Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Premier League: Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι για το Hall of Fame

Ανάμεσα τους και ο Γιάγια Τουρέ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Γιάγια Τουρέ, ο οποίος αγωνίστηκε στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2005-2006 και επέστρεψε το 2018, πριν «μετακομίσει» στην Κίνα, είναι μεταξύ των 15 υποψηφίων για να μπουν στο Hall of Fame, που ανακοίνωσε σήμερα (30/3)η Premier League. 

Η πλήρης λίστα αποτελείται από τους: Τόνι Άνταμς, Σολ Κάμπελ , Μάικλ Κάρικ , Πετρ Τσεχ, Άντριου Κόουλ, Άσλεϊ Κόουλ, Ζερμέν Ντεφόε , Λες Φέρντιναντ, Ρίο Φέρντιναντ, Ρόμπι Φάουλερ , Γκάρι Νέβιλ, Μάικλ Όουεν, Τζον Τέρι, Γιάγια Τουρέ και Νεμάγια Βίντιτς.

Για την επιλογή αυτών των υποψηφίων, έχουν ληφθεί υπόψη τα επιτεύγματα στην καριέρα τους τόσο σε ατομικό όσο και ομαδικό επίπεδο, καθώς και παιχνίδια, γκολ, ασίστ στην Premier League.

Οι φίλαθλοι μπορούν να ψηφίσουν τον εκλεκτό τους μέσω του διαδικτύου. Η ψηφοφορία θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 10 Απριλίου και οι τρεις που θα επιλεγούν θα ανακοινωθούν στις 3 Μαΐου.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ