Επιτέλους τέλος: Ο Νάτσο Σκόκο ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ ως το 2013! Η Ένωση κατάφερε και κράτησε στο ρόστερ της τον ποιοτικότερο παίκτη της Σούπερ Λιγκα, αφήνοντας με την... όρεξη Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που έβλεπαν σαν... γλυκό τον αργεντινό παικταρά, επιδιώκοντας να τον αποκτήσουν. Η ΠΑΕ ΑΕΚ μάλιστα ανακοίνωσε και μέσω του επίσημου site της τη συγκεκριμένη επιτυχία: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου για την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ignacio Martin Scocco έως τον Ιούνιο του 2013», ήταν η λιτή ανακοίνωση. Υπάρχει ωστόσο μεγάλο παρασκήνιο σε αυτή την υπόθεση.
Χθες βράδυ (όπως σας είχε αποκαλύψει το aek365.gr) οι δύο πλευρές ήταν κοντά σε συμφωνία. Είχε προηγηθεί μία σημαντική επικοινωνία όπου έδειξε το δρόμο της οριστικής συμφωνίας. Τελικά ΑΕΚ και Σκόκο έδωσαν τα χέρια σήμερα το μεσημέρι, ενώ όλο το πρωί (όπως σας είχε ενημερώσει επίσης το aek365.gr) υπήρχαν επαφές. Από την ΑΕΚ είχαν ενημερωθεί για εμπλοκή και του Παναθηναϊκού αλλά και του Ολυμπιακού στην υπόθεση. Προσπάθησαν με τον... τρόπο τους να πείσουν τους μάνατζερ του Αργεντινού ότι στην Παιανία και στον Πειραιά θα βρει ο Σκόκο όσα (θεωρούν πως) δεν ζει στην ΑΕΚ.
Μάλιστα οι δύο «αιώνιοι» προσέφεραν και παραπάνω χρήματα προκειμένου να δουν τον καλύτερο μέσο του πρωταθλήματος να φορά τη φανέλα τους.
Τελικά όμως μέτρησε η πίεση της διοίκησης της ΑΕΚ (και δη του Σταύρου Αδαμίδη) να κάνει τον Σκόκο ηγέτη στη νέα ΑΕΚ, η επιθυμία του Χιμένεθ, μα κυρίως και αυτή του ίδιου του παίκτη. Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν για ένα σήριαλ που κράτησε για μήνες. Ο Σκόκο υπέγραψε ως το 2013 και η ΑΕΚ κρατά στο ρόστερ τον Αργεντίνο παικταρά.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

scoco eeee??? naaaaa..... scoco eeeeee naaaaaaaaaa........... SCOCO EEEEEEEEEEEEEE?????????? NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!
scoco eeee??? naaaaa..... scoco eeeeee naaaaaaaaaa........... SCOCO EEEEEEEEEEEEEE?????????? NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!
panw pou eixa arxisei na kseneronw.. egw kai olos o kosmos ths AEKARAS.. ante na kerdisoume k aurio na paroume ligo ta pano mas kai na meiosoume thn diafora.. siga thn omadara pou exoun oi gauroi.. min ksexnate oti auth h omada den pezei oute kan europh.. mhn thn uperektimate.. h teleutaia kalhterh omada pou eixan ( kai pire to prwta8lhma ) tis rixame 4ara.. akoma tsouzei merikous.. PAME AEKARA GERA.. OLOI GIPEDO AYRIO.. EXOYME POLEMO MIN KSEXNIOMASTE..
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ, ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΠΑΧΥΛΑ, ΟΤΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΝΑΝΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΑΣ ΑΕΚΑΡΑ. ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΤΟ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ. ΠΑΠΠΑΣ, ΑΔΑΜΙΔΗΣ, ΝΟΤΙΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, ΓΚΡΕΤΑΡΣΟΝ, Ο ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟΣ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ, ΧΙΜΕΝΕΘ + ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ, ΣΑΒΕΦΣΚΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ...ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ Α Ν Ω Ν Υ Μ Η ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΧΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟ Μ Π Ρ Α Β Ο ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗ ΦΛΟΓΑ ΑΝΑΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΣΟ ΠΟΤΕ! ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΑΤΣΟ ΜΑΣ ΠΟΥ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ! Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ, ΑΣ ΓΙΝΕΙ Η ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΕΝΔΟΞΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΝΤΑΞΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ..ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΕΑΜ, ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ-ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ-ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ, ΓΗΠΕΔΟ. ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΣΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΡΜΑ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΟΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΥΤΟΥΜΕ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΚΑΡΕΣ, ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ. Η ΜΟΝΗ ΠΡΕΖΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, Η ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΓΕΛΙΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΜΕ ΓΑΥΡΟ ΜΑΡΙΝΑ.....ΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PHGAN NA MOU KANOUN KAI PROTASH TA GAURAKIA NA TO PAROUN THA TO PAROUN OOOOOOOOOOOOLO TO SABBATO OMWS PAME MWRH PAIXTARAAAAAAAAAAAAAAA
Χθές μόλις έγραψα για τα 30 ευρώ (!) εισητήριο για την 4, έπεσαν οι υπογραφές και φαντάζομαι το μύνημα δεν το διάβασαν πολλοί ή λίγοι τελος πάντων έδωσαν βάση... Είναι κοροιδία απο την διοίκηση να βάζει τόσο ακριβό εισητήριο για να βγάλει τα σπασμένα! 30 ευρώ!!!!! Στην 4!
MΠΑΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΑΔΑΜΙΔΗ.ΤΩΡΑ ΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΖΙΜΠΟΥΡ, .ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΕΣ.ΔΙΩΞΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΤΑ,ΚΡΑΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ,ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΤΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΓΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
me tin ipografi pou evale simera exoume skor 1-0 prin kan ksekinisi o agonas to savato
ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ!!!!!! ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ!!!!!! ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΓΚΕΣ!!!! ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΩΡΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΟΚΟ, ΕΧΟΥΜΕ ΓΑΥΡΟ , ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΩΜΑ ΜΑΥΡΟ!!!!!!!! ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ!!!!!
tora prepi kai emis na dosoume ena minima se olous ta kalitera erhonte pame mori aekara oli gipedo
ρε αδέλφια μην τρελλαίνεστε, απλώς οι απαταιώνιοι δεν του έδωσαν αυτά που ζήταγε, ο καθένας για τους δικούς του λόγους!!!!!!!! επαγγελματίας είναι ο άνθρωπος -και καλά κάνει- και έκανε την καλύτερη επιλογή , με βάσει τα τωρινά δεδομένα!!!! τώρα όσο για τα υπόλοιπα , περί σημαίας και ηγέτη, τα ακούω βερεσέ κι αυτό γιατί σημαία και ηγέτης είναι κάποιος που έχει ΠΟΛΛΑ χρόνια σε μια ομάδα και το κυριότερο , σε κάθε αγώνα τα δίνει ΟΛΑ!!!!!!!!μέχρι στιγμής ο Νάτσο δεν είναι τίποτα από τα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δύο!!!!!!είναι ένας μεγάλος μπαλαδόρος, που χαραμίζει το ταλέντο του παίζοντας 20λεπτα σε όσα ματς γουστάρει, γι`αυτό άλλωστε και έπαιζε στο Μεξικό και όχι στη Μπαρτσελόνα, όπου και ανήκει με βάσει τα καντάρια μπάλα που ξέρει!!!!!!!!!!!!!!
ΠΡΟΣ DIMITRIS-25/11/2010 Απ' την πολλή χαρά σου έπαθες μαλάκυνση..........!!!!!!!
ρε αδέλφια μην τρελλαίνεστε, απλώς οι απαταιώνιοι δεν του έδωσαν αυτά που ζήταγε, ο καθένας για τους δικούς του λόγους!!!!!!!! επαγγελματίας είναι ο άνθρωπος -και καλά κάνει- και έκανε την καλύτερη επιλογή , με βάσει τα τωρινά δεδομένα!!!! τώρα όσο για τα υπόλοιπα , περί σημαίας και ηγέτη, τα ακούω βερεσέ κι αυτό γιατί σημαία και ηγέτης είναι κάποιος που έχει ΠΟΛΛΑ χρόνια σε μια ομάδα και το κυριότερο , σε κάθε αγώνα τα δίνει ΟΛΑ!!!!!!!!μέχρι στιγμής ο Νάτσο δεν είναι τίποτα από τα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δύο!!!!!!είναι ένας μεγάλος μπαλαδόρος, που χαραμίζει το ταλέντο του παίζοντας 20λεπτα σε όσα ματς γουστάρει, γι`αυτό άλλωστε και έπαιζε στο Μεξικό και όχι στη Μπαρτσελόνα, όπου και ανήκει με βάσει τα καντάρια μπάλα που ξέρει!!!!!!!!!!!!!!
bravo re adamidi magka!!!!twra natso......deikse ti aksizeis se gayro-vazelous!!
Gt pali xilopita ta GAYrakia kai ta vazelakia???xortase tous paixtara kai t savvato kai dei3tous pws ..agapaei i filadelfia!!
μπραβο.... παμε μωρη παικτουρα FORZA AEKAPA!!!!!!!!!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΝΕΟ...ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΛΙΓΗ ΧΑΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΧΙΛΙΟΠΙΚΡΑΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ.ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΩ ΟΥΤΕ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΤΙΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΡΟΠΟΙΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΗΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΑΝΗΓΗΡΙΣΩ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΝΤΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΑΕΚΑΡΑ ΔΕΝ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΥΠΟΚΟΡΙΣΤΙΚΟ.ΘΑ ΠΑΝΗΓΗΡΙΣΩ ΟΤΑΝ ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΖΟΝΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΑ 86 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΗΦΑΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΕΚ.ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΑΝΗΓΗΡΙΣΩ ΟΤΑΝ ΔΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ.ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΝΗΓΗΡΙΣΩ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΓΙ ΑΥΤΗΝ.ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ.ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΞΕΝΕΡΩΜΕΝΟΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΤΕ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΕ Η ΑΕΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Καλη σου μερα ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ, πηραν παραταση οι αμετοχοι με μια κινηση του αυτονοητου. Ρε μαγκες επειδη μας δουλευαν τοσο καιρο με τις πονηριες τους, μενει - φευγει - μενει - φευγει - μενει..... θα τους κανουμε και τεμεναδες. Σιγα το χουβαρνταλικι ρε φιλαρες !!! Δεν καταλαβα, με δικα τους λεφτα θα τον πληρωνουν ??? Ή μηπως σας εχουν ψησει οι μισθοφοροι παπαγαλοι οτι ματωνουν τα αφεντικα για χαρη μας και για χαρη της ΑΕΚ ??? Τελικα εμεις οι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ εχουμε χασει το μετρο, οταν ενας κανει το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αυτονοητο, το λογικο, και το μινιμουμ που οφειλει να κανει, τρεχουμε να τον κανουμε θεο και αν δεν κανει τα παρα πανω τον μηδενιζουμε. Εμενα δεν με ενδιαφερει αν ο κυριος "κακοδιαχειρισης" τους εξαπατησε ή τους ξεγελασε ή τους εφαγε ή υπεξαιρεσε χρηματα ή οτι δηποτε αλλο τους εκανε, ειναι δικο τους προβλημα και δικη τους αμελεια, αυτο που με ενδιαφερει εμενα ειναι οτι οι φιλαθλοι (εμεις ολοι) δωσαμε απιστευτα πολλα χρηματα και εισπραξαμε ενα μεγαλο ΜΗΔΕΝ και την ευθυνη την εχουν αυτοι που ειναι στο τιμονι και οχι εμεις. Πριν χρονια οταν καποιος ηθελε να γινει προεδρος της ΑΕΚ πληρωνε τα συμβολαια των καλυτερων αστερων της ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ διοτι το χρισμα του προεδρου ηταν ΑΞΙΩΜΑ. Σημερα αυτες οι αξιες εχουν ανατραπει, τον σημερινο προεδρο δυστυχως τον πληρωνεις και δεν σε πληρωνει οποτε αστε τα αυτα τα κυριε Παππα και κυριε Νοτια σας ευχαριστουμε πολυ και λοιπες φιλοφρονησεις. Θα συνεχισω να κανω σκληρη κριτικη σε ολους αυτους διοτι εχουν μικρυνει την ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ και την εχουν φθασει σε σημειο να ειναι η διασκεδαση των μικρων και ολων των κομπλεξικων. Το ξαναλεω ο Αδαμιδης σπουδασε δικηγορος επικοινωνιολογος και το κατεχει το δουλεμα στο επακρο και οσο θα ακολουθουν αυτη την τακτικη θα τα λεω οπως τα αισθανομαι. Την εβγαλαν 4 χρονια με τον Νικολαϊδη μετα την εβγαλαν 2 χρονια με τον Μπαγιεβιτς και τωρα θα την βγαλουν με το προπονητικο (ξενα κολλυβα) και μετα ακολουθει το γηπεδο, η τελευταια μας κατοικια (ο ταφος της ΑΕΚ). Ρε παρτε το χαμπαρι, το 2004 μας εριξαν χωρις να το καταλαβουμε, διοτι
τον Νικολαϊδη τον βρηκαν δεν τους βρηκε και τους περισσοτερους απο την ομαδα αυτη δεν τους γνωριζε καν. Το Λονδινο δρομολογησε ολο το σκηνικο και τα πραγματα ηταν ολα προσχεδιασμενα. Η πρακτικη του οικονομικου πλανου ειναι ακριβως η ιδια οπως και επι ENIC και NETMED. Εκαναν λοιπον οικονομικες διευκολυνσεις (Α.Μ.Κ. ονομαζονται με οικονομικους ορους) στην ΑΕΚ και την χρεωναν με πολλα δις τα οποια επερναν πισω εμμεσως με τις σαπιες μεταγραφες που τις υπερτιμολογουσαν με τα αντιστοιχα δις που εβαζαν σαν οικονομικη διευκολυνση αλλα το χρεος εμενε και το ταμειο της ΑΕΚ εγραφε μειον.Το παθητικο ηταν πολυ μεγαλο και ετσι ηταν αιωνια καταχρεωμενη και δεσμια των αρχιμαστορων του πιστωτικου συστηματος. Το ιδιο γινεται ουσιαστικα και σημερα ειτε με τους 120 τοσους ποδοσφαιριστες που εφεραν και εδιωξαν, φερνουν και διωχνουν, θα συνεχισουν να φερνουν και θα συνεχισουν να διωχνουν και θα επικρατει ενας ταμειακος μπουσουλας για να μην μπορει κανενας ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ να αποδειξει τοσο ευκολα τις μαγκες τους, ειτε με εταιρειες τυπου EMPIRE, AEK TRAVEL κ.λ.π. ειτε με προπονητικα, χορηγιες και αλλα. Οτι εγινε με το προπονητικο θα γινει και με το γηπεδο. Θα παρουν ενα δανειο με διακανονισμο που θα γνωριζουν μονο οι εμπλεκομενοι και θα χρεωσουν για την αποπληρωμη του δανειου κεφαλαιο + τοκοι οτι αρεσκονται, οπως εγινε και με το προπονητικο. Εκαναν το αυτονοητο. Δεν εκαναν την υπερβαση. Ουτε ματωσαν προσωπικα. Αν θελετε να περασετε στο πανθεον των μεγαλων ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ παραγοντων τοτε βαλτε χρημα αφθονο και καντε την ΑΕΚ αγωνιστικα παλι αυτο που ηταν χωρις να τα διπλοχρεωνετε. Διαφορετικα πληρωστε τα χρεη που εγιναν με την δικη σας ευθυνη και υπετιοτητα ετσι οπως εκαναν Γκουμας και Χατζηιωαννου και δωστε την στον επομενο που εχει διαθεση να ριξεις χρηματα.
παμε μωρη αεκαρα αντε ρε πουστη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολοι γηπεδο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ela re scoco deikse tin aksia sou ...
scocco psuxara gia pada AEK ara
poso kosmo 8a exei re paidia stn agwna me tn GAY-ro ????
Ena megalo BRAVO sit dioikisi pou me sovarotita katafere na kratisei ton paixtara Kai taftoxrona na taposei ta ... lamogia
ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΑΓΚΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΜΙΑ SPORTDAY...ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΜΕ 1,3€ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ "ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ Ο ΣΚΟΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ" ΕΕΕΕ?ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΥΛΛΟ ΑΥΤΟ,ΑΥΡΙΟ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ?ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗΝ ΜΑΝΕΣΤΡΑ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ!ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ,ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΟΡΑΜΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΟ ΕΚΤΙΜΑ!
ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ! ΕΤΣΙ ΡΕ NACHO ΠΑΙΧΤΑΡΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΕΚΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΡΕ...ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ 2006 ΚΑΙ 2008!!!
epitelous egine to aytonohto:na kratithei o kaliteros paiktis mas!parolayta bravo sti dioikisi an kai epanalamvano eprakse to aytonohto!tora xreiazetai ksekatharisma kai na eksasfalisoun ston proponiti to apaitoumeno yliko wste na kanei tn douleia tou opws aytos kserei!
mpravo re Scocco, mpravo re paiktara!!! sygxaritiria ston adamidi kai ton pappa...pou kanoun oti mporoun pisteuw, mporei na mas evgalan to ladi alla toulaxiston opws eipan ekleise to thema prin to derby me ton olympiako kai eytixos thetika. pisteuw tha doume allo scocco sto derby. kai krima re p....gt synexistikan oi apergies ton ploiwn kai tlk dn mporw na paw OAKA...
Μην τρελένεστε με την διοίκηση και την αποθεώνετε!!Τον Σκόκο τον κράτησε ο κόσμος!!Και μόνο ο κόσμος μπορεί να κρατήσει και τους υπόλοιπους και να ξεκινήσει η ανάσταση.17 ΧΡΟΝΙΑ είναι πάρα πολλά!!ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ!!
bravo sti dioikisi, ke tora ananeonete ke tzimpour ke manola kratame ke mako pou paleuei sa skyli ke oloi oi alloi dromo reeeee!!! ara xekiname me 4 basikous ke psaxnete gia 7 neous endekadatous pextes na kanoume epitelous mia antagonistiki omada!!! pisteyo me kalo scaouting ke 5-7 myria tha imaste gia champions league, ante mori arostiaaaaaa reeee m......a mono AEK reeee!!!
εχω πολύ καιρό να γράψω κάτι, απογοητευμένος απο πολλά ακόμη κ απο τα σχόλια που διάβαζα εδω μέσα. σήμερα όμως ειναι μια σημαντική μέρα, μέρα χαράς για την ΑΕΚ καθώς πέρα απο την αξία του σκόκο, θεωρώ ότι είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην ΑΕΚ μπορεί κ στο ελληνικό πρωτάθλημα, η ΑΕΚΑΡΑ τσιμπ@@σε τους απαταιώνιους και είχε πολύ καιρό αλλά κ χρέος να το κάνει. εάν δεν έμενε στην ΑΕΚ για πολλούς μπορεί να μην είχε κ μεγάλη σημασία, εαν όμως πήγαινε στους γαυροβάζελους θα ήταν τεράστιο πλήγμα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ για το κύρος της ΑΕΚ. τουλάχιστον δεν μικρύναμε...έχω πει πολλές φορές για την αξια του σκόκο ακόμη κ τις εποχές που ήταν το μαύρο πρόβατο και το παλιόπαιδο που δεν ήθελε τον μπαγεβιτς, την ΑΕΚ κ.λ.π πιστεύω γύρω απ' αυτόν , τον τζιμπούρ , τον μανωλά αντε κ τον μάκο πρέπει να φτιαχτεί η νέα Μεγάλη ΑΕΚ ελπίζω ο παππάς να μην σταματήσει εδώ γιατί τότε δεν κάνουμε τίποτε...τον ευχαριστώ πολύ όμως που κράτησε ψηλά την αξιοπρέπεια κ την τιμή της ομάδας μας
eyge stin dioikisi.mera xaras.aytos o paiktis einai apithanos den xortaino na ton blepo.
ξεκολατε ρε κολλημενοι. ο μεσι εμεινε; η θα παρει πρωταθλημα μονος του? 5η θεση ειμαστε κ πανηγυριζετε; ωραιοι ειστε
ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΞΕΣΚΙΖΕΙ...NACHOΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ SCOCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
se euxaristo thee mou......akousa kai ena euxaristo neo........bravo nacho ise o paixtaras mas kai to idalma mas...to savato na ton apotheosome oloi sto gipedo......bravo kai stous adamidi papa gia ti prospatheia tous.....
ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΡΦΗ ΡΕ ΑΔΑΜΙΔΗ, ΟΤΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...
epitelous!! mpravo re paixtara!! na meinei mono k o djebbour... gia tous allous den kaigomai
Pappa rixe 200-300 ekatomuria eurw na paroume kai CL kai as meineis afragos , to thema einai oti tha se agapame emeis !!!
Το πιο γλυκό & ρομαντικό σχόλιο που διάβασα στο άρθρο!
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΣΥΜΒΟΛΗ 2 ΑΝΘΡΩΠΩΝ: ΤΩΝ ΠΑΠΑ Κ ΑΔΑΜΙΔΗ....Κ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ...ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ???ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....
Xαίρομαι περισσότερο για το γεγονόςότι ο χιλιοπικραμένος κόσμος της ΑΕΚ θα νιώσει κάποια χαρά.Δεν πιστεύω ότι με τα σημερινά δεδομένα,η παρουσία του Σκόκο μπορεί να αλλάξει κάτι.Καταρχήν για να προσφέρει αυτά που μπορεί θα πρέπει να παίξει φορ,στα άκρα είναι τροχοπέδη.Δεύτερο θα πρέπει να αλλάξει χαρακτήρα και τρίτο να πλαισιωθεί απο ανάλογης αξίας παίχτες.Η θέση του είναι η εξής:http://www.youtube.com/watch?v=Uh4u4LLrJ9A
eisai megas re Si..mp..sa GERMAN 21 speaking........mallon anawalete gia tin alli kyriaki afto pou legame proxtes ok ????
έτσι φίλε μου , αν πλαισιωθεί από παίκτες ανάλογης αξίας και παίξει πίσω από τον επιθετικό , θα δούμε μια τελείως διαφορετική ομάδα και έναν πολύ καλύτερο Σκόκο.Αρκεί τόσο ο Σκόκο όσο και οι υπόλοιποι να έχουν διάρκεια στο παιχνίδι τους.
ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΤΕ.............
OUOUOUFFFFFF...NAI RE NACHO ETSI REE....DILADI TI NA TIN EKANA TIN FOTO META????TORA GRIGORA KE DJEBOUR ANANEOSI.....OXI AWRIO....XTES. OUFFFF....A KE OPOIOS DEN ERTHI ME TON GAYWRO TO SAWATO NA MIN TOU KSANASIKOTHI.....PAME MORI AEKARA GIA MIA NEA 4ara.......
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΠΑΠΠΑ Ο ΣΚΟΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΤΖΕΜΠΟΥΡ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ . ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ . ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΥΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΔΡΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΗΝ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΟΚΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΓΩ ΕΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΙΚΗ
jebour kai blanco na pairnoun seira parakalw... na pesei o paniwnios
Χα χα από το στόμα σου kαι στου Θεού το αυτί! Σήμερα που πιάνουν οι ευχές μας εύχομαι kι εγώ να χρεοkοπήσει ο βρωμοτσαkίρης:)
nacho scocco oe oe oe
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!ΗΜΑΡΤΟΝ ΔΗΛ!! ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ!!!ΤΩΡΑ ΣΕΙΡΑ ΟΙ ΤΖΙΜΠΟΥΡ-ΜΠΛΑΝΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 3-4 ΕΝΔΕΚΑΔΑΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ!!! ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΑΤΣΑ-ΕΝΤΕΡ-ΜΠΕΡΝΣ-ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ-ΓΙΑΧΙΤΣ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ????ΠΧ ΜΑΝΙΑΤΗ-ΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ?ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ!!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ!!!!ΕΜΠΡΟΣ ΑΗΤΕ!!!
Μεγαλη επιτυχία που ειλικρινά δεν περίμενα. Μπράβο στον κ. Παππά και τον κ. Αδαμίδη και ελπίζω να μην αράξει ο Νάτσο τώρα που τα πήρε χοντρά Όλοι στο γήπεδο το Σάββατο...Πάνω απ' όλα για το Θεό μας το μεγάλο Θωμά Μαύρο αλλά και για να χειροκροτήσουμε αυτούς που έβαλαν το χεράκι τους στην τσέπη
Panikooooo panikooooo gia to dikefalo !!! To Savvato oloi gipedo na fwnaxoume kai na panigirisoume 1a gia to TITANOMEGISTOTERASTIO TH(E)OMA MAURO kai meta gia ti niki me ton pelati me igeti ton IGNACIO MARTIN SCOCCO!!!! Natcho Scocco OE OE OE !!!!
ante mwrh paixtouraaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!skise ta gavrakia to sabbato kai meta tn xontro tha tn kanonisoume emeis!!milane kiolas vgalan glwssa...alla tha tous tn kwpsoume pou tha paei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Toulaxiston tha paroume lefta apo thn metagrafh tou to kalokairi..
+1
Mages gia parte ligo mati edo pera....http://gavros.gr/Default.aspx?id=91810&nt=108&lang=1 Po po klama ta gavrakiaaaaaaaaa eleos re eleos kala den kseroun to tragoudi.... Dont cry 4 me ARGENTINAAAAAAAAAAAAAAA :P
Μπράβο ΚΛΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΖΕΜΠΟΥΡ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ 3 ΚΑΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (ΜΑΝΙΑΤΗΣ, ΚΑΛΟ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ ΤΗΣ ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ) ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΝ! ΥΓ ΝΑΤΣΟ ΓΛΕΝΤΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΣΟΥ!
Symfono mazi sou file, alla den....
GAM........TOUS THN MANA APO TON GKOL.........NATSO SCOCCO!!!!!!!!!!!!!! ...........NA PARETE KAI TON NIKOLAIDI KAI SAVEFSIKI KAI TON MANOLA.........NA ERTETE STHN N.FHLADELFIA NA APOXTISETE KAI ESEIS LAO GAM........TON DOYSAN KAI OLO TO LHMANI GAM.....TON OLYMPIAKO!!!!!!!!!!!!! ORIGINAL 21 N.ALIKARNASSOS
αυτο ειναι απ το (κωλο)gayros.gr: Νάτσο, ο Θρύλος δεν παρακαλάει κανέναν. Θα είσαι πάντα τριτοπέμπτος μετά την υπογραφή που έβαλες. Άντε γεια... Το όνομα του Σκόκο είχε ακουστεί στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και εκείνος προσπάθησε να καταστρέψει την καριέρα του. Τα κατάφερε θαυμάσια. Ο Αργεντίνος, ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα της ΑΕΚ έως το 2013 και αυτό σημαίνει πως θα για άλλες τρεις τουλάχιστον σεζόν, θα βολοδέρνει με την ΑΕΚ από την τρίτη έως την πέμπτη θέση. Ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παίκτης, έχει βάλει στόχο ζωής να αποχωρήσει από την Ελλάδα άτιτλος και με αυτό που έκανε, τα κατάφερε μια χαρούλα. Δεν έχει στον ήλιο μοίρα ο καημενούλης και είπε να θυσιάσει την καριέρα του με τη θυσιασμένη. Το λάθος που έκανε, θα αποδειχτεί περίτρανα το Σάββατο και θα μετανιώσει σε μεγάλο βαθμό που ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα της ΑΕΚ. Πέντε θα φάει από τον Θρύλο και θα μονολογεί μετά γιατί δεν ήρθε σε εμάς. Τα γαυρακια εχουν τρελαθει μαγκες,καποιος πρεπει να δειξει στο νατσο το συγκεκριμενο κειμενο,ειναι που ειναι κ@υλωμενος το σαββατο θα τους ξεσκισει!!α ρε νατσο παιχτουρα το σαββατο θα καταλαβεις ποσο σωστα εκανες. Αλλη Εντελως Κατασταση.
Μπράβο ρε Νάτσο καλή τύχη.Μπράβο Στάυρο Αδαμίδη,μπράβο στους Νοτιά και Παππά.
thelw apla na thimisw otan milame gia megalous paixtes gia poious milame..... http://www.youtube.com/watch?v=JX_EVPkvu5U paixtes pou xeroun ti simenei AEK
Exw ftiaxei ena videaki gia to scocco sto youtube http://www.youtube.com/watch?v=U0YSYJJWo70 kai apo thn perasmeni evdomada to eixan anartisei oi gay se blog tous se site dika tous...ton eixan gia sigouro..den sas xalase gaurakiaaaaa!!!!!!!! deite to videaki telika axize ton kopo gia to Nacho mas kai grapste sxolio an sas aresei
nai re gamw tin trela moy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! epitelous !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kera se to savvato ton gay opos mono esi 3ereis agori moy!!!!! kai emeis eki sto katamesto oaka na apo8eosoume ton mauro ton 8eo!!!! k oso zw 8a tragoudw aekara s agapw me exeis kanei arwstoooooooooooooooooooooooo
Καλο νεο μπραβο στην διοικηση που εχει ακουσει τοσα. Νατσο τωρα που εμεινες και προφανως θα βρηκες την ευτυχια στην καρδια,στην ψυχη,στο μυαλο και βασικα στον τραπεζικο λογαριασμο σου,πραγμα που και εμενα θα με εκανε να βγω με το μαγιω στα χιονια και με παλτο στον καυσωνα ,τωρα που η περσυνη σου θληψη εδωσε την θεση της σε ομορφες φωτογραφιες για τα αρχεια,θελω μια χαρη.Βγες μια βολτα με τον Αλγερινο για καφε.Ρωτα τον τι εκανε στην ζωη του.Πως χωρις τανζανιες και σταριλικια,χωρις αγαπες... ΣΥΝΕΧΕΙΑ με δημοσιογραφους κτλ εφτασε να παιζει στην σπουδαιοτερη ομαδα του πλανητη.Ρωτα τον τι σημαινει θληψη και ζορι και γιατι ποτε δεν μιλησε για αυτα σε σχεση με τις ομαδες του.Ισως γιατι ξερει οτι οσα παιρνει ειναι ονειρο για οσους τρωνε χιονια και βροχες για να φωναξουν υπερ της ομαδας.Ισως γιατι αποτην Γαλλια ακομα εμαθε για την φτωχια.Εκει που καταληγω Νατσο ειναι ..βγαλε ψυχη βαλε κεφι στο παιχνιδι σου.Ο θεος σου εδωσε σπουδαια δωρα ,καλα λεφτα απο ενα χομπι και ειδικα σε μια εποχη που καποιοι το Σαββατο μπορει να ερθουν στο γηπεδο και ειτε να μην εχουν δουλεια ,ειτε να μην εχουν γαλα να πανε στο παιδι τους.Βαλε ψυχη Νατσο γιατι αλλιως για αρκετους θα εισαι το πιο ταλαντουχο φαντασμα που περασε απο την σπουδαιοτερη ομαδα της γης.Βαλε ψυχη και μαζι με τον Αλγερινο θα πατε ψηλα με την ομαδα αυτη.Καλη συνεχεια .
Μπράβο ρε φίλε.
τα κ@κ@λ@ μου αν θελετε μπορειτε να τα παρετε, τον Σκοκο ποτε γαυροβαζελοι!!!
nacho picasso scocco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! enas kai monadikos !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na ton vlepoun oi tetrapaxoi (mpeos,pateras,marinakhs) kai na trivoun ta matia tous.......scocco eee???? NAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ σε ολους που ασκησαν πιεση για να μεινει ο παικταρας.
πολλα μπραβο κ.αδαμιδη.επιτελους κατι καλο ,ελπιζω σε σηνεχεια.
πολλα μπραβο κ.αδαμιδη.επιτελους κατι καλο ,ελπιζω σε σηνεχεια.
σημασία έχει να υπογράψει και ο Τζιμπούρ.... Χωρίς Σκόκο την παλεύουμε... Χωρίς Τζιμπούρ όμως??
Να κι ένα ευχάριστο νέο.... Είχαμε ξεχάσει ότι υπάρχουν και τέτοια. Παρότι είμαι αρνητικά διακείμενος προς τη διοίκηση (όχι τον Αδαμίδη που κάνει ότι μπορεί ανάλογα με τα όπλα που του διαθέτουν οι μεγαλομέτοχοι), οφείλω να αναγνωρίσω ότι πρόκειται γιά ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία (που δεν περίμενα γιά να είμαι ειλικρινής) και να την συγχαρώ. Ελπίζω να με διαψεύσει με τον ίδιο τρόπο και στην υπόθεση Τζεμπούρ. Ελπίζω ακόμη αυτή να είναι η αρχή γιά τη δημιουργία ενός ποιοτικότερου και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ανταγωνιστικού roster........ Δε θέλαμε το Μπάγεβιτς. Φέραμε τον Χιμένεθ. Ας του δώσουμε τουλάχιστον τη δυνατότητα να πετύχει.
Αυτό ήταν καλό νέο, άντε να κλείσει και ο Τζιμπούρ και μετά μας μένουν αλλοί 6-7 καλοί παίκτες μεταγραφή για να κάνουμε εντεκάδα της προκοπής! Υ.Γ. Μπορεί να πανυγηρίζουμε τώρα και μπράβο στη διοίκηση, τη συμπεριφορά του όμως και το πως απαξίωσε την ομάδα μέσω του μανατζερ του πέρισυ, ας την έχουμε κάπου στην άκρη του μυαλού μας....
Μην ξεχνάμε έρχονται Χριστούγεννα, το καλύτερο δώρο για μικρούς Αεκάρες μια φανέλα του σκόκο,εγώ αύριο έχω πάει για την δικιά μου!!!ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΣΤΕΛΩΣΕΙΣ ΦΙΛΑ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΝΑ ΚΛΑΨΩ!!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ! ΔΕΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΝΕ Ο ΣΚΟΚΟ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΚΟΚΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΚΟΚΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ! ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΚ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΥΤΩΡΙΟ ΤΩΝ ΣΙΧΑΜΕΝΩΝ! ΜΠΡΑΒΟ! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΙ ΑΛΛΑ! Υ.Γ. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΚΟ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ! ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΝΤΕΡΜΠΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΜΑΤΟ ΟΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ! ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΙ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χαιρομαι που βλεπω μετα απο καιρο ολους τους Αεκτζιδες χαρουμενους και αγαπημενους κατα 99%(γιατι παντα υπαρχουν και οι ασχετοι με το κλιμα.σιγουρα δεν γιναμε καμια υπερομαδα αλλα ειναι μια αρχη και θα γινει ακομα καλυτερα οταν μαμιμουσε τους γαυρους το σαββατο.αχχ γιατι να ειμαι αγγλια και να μην μπορω να ερθω γηπεδο!!!!ΠΑΜΕ ΑΕΚΑΡΑ!!!!!!ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΩΣΗΣ!!!!
einai ora geia erga natso oxi logia... paikse ti balla pou ksereis...
Έτσι όπως είχαν εξελιχθεί τα πράγματα δεν περίμενα να μείνει ο Σκόκο. Μπράβο στον Αδαμίδη για τους χερισμούς του και στον Παππά που έστω και την τελευταία στιγμή έκαναν το αυτονόητο και κατάφεραν και κράτησαν τον ποιτικότερο παίκτη της ομάδας. Ο Σκόκο είναι ο δικός μας ΜESSI και θα ήταν μεγάλο ΛΑΘΟΣ να τον χάναμε ελεύθερο. Ελπίζω να κάνουν και το δεύτερο αυτονόητο που είναι η ανανέωτη του Ράφικ. ΥΓ.Λες να είναι τόσο γάτα ο Αδαμίδης και να ανακοινώσει τον Ράφικ αύριο???ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ Αν το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κάνει και αυτό,το Σάββατο στο ΟΑΚΑ θα έχει 50.000 κόσμο και θα βγάλει τα λεφτά των ανανεώσεων. ............................FORZA AEKAΡΑ..........................!!!!!!!!!!!!!!
μαγκες δε λεω ευχαριστο νεο αλλα τα πιο ευχαριστα τα θελω την δευτερα...γηπεδο στη ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ!!!
ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΕΚΤΖΗΣ. ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΕΙ, ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΞΕΝΕΡΩΜΕΝΟ, ΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΣΑΝ ΘΕΟ ΤΟΥ, ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΕΚ. ΑΞΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ, ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ. ΜΠΡΑΒΟ!!!! ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ!!! ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΑΛΓΕΡΙΝΟΣ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ. ΜΑΖΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΡΓΙΑ!!!!
auta einai..mpravo stin dioikisi makari na arxizei na apodesmeui kai tous kakous paixtes pou iparxoun stin omada kai ola kala...
Meta Ton Scocco....Thelw Kai Auto Na Ginei Pragmatikothta.... ---> 07-09-2010 Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας της με τον Rafik Djebbour για άλλα δύο χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2013.
to proto bhma egeine.. twra prepei na feroun sthn omada kai alous paixtes piotikous oste na diekdikisoume to prota8lima ( apo tou xronou bebea to treno efyge gia fetos)
Δεν νομίζω να υπάρχει ΑΕΚΤΖΉΣ που να μην χάρηκε.Είχε κούραση και εκνευρίσει το θέμα από όλες τις απόψεις(εφημερίδες-δηλώσεις κτλ). Τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι θα τον βλέπουμε με τον δικέφαλο στο στήθος και αυτό είναι μεγάλη υπόθεση.
Scocco gera gera g...a ton peiraia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΙΝΗΣΗ ΑΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΕΦΑΛΩΝ ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!!!!
ΣΚΟΚΟ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΕΚΑΡΑ! Επιτέλους! Να και ένα άρθρο με ΜΟΝΟ θετικά σχόλια. Έτσι μ'αρέσει. Όλοι γήπεδο το Σάββατο να στηρίξουμε την ομάδα. Μπράβο Αδαμίδη!
ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΑΣΧΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ!!ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑΤΣΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.....
ΜΑΣ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΧΑΛΑΛΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ. ΤΩΡΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΖΕΜΠΟΥΡ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΑΥΡΑΚΙΑ!
ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.... Ο SCOCCO ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΡΟ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΑΖΑΡΕΥΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΕΚ????? ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΡΓΑ ή ΓΡΗΓΟΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΣΤΟΝ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΙΣΠΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΕΙΣΑΝ ΝΑ ΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΦΙΛΟΙ Η ΑΕΚ ΟΔΕΥΕΙ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ!!!! ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΙΤΛΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΛΠΙΔΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλά περίμενα και σε αυτή την είδηση να βγεί και κανας γραφικός να πει και κάτι δυσάρεστο ευχαριστώ που με δικαίωσες Υ Γ και έτσι να είναι ότι τον έκλεισαν για να τον πουλήσουν εσύ τι ήθελες να τον αφήσουν ελεύθερο να κλείσει από τώρα στον γαύρο, και να τον χάσουμε από φέτος δεν θα έπαιζε μπάλα έχοντας συμφωνήσει αλλού και να μην πάρουμε μία για να κάνουμε καμία αξιόλογη μεταγραφή
ΦΙΛΑΡΑΚΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ......ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ dikefalos1924 ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ......ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ dikefalos1924 ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ.....ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΠΕΣΑΝ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ GAYRO ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΑΚΑ - ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ......ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ?....ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΝΑΤΣΟ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΕΤΡΙΟΥΣ ΩΣ ΚΑΚΟΥΣ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΙΧΤΕΣ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ?.......ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥ ΝΑΤΣΟ ΣΚΟΚΟ - ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΝΑΤΖΑΡΕΩΝ ΤΟΥ......ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο dikefalos1924 - ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΠΑΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ......ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ - ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ - ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.......ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ................ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ - ΓΙΑ ΟΣΟ ΜΕΙΝΕΙ......
Φίλε krokodeilos δεν τον λέω γραφικό γιατί έχει διαφορετική γνώμη δεν εκφέρει καθόλου γνώμη και άποψη άλλα προσπαθεί να σπείρει την διχόνοια με φαντασιώσεις και αερολογίες. Πές μου στο συγκεκριμένο θέμα τι έγινε λάθος; Τι έπρεπε να γίνει να μην τον ανανεώσουν; Τώρα όσο για τον χρόνο γιατί έκλεισε πριν τον γαύρο τι να σου πω; Θέλεις γιατί πιέστηκαν από τις κακές εμφανίσεις η για να γεμίσει το στάδιο με κόσμο τι σε χαλάει;
φιλε kbokis μην καθεσε και ασχολισε...ασε τον καθενα στην μιζερια του....
nacho scocco oeoeoeoe nacho scocco oeoeoeoe nacho scocco oeoeoeoe
PAME AGORINA MOU PAME PASA MOU PAME PAIKTARA MOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YPOGRAFI KAI STO DERBYYYYYY!!!!!!!!!!!!
Η ΠΙΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ. Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΣΟΥΝΙΔΗ, ΚΕΡΔΙΖΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΟΛΑ Ο.Κ.!
ΣΚΟΚΟ Ε?? ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
AΛΛΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ!!!! ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ! ΜΠΡΑΒΟ ΑΔΑΜΙΔΗ, ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΠΠΑ, ΜΠΡΑΒΟ ΝΟΤΙΑ! ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΤΣΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ!!!! ΣΠΡΩΧΤΕ ΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΚΙΤΡΙΝΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!
natsi scoko oeoeoeoeoeoe,mpravo adamidi synexeisai.megali xara.gayroi erxomaste
ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ
natsi scoko oeoeoeoeoeoe,mpravo adamidi synexeisai.megali xara.gayroi erxomaste
ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ
ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ
ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ
ΝΑΤΣΟ 2ΤΕΜΑΧΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ! ΑΕΚΑΡΑ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ 5Η ΘΕΣΗ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΜΥΑΛΟ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ......................................
Συγχαρητηρια στους κυριους που πετυχαν την ανανεωση του αργεντινου....Για μενα αυτο επρεπε να γινει πολυ πιο νωρις αλλα καλλιο αργα παρα ποτε ... Μπρος τωρα για ανανεωση του Djebhour γιατι ειναι καλο επιθετικο διδυμο με τον Σκοκο (χωρια π δεν εχουμε αλλον και αν φυγει αυτος παλι θα ψαχνουμε τελευτεα στιγμη λυσεις αναγκης , δεν αναφερω τον Μπλανκο γτ ενταξει τρεχει το παιδι αλλα δεν μπορει)... Κατι ακομα ... Να πρωχωρησει το γηπεδικο 6 χρονια ειναι πολλα χωρις γηπεδο και ο λαος... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ξενερωνει στο ΟΑΚΑ (που δν ειναι καν γηπεδο αλλα σταδιο).... Τελος ... Ας ικανοποιηθουν πληρως οι απαιτησεις του χιμενθ απο την δοιηκηση για να ξαναγενηθει η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ...
pali to idio ergo eidame,opws tokalokairi....pali ta gaurobazelakia ton eixan kleismeno giauto den ypografe,k pali apo shmera 8a lene oti den ton 8elane telika giati o enas exei miralas k o allos nini....ante re murwdiades.....den peirazei re pou8enades...to 2013 8a ksanaprospa8hsete....xaxaxaxaxaxaxaxaxa
ΑΧ!ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ!ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ!!!ΤΩΡΑ ΛΥΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ.ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΟΤΙ ΤΙΤΛΟΥΠΑΡΧΕΙ......ΕΔΩ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΔΥΣΚΟΛΑ(ΒΛΕΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΖΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΦΥΓΕΙ Ο ΣΚΟΚΟ!!!!Ε!ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!!!!!ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΖΕΡΕΜΕΔΕΣ?ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ....
ΦΙΛΕ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΟΠΟΤΕ ΤΖΕΡΕΜΕΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ Σ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ.
stamata th gkrinia reeee ola ta pitsirikia ginontai aek gia ton nacho einai poly parapanw apo mia ananewsh symbolaiou! pame aekaraaaaaaaaaaaaaa
ΜΠΡΑΒΟ στον Scocco ΜΠΡΑΒΟ και στην διοίκηση!
pali to idio ergo eidame,opws tokalokairi....pali ta gaurobazelakia ton eixan kleismeno giauto den ypografe,k pali apo shmera 8a lene oti den ton 8elane telika giati o enas exei miralas k o allos nini....ante re murwdiades.....den peirazei re pou8enades...to 2013 8a ksanaprospa8hsete....xaxaxaxaxaxaxaxaxa
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΔΑΜΙΔΗ!!!!!!!!!ΝΑΤΣΟ ΣΚΟΚΟ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΝΑΤΣΟ ΣΚΟΚΟ!!!!!!!!!ΝΑΤΣΟ @@@@ ΝΑΤΣΟ @@@@ ΝΑΤΣΟ @@@@ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΤΗΝ @@@@@@@!!!!!!!!!ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΚΑΙ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ(ΜΕ 7-8 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ)!!!!!!
einai sigouro omos mexri to 2013???
ΕΜΕΙΝΕ Ο ΣΚΟΚΟ , ΕΜΕΝΑΝ ΚΑΙ Ο ΓΑΥΡΟΒΑΖΕΛΟΣ............ΞΕΡΟΙ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑ ΩΧΩΧΩΧΩΧ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΙΧΙΧΙ
ΜΠΡΑΒΟ ΑΔΑΜΙΔΗ.... ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΡΕΣΤΙΖ ΤΗΣ ΑΕΚ ΥΨΗΛΟ....ΞΕΡΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ... ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ, ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ...ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΚΟΙ.
τι θα γραφουν αυριο οι πατσαβουροφυλλαδες,οι δηθεν αντικειμενικες αλλα πουλημενες σε γαυροβαζελους...ενα χρονο μας ειχαν πρηξει με αυτο το θεμα για να κανουν κακο στην ΑΕΚ αλλα και να πουλησουν κανα φυλλο παραπανω..τοσο θλιβεροι ειναι...ο καλυτερος παικτης του πρωταθληματος παιζει στην ΑΕΚ...καιρος ειναι ομως αυτον τον παικταρα να τον πλαισιωσουν και αλλοι τετοιοι...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...εαν ηξεραν οι μετοχοι τι συλλογο κρατανε στα χερια τους δεν θα ειμασταν στην... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σημερινη μιζερη κατασταση...το Σαββατο ηρθε η ωρα να λαβει η "κοκκινοσκουφιτσα" αλλη μια απαντηση...απο τα ποδια του Νατσο..!!!
βγαλανε ηδη την χολη τους οι κωλοGAY 'τριτοπεμπτος θα σαι νατσο' αττιτλος και αλλα τετοια καλα.. αυτα να δειτε! ελατε γηπεδο! ΝΑ ΤΟΥς ΦΑΜΕ ΤΟΥς ΟΥΖΟΜΕΖΕΔΕΣ! Π**@ @ $ ΓΙΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ! !
Τζιμπουρ- the next!!!!!!!.
ΧΩΣΕ ΡΕ ΣΚΟΚΟ ΤΩΡΑ 3 ΤΕΜΑΧΙΑ ΣΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ-ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ!!!! ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ
Άντε μπράβο, έτσι να γουστάρουμε και την Κυριακή-κοντή γιορτή-,ο "υδραυλικός" θα το καρφώσει το τεμάχιο στα δίχτυα του γαύρου....Μπράβο στην διοίκηση της ΑΕΚ και στο Μανόλο Χιμένεθ.
Po Po Po Po re eidisi. Kati pou eprepe na gini prin mines ke mas vgalane tin psixi tora oloi edo panigirizete san mikra pedia les ke pirame ton titlo. Afto den legete epitixia gia mena. Eprepe na eixe gini me iremo ke aplo tropo xoris dithiramvous. Alla ekidi mas koroidevoun kanoun mia apli ananeosi dikou mas pexti ke panigirizete. Re pedia kimaste orthioi? Mas pirane 3 vathmous me to paoki, pirane to paoki me to etsi thelo kerdisane to dithen anavlithen agona me ton ergoteli me to etsi thelo ,. ke sou lene ta gavrakia tora ke na xasoume apo tin AEK pali protos the eime . ke esi the panigirizis san trellos oti kerdises ton gavro.? Oute krio oute zesto giaftous. Tha to xanapo . Afta ta trik epikinonias den me entousiazoun katholou. I ananeosi den mou lei tipota. O titlos xathike me ton idio tropo opos perisi. Eilikrina me ekplissi to gegonos oti oloi sas ma exoloklirou oloi oi... ΣΥΝΕΧΕΙΑ viewers edo se afto to site vrizate mexri aidias ton adamidi ke tin dioikisi . Ke xafnika simera eine theoi? O enas (adamidis) mpravo eise o kaliteros sta epikinoniaka ke o allos (pappas ) egine xafnika kolossos? Ti titlous tous vazete? Ti kanane re esis? Mia ananeosi se pexti pou tha plironete me mistho ton mina. Siga to katorthoma. Ego eroto. Ti ekane re me tis agoges tou KOUKOULAKI
ΝΑΤΣΟ ΨΥΧΑΡΑ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΕΚΑΡΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ..................!!!!!!!!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΡΑΞΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ .ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ.
καλα ρε πως κανετε ετσι;ουτε πρωταθλημα να παιρναμε. τα χαλια που εχει η ομαδα παει, ξεχαστηκαν; ενταξει καλως εμεινε αλλα οχι κ να κανουμε σαν τρελοι! το-11 απο την κορυφη με ζοριζει εμενα
Επιτέλους και μια καλή είδηση για την ΑΕΚΑΡΑ. Αντε να δούμε μπας να αλλάξουν τα πράγματα.
NACHO SCOCCO OEOEOEOEOEOEOE NACHO SCOCCO OEOEOEOEOE ELA RE PAIXTARA MOU!!!!!!
mpravo re proedrara sunexise etsi kai emeis eimaste dipla sou,natso skoko oe oe oe oe oe oe oe oe oe,natso twra ksereis pws na peripoih8eis ton pelath sou etsi?ela mwrh arrwsteia oso ma plhgwneis toso mas pwroneis,proedre twra seira exei to ghpedo kai meta na dw ton marinakh ton xontrogauro ti 8a pa8enei,paidia oloi oaka to savvato,fortsa aekaraaaaaaaaaaaa.
ARXIKA 8A PW BRAVO ,OPWS EIXA PEI KAI TOTE ME TA "KALA" NEA GIA TON DJEBOUR ALLA PRAGMATIKA 8A PANIGIRISW OTAN: -KLEISEI KAI O DJEBOUR -FYGOUN OI LIPOPSYXOI ABALOI PAIXTES ME TIS ANALOGES PROS8HKES(AS EINAI +TALENTA-PITSIRIKADES POU NA AXIZOUN OMWS) KAI MAZI ME AYTOUS... -KANOUME METAGRAFES 4-5 PAIXTWN GIA 11DA -T-W-R-A- -FTIAXOUME GAMATO SCOUTING TEAM -T-W-R-A-(GIA NA EINAI TA PIO PANW EFIKTA) KAI... -ARXISEI NA KOUNIETE H YPO8ESH GHPEDO STA SOVARA+OXI GIA APOPROSANATOLISMO. AYTA...KAI 8A 8YMISW STA ADERFIA MOU TOUS AEKTZHDES MERIKES PAROIMIES GIA NA MHN IKANOPOIOUNTE ME LIGA+PROSKAIRES,EFHMERES XARES GIATI EXOUME ANHFORO AKOMA BROSTA MAS... -1AS KOUKOS (SCCOCO)DEN FAIRNEI THN ANOIXH -OPOIOS KAEI ME TON XYLO FYSAEI KAI TO GIAOURTI(EPIKOINWNIASMOI+DRIBLES TIS DOIHKHSHS) -FOVOU TOUS DORIEIS+DWRA FERONTES(DEN FTANEI MONO H ANNANEWSH STON NACHO 8ELEI POLY DOULEIA H OMADA... ΣΥΝΕΧΕΙΑ GIA NA XANAPAEI EKEI POU HTAN KAPOTE) -KAI O AGIOS FOVERA 8ELEI(VALAME+EMEIS TO XERAKI MAS GIA NA GINEI H ANNANEWSH) AS XAROUME LOIPON GIATI TOUTA EINAI ONTWS KALA NEA,ELPIZONTAS AYTO TO SYMVOLAIO NA METAFRASTEI GRIGOROTERA APO TOU DJEBOUR,-A-L-L-A- ADERFIA AEKTZHDES AS MHN EPANAPAFTOUME...APO ME8AYRIO FWNES PALI MEXRI NA STRWSOUN OLA STHN KAPSOURA MAS.
Παρότι έκανα αρνητικά σχόλια βγάζω το καπέλο μου στην διοίκηση. Μπράβο Αδαμίδη και Παππά. Τώρα χτίστε την ΑΕΚ γύρω από τον Νατσίτο και αξιοποιείστε τον πολύ καλό προπονητή που διαθέτουμε. Κάντε μας πάλι μεγάλη ομάδα κι ο κόσμος θα είναι δίπλα σας.
bravo nacco kai tora ksereis esy g...........e to limani toys
Nacho Scocco oeoeoeoeoeoeoeoeoe!!!!!!!!!!!!!!! oloi gipedo!!!!!!!!!Na fame ton paliogavro!!!!!!!!!!
και που ειστε ..καναπεδατοι! αφηστε τισ μ@ @ ς και ελατε γηπεδο οι GAYροι βγαλανε γλωσσα και προκαλουν περι ξεπλυμα της 4αρας αντε γεια και κατι τετοια..δεν θιγεται καθολου ο εγωισμος σας? ? Α Ε Κ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ
epitelous!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πραγματικά, δεν το περίμενα!!! Μπράβο τους (Παππά, Αδαμίδη και Σκόκο) Έδειξε οτι εκτός από χρήματα, τον ενδιαφέρουν κι άλλα πράγματα... Μακάρι να παίζει "καλά" συνέχεια γιατί τον καλό Σκόκο, τον θέλει οποιαδήποτε ομάδα. Τώρα όμως θα πρέπει και η Διοίκηση να τον στηρίξει και να του φέρουνε κανα συμπαίκτη της προκοπής για να βγάζουμε και καμιά επίθεση (πλην Τζιμπούρ). Και όσο για μας, ας γυρίσουμε πάλι στο γήπεδο να φωνάξουμε για την ΑΕΚΑΡΑ μας!!!! Ας δείξουμε οτι εκτιμάμε τις σωστές... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και αντρίκειες κινήσεις!
ypegrapse kai????? mporei n allaksei dramatika thn agwnistikh t katastash apo dw k pera???
Ante na doume mwri AEKARA!!! exw pa8ei karkino apo thn omada 3 xronia twra alla den exw pe8anei!!!! Na eimaste oloi konta sthn omada pleon ki as pame kai akoma pio xalia!!!! sto sxoleio latreva thn istoria!!! Telika ayto pou ema8a apo aythn einai oti H ISTORIA EPANALAMVANETAI!!! gi ayto na xoume oloi pisth kai sintoma 8a thn ksanadoume megali thn omada!!! Makari na tane ka8aro kai to sistima na ginotane kai pio grigora! distixws sthn Ellada den einai ola aksiokratika! (ana8ema ki ama iparxei ayth h leksi sthn ellada)! KALES EPITYXIES AEKARA MOY!!!
ελπιζω να ειναι μονο η αρχη αυτο και να συνεχιστει με την ανακηνωση της διμιουργειας γηπεδου!!!!!!
Nacho, γυάλισε τον π****ο σου... Το Σάββατο έχεις party!!! Και δεν θέλω εκπτώσεις, 3-4 γκολάκια μόνο. Έτσι, στα γρήγορα!!!!!!!!!!!! Ααα, και να πέσει ο Πανιώνιος!
NACHO SCOCCO OLE OLE OLE. . . .
Είναι μακράν ο πιο ποιοτικός μας παίχτης..προδιαγραφών μεγάλης ευρωπαικής ομάδας,,,η καθυστέρηση στο να υπογράψει οφείλεται προφανώς στην αναμονή για καλύτερη πρόταση...που ευτυχώς δεν ήρθε .δεν μας χαλάει αυτό γιατι το θεωρώ αποδεκτο στα πλαισια του καλως εννοούμενου επαγγελματισμού,,,,,αρκεί αυτός ο επαγγελματισμός να μην τον κάνει να κρύβεται στο γήπεδο να μη διαλέγει αγώνες και δεκάλεπτα καλης εμφάνισης....Αυτα τα λέω γιατί τα έχουμε δει να τα κάνει ,,,,Και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κατι ακόμα το ηγεμονικό συμβόλαιο απαιτεί και σταση ηγέτη. Περιμένουμε,,,,,αλλα ανησυχούμε δικαιολογημένα
ΝΑΤΣΟ Γ@..Α ΤΟΝ ΠΟΥ..Η ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ... Ο ΠΑΠΠΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΑΣ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ Κ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ...ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ ,ΜΟΝΟ ΠΑΘΟΣ ,ΜΟΝΟ ΕΣΥ,ΑΕΚ ΣΚΙΣΕ ΤΑ ΚΩΛΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥ GAY ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ....
ΠΟΥ..ΝΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΝΤΥΘΕΙΤΕ, ΣΤΟΛΙΣΤΕΙΤΕ, ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ... ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ... ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ! ΚΑΛΗ ΣΑΣ .. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!
επιτελους εκαναν το αυτονοητο! ας ειναι ο σκοκο η αρχη της μεγαλης ομαδας που ετοιμαζει ο χιμενεθ και να μην ειναι ακομα μια φωτοβολιδα και μετα παμε για υπνο..ξυπνα παππα !τους εχεις για πρωινο! ξυπνα και θα βγαλεις πιο πολλα λεφτα! 50 000 κοσμο σε καθε ματς οι χορηγοι θα πεφτουν στα ποδια σου πρωταθλημα ισον λεφτα C.Leaque το ενα το αλλο και μετα ο κοσμος θα σε ευγνωμονει..χωρια τους επενδυτες που θα εχεις..κλεισε και τα λαμογια φυλακη ! !
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ! ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ Η ΑΕΚ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ. ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟ ΣΚΟΚΟ ΘΑ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ. ΠΡΕΠΕΙ Η ΑΕΚ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ. ΣΚΟΚΟ ΡΙΞΕ ΔΥΟ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ, ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙΣ !!! ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΡΕΛΟ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ.
ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ... Ο ΠΑΠΠΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΑΣ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ Κ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ...ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ ,ΜΟΝΟ ΠΑΘΟΣ ,ΜΟΝΟ ΕΣΥ,ΑΕΚ ΣΚΙΣΕ ΤΑ ΚΩΛΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥ GAY ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ....
EPITELOUS GENNHSAME!
μπράβο αλλά μονό ρε νατσο να μην επιλεγείς παιχνίδια !!!!!!!!!!!!!!!
ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Η' ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!!!!!!!! ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ!!!!! ΤΙΓΚΑΡΕΤΕ ΤΟ ΟΑΚΑ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΑΠΤΟ ΠΥΡΙΝΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ --------------------------SOLD OUT----------------------------- ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΑΔΑΜΙΔΗ! ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΑΛΛΟΥΣ 4 ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ+ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΤΖΙΜΠΟΥΡ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ. ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΒΑΛΤΕ Χ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ+ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΣ ΤΑΛΕΥΤΑ ΣΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ 100 ΦΟΡΕΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΜΕΣΑ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΟ ΟΑΚΑ ΔΩΣΤΕ...........ΟΡΑΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΜΙΚΡΥΝΕΙ ΠΟΛΥ. ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΕΚΤΖΙΔΙΚΑ
ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Η' ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!!!!!!!! ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ!!!!! ΤΙΓΚΑΡΕΤΕ ΤΟ ΟΑΚΑ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΑΠΤΟ ΠΥΡΙΝΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ --------------------------SOLD OUT----------------------------- ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το 3ο βήμα έγινε (προπονητικό και Χιμένεθ τα άλλα δύο). Το 4ο θα'ναι η υπογραφή με Τζεμπουρ. Το 5ο η αποδεσμευση 4-5 σάπιων. Το 6ο να πάρουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 2 κανονικά μπακ (Μανιατης-ξένος) και το 7ο ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΑΕΚ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ....και μπορεί να φαίνεται ότι γκρινιάζω με το μήνυμα αυτό αλλά πριν τον Αδαμίδη ΔΕΝ είχε γίνει τίποτα για 13 χρόνια (από ENIC και μετα). ΟΠΟΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ
Elpizw na mh stenoxwrh8hkan poly oloi autoi oi mizeroi pou toso kairo se ka8e epithdeumeno dhmosieuma ths ka8e sportday evgainan kai ekrazan kai na vgaloun epitelous to skasmo giati mas exoun kourasei... Oso gi autous pou krazoun to skoko as pane na ginoun gauroi na vlepoun miralas.. o an8rwpos einai o monos sthn ellada pou me toso xalia sybaiktes exei ta @@ kai pairnei paixnidia monos toy..
ρε παιδια ανανεωσε ο παιχταρας και παθανε εγκεφαλικο τα κινητα.......δεν πιανω γραμμη πουθενα,σαν την πρωτοχρονια λεμε....ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!
xaxaxax etsi reeeeeeeeee
DIAVASTE EDW TI LENE TA GAURAKIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA http://gavros.gr/Default.aspx?id=91810&nt=108&lang=1 TSOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUZEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΧΤΑΡΑ!!!ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΟΡΩΣΕΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!!! ΠΑΜΕ ΠΑΡΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ!!!! Nacho Scocco oe oe oe oe eoe oe oe! ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!!!!
DIAVASTE EDW TI LENE TA GAURAKIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA http://gavros.gr/Default.aspx?id=91810&nt=108&lang=1 TSOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUZEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
ela re natsoo elpizw na einai ontws ali9eia k oxi sa tou djebour
PAME REEEEE............ OLOI GHPEDO REEEEE....... DIKEFALE 8A TRELA8W.....
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
simfono
τι kaUla ήταν αυτή. Φοβερό νέο. Keep going adamidis ;) Φέρε κ άλλους Scoccous:P
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ...ΑΚΟΜΑ Κ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟ ΠΟΣΟ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙΡΟ Κ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...ΟΣΟ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΗΣ Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ...
Ante na doume mwri AEKARA!!! exw pa8ei karkino apo thn omada 3 xronia twra alla den exw pe8anei!!!! Na eimaste oloi konta sthn omada pleon ki as pame kai akoma pio xalia!!!! sto sxoleio latreva thn istoria!!! Telika ayto pou ema8a apo aythn einai oti H ISTORIA EPANALAMVANETAI!!! gi ayto na xoume oloi pisth kai sintoma 8a thn ksanadoume megali thn omada!!! Makari na tane ka8aro kai to sistima na ginotane kai pio grigora! distixws sthn Ellada den einai ola aksiokratika! (ana8ema ki ama iparxei ayth h leksi sthn ellada)! KALES EPITYXIES AEKARA MOY!!!
ETSI PAIXTARA MOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GIORTASE TO SAVVATO !!!!!! ELA MARINAKI NA DEIS TI 8A SOU DWSEI GIA TO SPITI
Ρε σαπιοκοιλιά Πατέρα και μπαφούσκα μαρινάκη βουτυρομπεμπέδες, σταμάτησαν οι μπαμπάδες σας να σας δίνουν δίφραγκα και ζαρώσατε ρε μπούληδες?? που ναι το χρήμα ρε?? που ναι το μπάτζετ?? στα λόγια??
τον εναν για του χρονου τον βρικαμε. τωρα μενουν οι αλλοι δεκα. μπραβο στη διοικηση μπας και ξεστραβωθουν οι υπολοιποι να μαθουν και κανα κοντρλ απο το σκοκο. μεχρι το 2013 εχουν χρονο.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ......ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΣΕ. ΝΑΤΣΟ ΓΑΖΩΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ
nacho scoko oe oeoeoeoeoeoeoeoe!!!!
ETSI MWRI PAIXTOURA!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ!
και ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ειναι αληθεια!!!!! Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου για την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ignacio Martin Scocco έως τον Ιούνιο του 2013. ελα ρε παιχταρα!!!!!!!!!!!το σαββατο γλεντα τους κιολας να τρελαθουμε!!!!!!!!!
τι kaUla ήταν αυτή. Φοβερό νέο. Keep going adamidis ;) Φέρε κ άλλους Scoccous:P
Μπράβο σε διοίκηση και σε παίχτη επιτέλους να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας μετά από τόσο πίκρες
ela re natsoo elpizw na einai ontws ali9eia k oxi sa tou djebour
να ρουφηξουν τα αυγα τους ολα τα ρουφιανακια που λεγανε οτι φευγει
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
NAIIIIIIIIIIIIIIII REEEEEEEEEEEEEEEEE KANTE TON ARXHGO TWRA AYTOS EINAI O HGETHS THS OMADAS
swstos!!!
Oso paizei o Lympe , tha ginei o scocco arxhgos? Ti allo tha akousw thee mou....
Toulaxiston tha paroume lefta apo thn metagrafh tou to kalokairi...
Μπράβο, επιτέλους ένα από το σήριαλ είχε happy end! Άντε τώρα να "τελειώσουμε" και τον Θρήνο!
kai na mhn to ksexasw o laos ths aek perimenei thn sygnwmh tou kyriou gemelou gia to xthesino tou arthro me thema thn paramoni tou scocco sto " the player"
http://www.aekfc.gr/index.asp?a_id=1355&n_id=6422
Χιλια Μπραβο αλλα να μεινει κι ο Ραφικ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!
NACHO SCOCCO OE OE OE OE OE OE OE OE OE NACHO SCOCCO!!!!
Ella na arhisoun oi kolotoympes gia Pappa ,Adamidi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AEK,AEK,AEK.Elpizo tora poy h AEK toy edose ayta poy ithellaena doulepsi kai na dosi ayta poy pragmatika mporei o Scoko
GIA OLA TA m.....POU TON EVRIZAN....KAI ELAGAN EXEI KLEISEI EDW KAI EKEI...KAI NA FYGEI....TA ELEGA EGW APO TON IANOUARIO...TWRA NA SAS AKOYW PSEFTOMAGKES OTAN THA KARFWNEI NA XEIROKROTATAI.....
Μπραβο στη διοικηση;Πλακα μας κανετε ετσι;Θα τους πουμε και μπραβο που μας βγαλανε τα συκωτια;
sold out to sabbato sto oaka na bgaloume thn mish metagrafh...erxomaste apo thessaloniki....seira exoun djebour kai blanco twra....
ela re natsoo elpizw na einai ontws ali9eia k oxi sa tou djebour
natso scocco oeoeoe oeoeoe~~~
άντε μωρή παιχτούρα τρέλανέ μας το Σάββατο!
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ !!!!! ΡΙΧΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ 3 ΓΚΟΛΑΚΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΩΣ ΤΑ 3-0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Geia sou re proedre magka ! Geia sou k Skoko paixtara... Natso paixtara skistous thn folara servire sta gayrakia 2 temaxia na ta eyxaristh8oune...
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΝΕΟ.ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΕΚ, ΚΙ ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ Σ'΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΚΙΝΗΤΡΟ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ
ΣΤΑΥΡΟ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΣΤΟΜΑΤΑ !!!! ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΡΑΑΑΑΑ!!!!
BRAVO PAPPA!!!!!!! EIMASTE MAZI SOU.. (TO 21 STO NICKNAME DE SIMAINEI TIPOTA!)
απιστευτη εξελιξη. μετα απο τοσες πικρες επιτελους κατι καλο εγινε. Ας δουμε τωρα και την συνεχεια. Και σταματατε να λετε για αμετοχους γιατι χαρει σε αυτους παρεμεινε ο Νατσο.
Μπράβο στη διοίκηση. Νάτσο ένα έχω να σου πω: ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΟΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΣΟΥ.
Αντε,σας το γραψα την προηγουμενη βδομαδα...
A RE MAGES!!!! BRAVO STI DOIIKISI!!!!!OLOI OAKA TO SAVVATO!!!!! TWRA ELA MARINAKI NA SE GLENTISEI O NATSO!!!!
re mpas k einai protaprilia????
OLOI GHPEDO REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE MPRABO NACHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
KALY SINEHIA KAI AKOMY KALITEY MBALA PEKTOURA
ΡΕ ΚΟΛΟΝΤΟΥΠΕΣ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΖΑΤΕ---ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ. ΑΕΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΗΞΕΡΑ ΩΣ ΤΟ 2004.....
ΑΡΕ ΜΑΓΚΑ ΑΔΑΜΙΔΗ , ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΠΟΡΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ , ΣΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ , ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.....ΕΤΣΙ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ , ΚΡΑΤΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ....ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.
ΥΠΕΓΡΑΨΕ-ΥΠΕΓΡΑΨΕ ή "ΥΠΕΓΡΑΨΕ" αλα ΤΖΙΜΠΟΥΡ?
NAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII BRAVO
αντε αντε να ακουσουμε κ κατι καλο ρε παιδια να υπαρχει κ συνεχεια κ νικη με τον γαυρο
ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΝΑΤΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Σ'ΑΓΑΠΑΜΕ ΡΕ.. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ..ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΧΑΡΑ!
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ .ΜΠΡΑΒΟ