Μία πολύ σημαντική νίκη για την οικονομία του πρωταθλήματος και τη μάχη που δίνει για να πάρει το πλεονέκτημα έδρας ενόψει playoffs, πέτυχε το Περιστέρι για την 20η Αγωνιστική της Basket League. Το Περιστέρι κέρδισε τον Κολοσσό της Ρόδου με 88-78, έχοντας τον Λεωνίδα Κασελάκη σε φοβερή μέρα (21 πόντους και με καθοριστικούς τους Φρανσίσκο και Ντένμον, επικράτησαν δύσκολα στο τέλος.
Από το ξεκίνημα η ομάδα του Σπανούλη είχε το πάνω χέρι με... αιχμή του δόρατος τον Μπίλαν (11-3 και 20-13), όμως ο Κολοσσός βρήκε τις λύσεις με Μορέιρα και Γιανγκ και ισορόπησε (24-25).
Το ματς ήταν ντέρμπι, οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι με τον Κασελάκη να αποτελεί μία μόνμη απειλή γι ατο αντίπαλο καλάθι και τους Σμιθ, Φρανσίσκο με σουτ έξω από τη γραμμή των 6,75μ, να στέλνουν τον αγώνα στην ανάπαυλα με το σκορ ισόπαλο (43-43).
Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, Μορέιρα και Ντίξον «έχτισαν» ένα μικρό +6 (49-55), όμως οι γηπεδούχοι δεν αγχώθηκαν, επέστρεψαν και η τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με buzzer beater τρίποντο του Τιγκ (66-66).
Σο τελευταίο δεκάλεπτο, το Περιστέρι έπαιξε υποδειγματική άμυνα, είδε τον Φρανσίκο να το παίρνει... προσωπικά (έξι σερί πόντους για το 72-68) και με την πάροδο του χρόνου, αύξησε ακόμα περισσότερο τη διαφορά κερδίζοντας τελικά με 88-78.
Τα δεκάλεπτα: 24-25, 43-43, 66-66, 88-78
Δείτε το Στατιστικό του Αγώνα ΕΔΩ:
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

