Στα νιάτα του, όταν αγωνιζόταν με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ο Ζεράρ Πικέ φρόντισε να απολαμβάνει τη νυχτερινή ζωή και να ξενυχτάει, όπως ο ίδιος παραδέχτηκε, χρόνια αργότερα.
Έχοντας, πλέον, αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ο Ισπανός παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός είπε πως "ήμουν 22 ετών και έβγαινα έξω περισσότερο και από τον... ήλιο. Δεν έβγαινα όμως ποτέ την παραμονή ενός αγώνα".
Ο Πικέ μίλησε και για την απόπειρα του Κάρλες Πουγιόλ να ξενυχτήσει: "Ο Πουγιόλ ήταν στην ομάδα 11 χρόνια και δεν έβγαινεποτέ. Όταν βγήκε για 2-3 φορές, κυκλοφόρησε η είδηση πως βγήκε έξω και έκτοτε δεν το τόλμησε ξανά".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

