Στην πρεμιέρα της, στα προκριματικά του EURO 2024, η Πολωνία έχασε 3-1 από τη Τσεχία, με τους Τσέχους να προηγούνται 2-0 στο τρίτο λεπτό.
Ο τρόπος που ηττήθηκε η Πολωνία έχει ενοχλήσει πάρα πολύ τον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος αποκάλυψε ότι δεν έχει ξανασυμβεί, στην καριέρα του, να βρίσκεται πίσω με 0-2 τόσο νωρίς.
Σε συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αγώνα με την Αλβανία, ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός της Πολωνίας δήλωσε: "Το συμπέρασμα είναι ένα. Αυτό που έγινε, δεν μπορεί να ξανασυμβεί. Σε όλη την καριέρα μου ως προπονητής δεν θυμάμαι να χάνω με 0-2 από τόσο νωρίς.
Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι με την Τσεχία και δεν πρέπει να το επαναλάβουμε".
Στη συνέχεια, ο Σάντος είπε πως "δεν ήταν πρόβλημα της άμυνας αλλά όλης της ομάδας. Στο πρώτο γκολ τέσσερις παίκτες μας δεν σταμάτησαν τον αντίπαλο που έτρεξε στο ύψος του πέναλτι (σ.σ. μετά από εκτέλεση πλαγίου άουτ), στο δεύτερο έφταιγε όλη η ομάδα.
Έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι από την αρχή του παιχνιδιού και δεν ήμασταν. Έπρεπε να δείξουμε χαρακτήρα και δεν το κάναμε. Έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές την Πολωνία και ξέρω πόσο δύσκολο είναι για τον αντίπαλο όταν οι παίκτες της είναι αφοσιωμένοι.
Την Δευτέρα θα δείξουμε αποφασιστικότητα και χαρακτήρα. Πρέπει να έχουμε περισσότερη κατοχή μπάλας, να παίξουμε καλύτερα. Σεβόμαστε την Αλβανία, αλλά εδώ είμαστε υπεύθυνοι".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

