνεχεία να τρέχει μπροστά, να βγάζει παράλληλη μπαλιά και ο επερχόμενος επιθετικός να... εκτελεί.
Στη συνέχεια ο Μπάγεβιτς δούλεψε με κάθε παίκτη ξεχωριστά. Η εικόνα της άσκηση ήθελε έναν ποδοσφαιριστή να βρίσκεται με πλάτη στο τέρμα, ο Γεωργαμλής να τον έχει από κοντά κάνοντας τη... ζωή του δύσκολη, ενώ ο προπονητής πετούσε τη μπάλα και ζητούσε από τον επιθετικό να αντιδρά ταχύτατα, να ξεμαρκάρεται και να σουτάρει αμέσως.
Η τελευταία άσκηση είχε περίπου τον ίδιο χαρακτήρα. Ο Μπάγεβιτς ύψωνε τη μπάλα και πριν σκάσει στο έδαφος οι ποδοσφαιριστές καλούνταν να επιχειρούν εναέρια σουτ και στην συνέχεια κεφάλιες. Γκολ δηλαδή με κάθε τρόπο ζητούσε ο προπονητής.Ο Μπάγεβιτς είχε πολλά κέφια, ζήταγε από τους παίκτες την καλύτερη δυνατή εκτέλεση και οι παίκτες αν και στην αρχή δεν είχαν... τρελή διάθεση στην συνέχεια και στο τέλος διασκέδασαν πολύ και μάλιστα έβαλε τις φωνές σε Σκόκο και Ρίκα επειδή συνέχιζαν και μετά το... τέλος.
@ Την ίδια ώρα μια άλλη ομάδα παικτών απολάμβανε τον καφέ της σε Ιταλικό μπαρ-ρέστοραν.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
