Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ατομικό ο Ριμκεβίτσιους

Υπό βροχή συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για την αναμέτρηση με την Ξάνθη


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με την Ξάνθη συνεχίστηκε, με τους παίκτες του Βαγγέλη Βλάχου να θέλουν το πρώτο τρίποντο μέσα στο... σπίτι τους.

Η συνεχής βροχόπτωση δεν εμπόδισε τους παίκτες των Αρκάδων να προπονηθούν σκληρά, εν όψει της αναμέτρησης με τους Ακρίτες.

Στην προπόνηση της Πέμπτης (25/11) ο Αρτούρας Ριμκεβίτσιους ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι έκανε θεραπεία.

Οι υπόλοιποι παίκτες της αρκαδικής ομάδας έκαναν ασκήσεις με μπάλα, τακτική και ανάπτυξη παιχνιδιού, ενώ το πρόγραμμα έκλεισε με «οικογενειακό διπλό».

Η προετοιμασία του Αστέρα για το κυριακάτικο (28/11) ματς με την Ξάνθη ολοκληρώνεται το Σάββατο (27/11).




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ